Dec 17, 2017

Nyhedsbrev fra JFK21 - JordenFrihedKundskab | 15-17. Dec 2017 | 15-20 minutters læsning | .. Dette nyhedsbrev er en del af partiet JFK - Jorden Frihed Kundskab's politiske arbejde. Vi mener alle gode mennesker er JFK'ere inderst inde. Hvorfor? Fordi vi alle ønsker: 1. - Love der er gode for JORDEN 2. - Giver os alle mere FRIHED uden at skade andre mennesker, dyr og natur. 3. - Er baseret på facts, KUNDSKAB og visdom... Vi er holdt ude af medierne, fordi vi ønsker at gøre op med de privatejede centralbanker, som benyttes til at udplyndre verden gennem deres kontrol med pengeskabelsen. Den amerikanske centralbank Federal Reserve er privatejet. Ligeledes BIS (Bank of International Settlements) som bestemmer reglerne for den "danske" centralbank, som er en fond, ikke statsejet/ikke folkeejet. Selveste Ben Bernanke har indrømmet offentligt at Federal Reserve stod bag Wall Street Crashet i 1929. JFK's formand har været uformel rådgiver til Federal Reserve ved adskillige lejligheder, inklusive Ben Bernanke. Nogle få familier har kontrollen med pengeskabelsen, som foregår i banken, når man optager et lån. Således stiger pengemængden og væksten i samfundet ved mere gæld og omvendt, når gælden betales tilbage. De privatejede centralbanker og banker bestemmer således hvem, der bliver rig og fattig, samt hvornår der skal være vækst og recession. I et hvilket som helst land i verden. Disse ganske få familier ejer også det militærindustrielle kompleks, der tjener penge på krig og starter plyndringskrige og destruktionskrige, som de bagefter kan genopbygge mod betaling + renter. Og de ejer alle de andre storsvindlende, storforurenende multinationale selskaber. Nu STOPPER vi deres forbrydelser imod menneskeheden. Det er Alliancen imod Kabalen Velkommen til. Husk at støtte med vælgererklæring, medlemsskab, donationer, køb af flyers og hjælp med at skaffe vælgererklæringer. På forhånd tak Fortsat god weekend, og husk vi vinder, de er færdige, deres menneskeskabte naturkatastrofer, medieløgne, falske flag og ulovlige krige er blot deres sidste krampetækninger. Mads Palsvig, formand og stifter af JFK - Jorden Frihed Kundskab .. |

Mads Palsvig har handlet med Valuta, Global Macro Trading (Statsobligationer),Optioner, Derivater, Futures globalt i verden over. Top Banker i USA, Kapitalist, Zionist i 49 år, Pro tilhænger af USA og Israel, arbejdet for banker i USA, London og Hong Kong, mødte Ben Bernanke (Chairman FED 2006-2014) indtil han blev blacklistet, da han begyndte at stille spørgsmål til systemet'... Whistleblower Mads Palsvig - Investment banker taler ud om pengesystemet... - 1200 journalister / politikere / medieansvarlige var inviteret, tre gange via e-mail, ingen dukkede op, ingen mediedækning før og efter Mads Palsvig første LIVE optræden i Kedelhallen, Frederiksberg jan 2016 .. Største chok for danskere er Nationalbanken er på private hænder - og drives som en kartelvirksomhed.


Codex Alimentarius. Hvem bestemmer, hvad der kommer i vores madvarer?

Codex Alimentarius: Control Food and You Control People!

Codex Alimentarius er en IKKE-FOLKE-VALGT "trade commission", som sidder i Schweiz og bestemmer ALLE grænseværdier for hvor meget GIFT, KONSERVERINGSMIDLER og BESTRÅLNG af vores mad må være.
Og de er HØJE!!!
Det er IKKE en "public health commission"/offentlig sundhedsmyndighed, det er ikke en forbrugerbeskyttelses kommission, men en "trade commission".
Den er administreret af WHO og FAO, som er The Food and Agricultural Organisation.
i 1994 deklarerede Codex Alimentarius "næringsstoffer som toksiner"!
Altså NÆRINGSSTOFFER er LIG med GIFT!!! WTF!?!?!
Og eftersom de er giftstoffer, så skal vi beskyttes imod dem. Og de er nu pludselig ulovlige!!!
Codex Alimentarius KRÆVER at alle fødevarer fra dyreriget SKAL behandles med ANTIBIOTIKA og VÆKST-HORMONER!
Codex Alimentarius kræver at AL MAD skal BESTRÅLES!!!
Medmindre det producers lokalt og spises der.
i 2001 blev 176 lande enige om at der er 12 farlige giftstoffer, som ikke må være i mad.
Codex Alimentarius har bragt de 7 (SYV!) af dem tilbage i produktionen af mad igen!
Danmark har IKKE lov at stoppe madvarer ved grænsen, selvom det indeholder een af de SYV giftstoffer, som blev forbudt internationalt i 2001. Fordi det ville bryde en indgået "fri"-handelsaftale.
WHO og FAO (som står bag Codex Alimentarius) forudser at alene deres retningslinier vedrørende vitaminer og mineraler vil forårsage 3 Mia (MILLIARDER) dødsfald. Deres egne ord!
1 mia af sult og 2 mia mennesker af sygdomme som følge af fejlernæring.
JFK - Jorden Frihed Kundskab vil have Danmark UD af Codex Alimentarius, og kræver at alle danske embedsmænd og politikere står frem og tager afstand fra dette FOLKEMORD!
JFK - Jorden Frihed Kundskab kræver OGSÅ at fake news DR og fake news TV2 ØJEBLIKKELIGT begynder at dække disse forbrydelser imod menneskeheden.
Berlingske Tidende og Politiken er privatejede virksomheder og det må være klart for enhver, at de skriver, det de får besked på af deres ejere. Jeg er ikke klar over om de er bundet af Public Service Forpligtelser ligesom fake news DR og fake news TV2.
Jeg ved at CNN har vundet en retssag, hvor det blev krævet at de skulle fortælle sandheden. Dommen fastslog at CNN var et privatejet selskab og kunne fortælle, hvad de ville, sandt eller opspind. (Mest det sidste).
Send en vælgererklæring til
husk at aktivere linket du modtager en uge senere fra Indenrigsministeriet med NEMID.


