May 02, 2018

Holmskjold.net | 2. Maj 2018 | ~ I det mørkeste Jylland begræder man ligefrem Espen Lundes afgang ~ | .. Ros fra både landbruget og DN – men ikke Greenpeace .. | Blogger: [🤵Danish minister: ‘God created the world’ - Fra lunken præstekrave til udledning af svinepest - en af de helt STORE skandalepolitikere i svindel-DK🐽 Den hemmelige udvælgelsesmetode og fyringsrunde - udført af DF. Først, den enøjede justits-hævner, Søren Pind. Dernæst gik turen til Minister for egne interesser, Esben] ... Esben Lunde Larsen er født 14. november 1978 i Skjern, søn af landmand Knud Helge Larsen og kontorassistent Anna Grethe Larsen.... Ny udvikling i sagen om Esben Lunde Larsen får DF til at sige, at »det er svært at samarbejde med en minister, når man ikke ved, om tingene er sande eller mindre sande«... Esben Lunde Larsen: Nitratgrænse for drikkevand skal ikke skærpes og kontrolpligt ikke genindføres... Esben Lunde Larsen i hemmelig optagelse: Aktindsigt er "en sygdom i samfundet"... Vildleder med MRSA... Lyver om sin KU-uddannelse... Var under pres for indblanding i uvildig Cowi-rapport... Jonglerer med millioner til landbruget, roser gik til svineavlerne, landbrug og fødevareindustri... Konsekvenserne af forkerte kvælstofmålinger,vil tage et helt år at foretage yderligere analyser og udarbejde eventuelle korrektionsfaktorer for historisk data... Først blev han kritiseret for at kalde nogle uddannelser for kornfede. Så kom det frem, at han ikke havde været helt tydelig i sit cv, og senest har både hans familiemæssige interesser i vindmøller og mistanke om plagiering i hans p.hd.-afhandling været kritiseret i medierne... |

Kristeligt Dagblad: Esben Lunde Larsen har et problem med sin troværdighed.
Esben Lunde Larsen (V) stopper som miljø- og fødevareminister og genopstiller ikke ved næste folketingsvalg.

Flere af Venstres midt- og vestjyske MF’ere begræder ligefrem, at Esben Lunde stopper som minister.

Han bliver svær at erstatte, lyder det.

Men der er bestemt ikke risiko for der udbryder en landesorg over nyheden, men mere en udbredt lettelse i almindelighed, og hos naturfolket i særdeleshed.

For en ringere miljøminister skal man godt nok lede længe efter.

Men for Venstres Thomas Danielsen, der også er valgt i Vestjyllands Storkreds, er beslutning, han har kendt til i nogen tid. Ærgerligt, og mener han selv forståeligt.

– Det er en beslutning, som jeg har fuld forståelse for. Jeg har arbejdet utrolig godt sammen med Esben, og der er bred enighed om i Folketinget, at han er én af de ministre, der er bedst til at inddrage folketingets partier i det politiske arbejde, siger han til TV MIDTVEST.

– På det personlige plan er jeg meget ked af det, fordi jeg har det godt sammen med Esben, og nu fortsætter han heldigvis i Folketinget indtil næste valg, og derfor vil han stadigvæk være en ressource for vores landsdel, men jeg kommer til at savne ham som minister.Ifølge Thomas Danielsen er det statsministeren, der har besluttet, at det tirsdag skulle offentliggøres, at Esben Lunde Larsen og uddannelses- og forskningsminister Søren Pind stopper som ministre.

Det sker i forbindelse med en ministerrokade, hvor Espen Lunde Larsen, i følge sædvanligvis velunderrettede kilder på Christiansborg, alligevel ville have fået sparket

Til spørgsmålet om, hvilke bevæggrunde Esben Lunde har haft for at stoppe som minister, siger Thomas Danielsen:

– De bliver mellem Esben og mig.

En anden af Lundes Venstre-kolleger på Christiansborg, Torsten Schack Pedersen, der er valgt i Thistedkredsen, hylder den afgående ministers flersidighed.

– Esben har på sin egen fornemme vis kombineret en stærk akademisk tilgang med en solid forankring fra det vestjyske, og det bliver da store sko, der skal fyldes ud i Ringkøbing-Skjern Kredsen, når Esben har valgt ikke at genopstille. Han har været myreflittig, forklarer han.

Onsdag forventes det, at statsminister Lars Løkke Rasmussen præsenterer Esben Lundes efterfølger.

Kilde: tvmidtvest.dk

.
Danmarks Miljøminister Espen Lunde Larsen og Maria Reumert Gjerding
 – Deadline 13 marts 2018
Deadline 13. marts om ulve røber, at Danmark ingen miljøminister har…!