Codex Alimentarius (lovlig madforgiftning) og Dan Jørgensen

Codex Alimentarius:
En IKKE-folkevalgt "trade commission" i Schweiz, som bestemmer ALLE grænseværdier for gift, konserveringsmidler og bestråling af fødevarer, har besluttet at alle animalske madvarer skal have antibiotika samt væksthormoner.
Jeg kan TIL NØD forstå, at danske journalister har en efter min mening fejlplaceret loyalitet til sin ledelse med hensyn til PENGE-SKABELSES BEDRAGET, som koster den danske befolkning DKK 80 Mia om året.
Ikke mindst når oplysningerne kommer fra en Whistle-blower tidligere Investment Banker fra Morgan Stanley og Credit Suisse First Boston i London og Hong Kong, som har været adviser for den privatejede amerikanske centralbank Federal Reserve, der siger at der skal være et RETSOPGØR, hvor ledelsen af fake news DR og fake news TV2, skal stå til regnskab for deres andel i spredning af medieløgne, der har kostet op imod 4 Mio mennesker livet i de ulovlige plyndringskrige "deep state" i USA og KABALEN har udført. Samt medført en fordobling af flygtninge på verdensplan til nu ca 80 Mio mennesker.
Jeg kan forstå, de venter på ledelsen bliver skiftet ud, eller en anden TV-station eller avis vil begynde at tage BEDRAGERIET seriøst.
Men når det gælder CODEX ALIMENTARIUS, så er loyaliteten = MEDSKYLDIGHED i FOLKEMORD.
NU er det på tide, de af jer journalister, der er ORDENTLIGE mennesker tager jer sammen.
Det gælder OGSÅ jeres børn og børnebørn!

Codex Alimentarius: Big Brother's Plan to Control Health Supplements
http://educate-yourself.org/cn/codexalimentarius15jan09.shtml


FoodWars Police Raid Organic Foods NWO Mafia Codex Alimentarius Depopulation Agenda TransdehumanismMærkesag 29
 
Danmark melder sig ud af alle internationale aftaler, der binder os til at acceptere de standarder for fødevare kvalitet udfærdiget i Schweiz af Codex Alimentarius.

I stedet skal det danske fødevareministerium i samarbejde med Folketinget og befolkningen beslutte, hvilke fødevarestandarder vi kan acceptere.

Hvis andre lande vil være med til et FOLKEVALGT Codex Alimentarius – råd med folkevalgte repræsentanter, der KUN har offentligt tilgængelige møder og fuld aktindsigt, så kan JFK21 – JordenFrihedKundskab tilsutte sig et sådant Codex Alimentarius råd.

I dette råd forbydes multinationale fødevareselskaber og store pharmaceutiske firmaer adgang til at udtale sig, kommentere hvis ikke direkte adspurgt og enhver form for lobbyisme forbydes totalt.

Det skal være strafbart for alle medlemmer i et sådant råd, at modtage gaver, invitationer til ”konferencer” eller anden form for underholdning, hvor de kunne tænkes at blive influeret af disse typer virksomheder.

Landene i den 3. verden der har været tvunget til at give multinationale firmaer kontrakter på at producere deres GMO landbrugsprodukter i den 3. verden som betingelser/vilkår for at opnå en låneaftale med IMF og World Bank ophæves.
 
KOMMENTAR:
Fødevarestandarder og alle regler for hvor mange konserveringsmidler og giftstoffer, der må være i vores mad fastsættes i dag af et IKKE folkevalgt råd i Schweiz. Dette råd er stærkt influeret af de multinationale fødevareselskaber og store pharmaceutiske firmaer, der bruger formuer på at lobbyere og influere dette råd til at få standarderne til at være så lave som muligt til gavn for deres maxime om profitmaximering og til skade for menneskers sundhed og ve og vel.
Husk vælgererklæring:  send email til    folketingsvalg@jfk21.dk
 
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
 
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr29/
 
Find alle mærkesager på www.jfk21.dk

 

HAARP Weapon Exposed By History Channel

Vejrmodificering eksisterer desværre.
Her fra History Channel.
JFK mener det kun må finde sted efter parlamentarisk godkendelse, derpå i en folkeafstemning og derpå med FULD AKTINDSIGT.


Mærkesag nr 23 Virksomheder skal tvinges til at rydde op efter sig.
Miljøpolitik
23. Virksomheder, der forurener, skal løbende hensætte passende beløb til at dække anslåede omkostninger til rensningen. I særligt grove tilfælde kan virksomheder tvangsopløses.
• a. Lettere adgang for stater til at søge erstatning hos ejerne af virksomheder, der forurener. (F.eks. venter 160.000 miner i USA på at blivet renset, idet ejerne har tømt virksomheden, der ejede minerne for værdier og ikke afsat passende beløb til rensning).
• b. Aktionærer i virksomheder, der forurener, hæfter solidarisk for rensningen af naturen. Der arbejdes globalt på, at man skal kunne beskatte aktionærerne 20 år tilbage i tiden, hvis ikke der blevet hensat tilstrækkelige beløb til oprensningen.

• c. Vejrmodifikation og geo-engineering kan principielt kun tillades af et flertal i Folketinget, og derpå godkendt af en folkeafstemning. Derpå skal hvert enkelt forsøg på at modificere vejret debatteres offentligt i Folketinget, og kræver et flertal på 2/3 af Folketingets medlemmer. Faktisk er der i Nürnbergkonventionen skrevet, at forsøg med hele grupper eller dele af befolkningen kun må foregå med individuelt indforstået samtykke. Dette gælder således også i Danmark.
 

KOMMENTAR:
Under det kommende retsopgør skal folketingspolitikere, journalister og andre, der har deltaget i ovenstående retsforfølges.
 
Husk vælgererklæring:  send email til    folketingsvalg@jfk21.dk
 
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
 
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr23/
 
Find alle mærkesager på www.jfk21.dk

 


We are to believe forest fires are doing this......
Are you blind or what, there is no logic to this being forest fires, the bloody trees are barely touched but the fires are jumping from house to house????,?
Have you listened to me yet and researched agenda 21, agenda 2030 and direct weaponized energy, clearly these homes are being blasted with weaponized energy and when you know what agenda 21 and 2030 is all about, it becomes obvious
Editors note:
Den officielle historie, at dette er skovbrande, kan IKKE være sand! En skovbrand, der smelter huse, men undlader at brænde træer, den tror jeg ikke engang, at den største tilfældighedsteoretiker kan forklare!

Evidence of Geoengineering and Directed Energy Weapons Used on California FiresLASERS FROM THE SKY & THE CALIFORNIA FIRESGeoengineering, Weather Modification, and Weaponizing NatureAmerica 2050: The Agenda 21 Depopulation of Rural Areas Has Begun

Der er i den grad brug for JFK - Jorden Frihed Kundskab tesen i HELE VERDEN med love og reguleringer, der er:
1 Gode for JORDEN
2 Giver mennesker mere FRIHED uden at skade andre mennesker, dyr og natur
3 Baseret på facts, KUNDSKAB og visdom.
Agenda 21, som nu hedder Agenda 30 planlægger depopulation/eugenics/verdens befolkning ned på 500 Mio.
Deres egne ord!
Første skridt på vejen er at affolke alle landområder. Man har gjort det i Afrika. Stalin gjorde det i Ukraine. Og Obama i USA.
Lad os håbe at Trump i sin "Make America Great Again" tese får stoppet den Hollywood-version af Nazismen.
Som vi har sagt mange gange:
Nazzisterne tabte WWII.......nazisterne vand WWII....
George Bush Seniors far, Prescott Walker Bush finansierede Hitler, sammen med Rockefeller gennem Standard Oil og de andre amerikanske oligarker, som siger de er Kristne og Jøder, men i virkeligheden tilhører Luciferiske loger.
ARROGANCEN hos de nuværende magthavere, hvor mange er pædofile og endnu flere tilhører loger, hvor de tilbeder Lucifer, når man kommer højt nok op i deres anakronistiske antidemokratiske system af grader, hvor de laveste grader tror de beder til Gud, men først når man når til grad 30 får at vide det er Lucifer, der er deres Gud, er ENORM. Er det et problem? Ja, fordi alle skal adlyde ordrer fra en logebroder i en højere grad. Du kan således have et "tænkt" eksempel, at vores statsminister er i 17. grad og hans departementschef er i 19. grad, så er det departementchefen der er "boss". Ikke just demokrati vel?
---
American suburbs and rural areas must be completely depopulated.
United States is in the process of dividing the country into 11 large densely populated urban centers
The concept is called megacities and the framework was laid in 1994, when the United States became official participants in the North American Free Trade Agreement (NAFTA), which was a ‘liberalized’ trade agreement between Canada, the U.S. and Mexico. Under NAFTA, farmers’ income in all three countries has plummeted and millions of small farmers have lost their land, while agribusiness corporations (i.e. large government subsidized corporate farms) have reaped huge profits.
The first notable effect of NAFTA is that it it is credited with greatly accelerating illegal immigration and almost immediately bankrupted over three million farmers in northern Mexico and this group became the vanguard of millions of Mexicans illegally entering the US in search for subsistence work of any type.
....a decline of 21% of family farms in the U.S.
In a case of “death by a thousand cuts”, the American farmer is rapidly moving towards extinction. If it is not the EPA enforcing its Agenda 21 wetlands regulations with devastating consequences on farmers, it is the FDA harassing farmers for pursuing time-honored farm related industries such as the raw milk industry.
the third draconian impact of NAFTA is that it has led to even more nefarious free trade agreements and executive orders which led to the loss of control for local communities over their own food supply.
The very first great wave of a NAFTA style of globalization in agriculture took place in Africa, Asia, and Latin America as global corporations forced local farmers to give up local food production, and shifted production to plantations using enslaved Indigenous and African labor to grow the luxury crops of coffee, sugar, bananas, and cocoa for export to the colonizing countries.
In November 1975, President Ford, based upon the tenets of NSSM 200, outlined a classified plan to forcibly reduce population growth in LDC countries through birth control, war and famine. Ford’s new national security adviser, Brent Scowcroft, in conjunction with CIA Director, George H. W. Bush, were tasked with implementing the plan...
Kissinger stated that he was predicting a series of contrived famines, created by mandatory programs and this would make exclusive reliance on birth control programs unnecessary in this modern day application of eugenics in that the world would finally be rid of the “useless eaters!”
Og den højtelskede O'Bomber:
With the stroke of his pen, Obama has total and absolute control over all food where his Executive Order 13603 states:
e) “Food resources”.......
(f) “Food resource facilities” means plants, machinery, vehicles (including on farm), and other facilities required for the production, processing, distribution, and storage (including cold storage) of food resources, and for the domestic distribution of farm equipment and fertilizer…”

 


Video (2 Min) om investigative reporter Gary Webb og CIA, der står bag narkotika handel:

https://www.facebook.com/TheNextStageInHumanEvolution/videos/1670972016306623/

Dark Alliance - The CIA, Contras, and the Crack-Cocaine Epidemic (Myth20c-Ep05)

'Dark Alliance’ was published in 1998 by Gary Webb, a former journalist for the San Jose Mercury News, who after writing a series of articles on the connections between the Nicaraguan Contras, the CIA, and the selling of crack-cocaine in America’s inner cities, lost his job, and in 2004, was found dead with two gunshots to the head and a suicide note.

Kill the Messenger Official Trailer #1 (2014) - Jeremy Renner Crime Movie HD

Hollywood film om Gary Webb og hans afsløring af CIA som narkohandlens reelle bagmænd.
 


New Netflix Documentary Will Explore the CIA’s Attempt to Control Minds with LSD


Legal Marijuana: Colorado kept $1 billion away from drug cartels last year


Glimrende ide. Og samtidig fjerner man den vigtigste indtægtskilde for CIA, der styrer verdens narkotika handel.
 


WHO Report Finds No Public Health Risks Or Abuse Potential For CBDHemmeligt dokument afslører: Sharia-sheik får 200 mio. kr. i huslejerabat

Statens udgifter til frasalget af statens vaccineproduktion vokser og vokser og ender på 470 mio. kr.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/hemmeligt-dokument-afsloerer-sharia-sheik-faar-200-mio-kr-i-huslejerabat/6957476

Editors note:
Og "genierne" i Folketinget (læs: landsforræderne) betalte kr 45 Mio for "rådgivning", og solgte Statens Seruminstitut for kr 15 Mio.

Hvem gør sådan noget?


This year's flu vaccine may only be 10% effective, experts warn

https://www.cbsnews.com/news/this-years-flu-vaccine-may-only-be-10-effective-experts-warn/

Editors note:
Jamen lad os dog fylde vores børn op med diverse metaller leveret af vaccinefirmaer, som ikke garanterer sundheden af produktet, og som har frasagt sig ethvert ansvar for bivirkninger.... (IRONI kan forekomme!).


Group to Study Effect of Aluminum in VaccinesDARPA developing “genetic doomsday” weapon to exterminate populations on demand… GMOs to become WMDs

https://www.naturalnews.com/2017-12-05-darpa-developing-genetic-doomsday-weapon-exterminate-populations-gmo-wmd.html

The U.S. military agency known as DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) is investing $100 million into so-called “genetic extinction technologies” that could be deployed to exterminate targeted human populations.


US military revealed as top funder of gene drives

http://www.gmwatch.org/en/news/latest-news/18013-us-military-revealed-as-top-funder-of-gene-drives

Gates Foundation paid $1.6 million to influence UN on gene drives
Over 1,200 emails released under open records requests reveal that the US military is now the top funder and influencer behind a controversial genetic extinction technology known as “gene drives” – pumping $100 million into the field. The trove of emails, obtained via open records requests, also shed light on a $1.6 million dollar UN gene drive lobbying operation paid for by the Bill and Melinda Gates Foundation.


BUSTED: The EPA spent millions in taxpayer dollars to push climate change propaganda via social media

https://www.naturalnews.com/2017-12-09-busted-the-epa-spent-millions-in-taxpayer-dollars-to-push-climate-change-propaganda-via-social-media.html

Recently, Judicial Watch was able to obtain 900 pages of documents from the Environmental Protection Agency that revealed, among other things, lawless behavior from the Obama administration. Specifically, the documents show that the EPA used a social media platform called Thunderclap, which allowed the agency to mass-share information regarding its policies in violation of federal law.


Judicial Watch Obtains Records from EPA Showing Obama Agency’s Illegal Use of Social Media Platform for Propaganda
Newly Declassified Documents: Gorbachev Told NATO Wouldn't Move Past East German Border

Det er ikke kun i Danmark man ikke kan stole på politikere.
Vestlige politikere tager deres ordrer fra "Deep State", Luciferiske loger og ejerne af centralbankerne/medierne/det militær industrielle kompleks og de stor forurenende multinationale skattesvindlende virksomheder.
NATO blev oprettet af Vesten, da de fandt ud af de ikke havde kontrol over Stalin.
NATO blev oprettet FØR Warszawa pagten.
Hvad skal vi med NATO, når Sovjetunionen ikke eksisterer mere?
- bombe Libyen og stjæle deres 143 tons guld?
- bombe Irak og stjæle for USD 2.000 olie?


Trump og Putin vender krisesituationer i telefonsamtale

Okay jeg vil indrømme DR forsøger, jeg kan ikke finde nogen fundamentale direkte fejl eller usandheder i denne artikel. Til trods for hele to af de personer, de ellers omtaler mest negativt, figurerer.
Selvom, hvis man har meget kritiske briller på, kan man sige at måååååååååden de skriver på, er lidt .... "ifølge Putin -som enhver ved man ikke kan stole på- så hænger, det sådan sammen" - agtig.

Men det er småtingsafdelingen. Det vigtigste er, at DR forsøger.
Er ledelsen blevet udskiftet?

MUST WATCH: President Donald Trump MASSIVE Rally in Pensacola Florida-LIVE COVERAGE

Hvis du vil høre om Trump, så har han lige holdt en tale i Florida, hvor han fortæller om sin tid som Præsident, og hvad han har udrettet.
I hører den nok ikke på fake news DR.
Sålænge han fængsler pædofile magthaver i Washington DC, sørger for CIA ikke støtter ISIS mere, stopper Operation Mockingbird (CIA's kontrol med medierne), brænder CIA's opiumsmarker ned i Afghanistan mmm så støtter JFK ham.


After Trillions Mysteriously Go ‘Missing,’ DoD Getting Audited for First Time in History

Det er virkelig farlige tider, vi lever i.
Sidste gang der var tale om at Audit the Pentagon, var den 10. september 2001, hvor Donald Rumsfeld kom ud og sagde at USD 2.300 Mia var "forsvundet"/"Missing".

Dagen efter ramte et "fly" uden vinger på "mirakuløst" vist lige præcis det kontor i Pentagon, hvor ALLE revisorerne som lavede en audit sad....... hva' så tilfældighedsteoretikere....forklar den?
Nu er tallet tre-doblet og nu vil Trump Audit the Pentagon.
Go Trump!!!
Jeg hører også at Donald Rumsfeld er kommet på Trump's team... (noget med at et firma han er i bestyrelsen for har leveret PLUTONIUM til Nordkorea.....hmmm....den er ikke så god...så Rumsfeld har nok fået "et tilbud han ikke kunne sige nej til...."). Forlydender om at Nordkorea har fået sin atomvåbenteknologi af Obama og Clinton, lidt ligesom USSR fik al sin teknologi fra Amerikanske multinationale virksomheder i 1920'erne og 1930'erne, samtidig med at man udadtil lod som om USSR var fjenden.

Husk: Hvad tjener det militærindustrielle kompleks penge på?
Beginning in 1996 all federal agencies were mandated by law to conduct regular financial audits. However, the Pentagon has NEVER complied with that federal law.
....every month, they encountered the same problem. Numbers were missing. Numbers were clearly wrong. Numbers came with no explanation of how the money had been spent or which congressional appropriation it came from.
“Over the last 20 years, the Pentagon has broken every promise to Congress about when an audit would be completed,” Rafael DeGennaro, director of Audit the Pentagon,
The glaring report revealed the Pentagon couldn’t account for $6.5 trillion dollars worth of Army general fund transactions and data, according to a report by the Fiscal Times.
Det er USD 6.500 mia eller ca 30% af USA's GDP!

Former Oklahoma State Senator Ralph Shortey has pled GUILTY to felony child sex trafficking

Trump er i gang med et #RETSOPGØR.
Trump lovede før han blev valgt, at bekæmpe de pædofile magthavere i Washington DC.
Her er det en   US Senator,   der bliver taget på FERSK GERNING i et hotelværelse med en teenage dreng.
Hvorfor mon hele Folketinget hader Trump så meget?
NB: Nu 5.000 forseglede anklageskrifter. Hvem mon gemmer sig bag dem?
PODESTA GROUP lukkede i onsdags....hmmmm.....hvorfor mon?
John Podesta var Hillary Clintons campaign manager.


Efter fem års efterforskning: Sexmisbrug er udbredt i tusindvis af australske institutioner

Sådan DR!!! Velkommen tilbage i kampen!!!
Er ledelsen skiftet ud?
Der er et internationalt RETSOPGØR i gang imod Vestens pædofile magthavere.
9000 forseglede anklageskrifter i USA.
I sidste uge viste vi her på siden en video af anholdelsen af en pædofil US Senator på fersk gerning på et hotelværelse med en teanage dreng.
Man mener, at de prinser i Saudi Arabien, der er blevet anholdt, stod bag den internationale handel med børn.
Hillary Clintons Kampagne Manager John Podesta og hans broder Tony Podesta mener man stod bag en pædofili ring i Washington DC.
Tony Podesta havde indtil sidste uge den mest succesfulde lobbyvirksomhed i Washington DC. Nu er den lukket, alle ansatte er afskediget.


"The Sign of the Hornet God" = SATAN!

Til Påskemesse i Peterskirken i Rom bliver deklareret:

"Lucifer er Gud og Jesus er hans søn".

Så kan Paven altså ikke SKÆRE DET MERE UD I PAP for alle at forstå, hvem Jesuitterne tilbeder. Pave Frances er den første Jesuit, der er blevet pave.Anto LaVey grundlæggeren af Church of Satan i USA.

Bill Clinton fløj 26 gange (man har flight logs) til den PÆDOFILI-dømte Jeffrey Epstein's private ø i Stillehavet på en 2-årig periode...


...med blandt andre Kevin Spacey, som har indrømmet, at han er pædofil. Forlydender om at han bedøvede og voldtog Justin Bieber, da han var 14 år.
Her skærer Justin Bieber det ud i pap for alle tilfældighedsteoretikere:

Eye of Horus = Satan
666 håndtegn = Number of the Beast
Baphomets tunge = Satan


Her er en video: "Illuminati puppets confirmed".
https://www.facebook.com/exposetheilluminati/videos/1940518866221324/?notif_id=1513415126265906&notif_t=group_post_approval_request
'CREEPY'

Did Family Guy hint at Kevin Spacey sex allegations in 2005 episode when naked baby Stewie jokes he escaped the actor’s basement?Prince Andrew var også en fast gæst på Jeffrey Epstein's ø.

Husk ifølge satanismen skal de signalere deres loyalitet til Lucifer.

Hvorfor mon ledelsen på fake news DR og fake news TV2, så godt kan lide Hillary Clinton, og aldrig fortæller om hendes forbrydelser imod menneskeheden?

Var det ikke noget for en undersøgende journalist belyse?

Hillary Clinton:
Hun stjal 98% af nødhjælpen til Haiti, i alt USD 6 Mia.
Hendes ansatte blev taget for child trafficking af børn ud af Haiti.
Anthony Weiner i fængsel for pædofili.
Hendes valg kampagne manager John Podesta formodes snart at blive fængslet for pædofili.
Hun sendte 5000 ISIS terrorister til Benghazi, som myrdede dels den amerikanske ambassadør dels Gaddafi.
Var ansvarlig for "deep state"'s finansiering af ISIS via Qatar.
Hendes Clinton Foundation modtog USD 145 Mio fra Rusland få uger før hun godkendte salget af 20% af USA's uranium til Rusland.

 
NB: PUBLIC SERVICE FORPLIGTELSER
Mærkesag nr 25 Slut med løgne i mainstream medier.
Mediepolitik
25. Der arbejdes internationalt for at personer og virksomheder maximum må eje een avis/TV-station/Radio-station hver.
• a. Danske aviser, der ejes af udenlandske personer eller virksomheder, skal skrive det på forsiden.

• b. Film og musik skal rates fra 1 – 10 for sit indhold af satanistisk propaganda.
• c. Alle borgere skal kunne kræve at TV og aviser dementerer falske påstande og fejlagtige informationer i samme format, som de blev fremsat.
• d. Aktive lyttere og seere støttes, og medierne søges decentraliseret såvidt muligt.
KOMMENTAR:
De danske medier fylder den danske befolkning med løgn. Let beviseligt. Lige fra den grædende Kuwaitiske pige i 1991, der fik startet den 1. Golfkrig, der kostede over 500.000 irakiske børn livet + et utal af voksne, herunder massakren af 130.000 forsvarsløse irakiske soldater, der flygtede fra Kuwait, videre til medieløgnene om, at Slobodan Milosevic var værre end Hitler og havde KZ-lejre med videre.

Det viste sig, at det hele var løgn, spundet af Bill Clinton administrationen, for at splitte et velfungerende og velstående land, Jugoslavien, op.

NB! Slobodan Milosevic blev PURE FRIFUNDET ved den krigsforbryder dosmtol i Haag, som USA ikke accepterer kan retsforfølge amerikanske statsborgere. Hvis den kunne ville den få travlt, og kunne passende starte med Barack Obama, George Bush x2, Bill og Hillary Clinton.

Vi kan fortsætte med løgnene om masseødelæggelsesvåben i Iraq ved den 2. golfkrig, Gaddafi der skulle have myrdet sin egen befolkning og Assad der skulle giftgasse sin egen befolkning.

ALT SAMMEN PURE LØGN! Listen er endeløs.

Ligeledes den bemærkelsesværdige fuldstændige undladelse af DR og TV2 at kommentere Wikileaks, der IKKE har taget fejl i 10 år, afsløringer af Hillary Clintons utallige forbrydelser imod menneskeheden. Er der mon ikke een eneste lille journalist på DR og TV2, der har hørt om Wikileaks?

Jeg mener ledelsen af DR og TV2 har brudt loven om ”public service”, at de er pligtige at orientere det danske folk med sande nyheder. Og at de øjeblikkeligt bør afskediges, og efterfølgende bør det undersøges om samme ledelse af DR og TV2 kan retsforfølges for at have hjulpet med krigsforbrydelser og terrorisme.

Hvis nogle af de lande vi har tæppebombet i ulovlige angrebs – og plyndringskrige ønsker vores politikere og journalister udleveret til retsforfølgelse i de pågældende lande, bør det imødekommes i den udstrækning, det ikke strider imod dansk eller international lovgivning.
 
Husk vælgererklæring:  send email til    folketingsvalg@jfk21.dk
 
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
 
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr25/
 
Find alle mærkesager på www.jfk21.dk

 

MK Ultra : Mind Control In The High Fashion Industry - EXPOSED!Hvordan blev pædofili håndteret i USA under Obama og Hillary Clinton? (Se eksemplet med Du Pont arvingen der voldtog begge sine babyer nedenfor).
Under Trump bliver 100 gange så mange pædofile fængslet.
SPØRGSMÅL A eller B:
A: Der er pludselig kommet 100 gange så mange pædofile i USA.
B: Obama og Hillary Clinton og "deep state" dækkede over de pædofile magthavere?
Du Pont, som er en af de allermest magtfulde familier i verden er et eksempel på, hvordan de rigeste familier i verden behandler sine egne børn. De er bogstaveligt talt syge psykopater, som alle tilhører luciferiske loger. De voldtager deres egne børn for at traumatisere dem så meget at de bliver lige så perverse og syge sadistiske psykopater som dem selv.
Dette er en meget VIGTIG forklaring på, hvorfor de non stop starter krige, lyver i medierne, laver falske flag, satanistisk propaganda i Hollywood film og moderne kunst, forgifter os alle med Codex Alimentarius, vacciner, chemtrails/stratospheric aerosol injections (som CIA-mafia-boss Brennan så "sødt" kalder det), bestjæler os alle ved at snyde os med pengeskabelsen, forurener planeten, fælder regnskovene, hælder olieaffald direkte ud i den smukke natur og og og .
Verden er styret af psykopater som Du Pont familien.
Naturligvis blev Du Pont arvingen frikendt for at have voldtaget sine babyer under Obama og Hillary Clinton.
Årsagen givet til at han fik en betinget dom uden fængsel:
"He wouldn't fare well in prison".
Han var simpelthen for "fin" til at komme i fængsel.
Laura Silsby, Anthony Weiner, John Podesta, Jeffrey Epstein og mange flere alle med tætte bånd til Hillary Clinton er pædoer og child trafickers.
Noget at tænke over for tilfældighedsteoretikere. Og dare I say it: fake news DR....Public Service.....forpligtelser...
Som vi har sagt her på siden gentagne gange i over et år under FORBLØFFENDE stor modstand fra et overraskende stort antal ulækre danskere, som alle er blokeret, så skal de pædofile magthaver afsløres og i fængsel!!!
Inklusive Hillary Clintons valgkampagne manager John Podesta (læs: Molesta).
Hvis du støtter Hillary Clinton, Obama og Bush familien så støtter du pædofili, uanset om du ved det eller ej.


Disney music executive arrested, charged with sexually abusing two underage girls Macaulay Culkin: Satanic Hollywood Elites Murder Children During Rituals

Read more at: http://www.neonnettle.com/features/1272-macaulay-culkin-satanic-hollywood-elites-murder-children-during-rituals
© Neon Nettle

Former Oklahoma State Senator Ralph Shortey has pled GUILTY to felony child sex trafficking


(Vi tager den lige een gang til).

#RETSOPGØR 

9000 forseglede anklageskrifter


JFK kræver lighed for loven.


Contraland Trailer 30-sec Producer's Cut

vetsforchildrescue.org

An undercover looks into the world of child sex trafficking.
 


9000 forseglede anklageskrifter i USA nu.
(Normalt er der gennemsnitligt 220 forseglede anklageskrifter i USA på et helt år).
Trump "is draining The svamp".


Video (2 min) der forklarer, hvad "net neutrality" er:
https://www.facebook.com/BuzzFeedNews/videos/1732570076764003/

De store multinationale virksomheder, der ejer medierne, de privatejede centralbanker, det militærindustrielle kompleks (der tjener penge på krige, de selv kreerer med falske flag + medieløgne fra ulækre sell out journalister), Big Pharma (der tjener penge på at DU er syg, men taber penge, hvis du dør eller bliver rask), de store fødevareproducenter (som producerer fødevarer med GMO, antibiotika, bestråling, væksthormoner, konserveringsmidler og pesticider).

De ønsker nu, at KONTROLLERE INTERNETTET.

NU MÅ DET VÆRE NOK!


Honest FCC Advert | Net Neutrality


Net Neutrality: What You MUST Know about FCC Repeal of Net Neutrality - Massive Corruption ExposedUS Military Hire Thousands Of Online Trolls To Conduct ‘Cyber Warfare’

http://yournewswire.com/us-military-trolls-cyber-warfare/


This StingRay Spy Device Is Exactly Why The 4th Amendment Was Written

http://anonhq.com/this-stingray-spy-device-is-exactly-why-the-4th-amendment-was-written/

Ulovlig overvågning af befolkningen foregår non stop.


Nets spærrer betalingskort efter bidrag til organisation, der arbejder for pressefrihed

http://politiken.dk/oekonomi/privatoekonomi/art6252331/Nets-sp%C3%A6rrer-betalingskort-efter-bidrag-til-organisation-der-arbejder-for-pressefrihed

NETS er ejet af the "Usual Suspects"/banksters/globalister.


Sådan vil regeringen lade myndigheder analysere borgerdata i smug

https://www.version2.dk/artikel/saadan-vil-regeringen-lade-myndigheder-analysere-borgerdata-smug-1083723

Kan nogen huske DDR?


Kulturministeren nedsatte et udvalg – som bevilgede hendes datters firma 1.800.000 kroner

http://journalista.dk/kulturministeren-nedsatte-et-udvalg-som-bevilgede-hendes-datters-firma-1-800-000-kroner/

Det er kun i Grækenland der findes korruption.........ahahahahaha
 
DOOOOOOOOOOOONG!!!!!!

Kate Steinle Memorial Destroyed At Berkeley: Campus Reform's Troy Worden Discusses


Glimrende eksempel på hvad kulturmarxister og fabiansocialister hjernevasket af medierne gør. I dette tilfælde fascistiske ANTIFA, som er en terrororganisation finansieret af uber-bankster George Soros.

Mon ikke DR snart begynder at fortælle om George Soros forbrydelser imod menneskeheden!
 


https://theintercept.com/2017/12/09/the-u-s-media-yesterday-suffered-its-most-humiliating-debacle-in-ages-now-refuses-all-transparency-over-what-happened/
Endnu en gang bliver mainstream medierne i USA afsløret som
FAKE NEWS!
Med fake news forsøger de, at bevise Trump og Rusland samarbejdede om valget.
Men igen bliver de afsløret, som det de er: "Fake News". Som Trump gentagne gange korrekt har kaldt dem. Og som JFK korrekt gentagne gange har kaldt Danmarks tvungne licensfinansierede stats-TV-kanaler: Fake news DR og fake news TV2.
JFK ønsker medierne skal leve op til sine Public Service Forpligtelser.
- Øh, er det for meget at forlange???
CNN har vundet retssager, hvori det blev fastslået, at fordi de er et privatejet firma, så er de ikke bundet af at fortælle sandheden.
Det mener JFK, bør stå på skærmen hele tiden:
"Vi er et privatejet firma, og er derfor ikke bundet af at fortælle sandheden".
Men fake news DR og fake news TV"- De er forpligtet til at fortælle sandheden, de må ikke bevidst lyve, fordi de er bundet af PUBLIC SERVICE FORPLIGTELSER:


Hague Tribunal Exonerates Slobodan Milosevic Again

https://www.strategic-culture.org/news/2017/12/07/hague-tribunal-exonerates-slobodan-milosevic-again.html
 
Fake news DR og fake news TV2 bedes tage ad notam at de har Public Service Forpligtelser:
Slobodan Milosevic blev pure frikendt for alle 66 anklager. Dette bør HELE Danmark orienteres om.
Milosevic died in the Tribunal’s custody before the conclusion of his own trial. He was found dead in his cell after suffering a heart attack in the UN Detention Unit two weeks after the Tribunal denied his request for provisional release so that he could have heart surgery that would have saved his life.

The CIA Origins of "ISIS": Ben Swann

Ja nu hvor fake news DR langsomt er begyndt at fatte at slaget er tabt, og de er nødt til at leve op til sine Public Service Forpligtelser, og at der kommer et #RETSOPGØR og for nylig har været ude at orientere danskerne KORREKT om at Danmark har støttet terroristerne, så kan man sige vi er trods alt i "fint" selskab med:
USA, Israel, Saudi Arabien, Qatar og Tyrkiet.
Den superdygtige journalist Benn Swann, der mistede sit job hos CBS, fordi han dækkede Pizzagate/Pedogate/Magthaverne i Washington DC's pædofili, er tilbage med en analyse af:
HVEM STOD BAG ISIS:Steve Hughes on war on terror, global warming and X-factor.


The FBI Creates, Then "Foils" Terror Plots - False Flags Exposed By Judge Napolitano


I 17 ud af 17 "opklarede" terrorsager var terroristerne opfordret og forsynet af FBI.

Hvad lever FBI af?
Mere terror = Mere FBI!

Det er ligesom, historien med glarmesterens sønner, der smadrer vinduer....


Ivan Pernar about the EU and NATO

Kroatisk politiker giver et godt overblik over EU og NATO og deres rolle i verden.


http://www.wuc-news.com/2016/04/scientists-confirm-explosives-used-to.html?m=0

Editors note:
Pudsigt som stålet "smeltede" hele vejen lige til det samme sted på alle stålkolonnerne...forklar den "tilfældighedsteoretiker"!


The Protocols of the Learned Elders of Zion - Audio Book


Der er blevet brugt uanede summer på at forklare dette som en "forgery".

Men det er "pudsigt" at ALT som Protokollerne siger, er PRÆCIST, hvad der er sket i vores samfund....i hele verden!

FORKLARING ER:

Verden er styret af superrige mennesker, som Rothschild (der lader som om de er jøder) og Rockefeller (der lader, som om de er Kristne), der kontrollerer de luciferiske loger:

B'Nai Brith, Sabbatei Zevi og Chabad Lubavitcher indenfor "jødedommen" (de kalder sig jøder, men er det ikke, det som i biblen hedder: "Pas på de jøder, der ikke er jøder, og som lyver).

Illuminati, ridderordener og frimurere indenfor Protestantismen. (De kalder sig Kristne, men er det ikke, de tilbeder Lucifer, når de kommer højt nok op i logen).

Jesuitter indenfor Katolisismen. Pave Francis, som er den første Jesuit, der er blevet pave, har i det mindste nosser nok til at sige ligeud, det han tror: "Lucifer er Gud, og Jesus er hans søn".

Wahabiister, Salafister og Muslim Brotherhood indenfor Islam. (Alle kreeret af ovennævnte loger og sekter).

God Bless

Wake up America! - Dr. John Coleman (Illuminati, Committee of 300)


How Big Oil Conquered the World

Historien om hvordan Rockefeller blev den rigeste mand i USA, og hvilke forbrydelser imod menneskeheden, han har begået.

Why Big Oil Conquered Thee World

Endnu en "must see" video for at forstå omfanget af de superriges "konspiration" imod alle os andre.


Mærkesag nummer 1 "SÆT PENGENE FRI" = Folkeejet Nationalbank
Økonomisk politik
1.Staten udsteder landets penge gældfrit og uden renter. (DKK 80 Mia pr år stigning i pengemængden).
i. (Se forslaget på Island: ’Monetary Reform: A Better Monetary System for Iceland’
https://www.forsaetisraduneyti.is/…/Sky…/monetary-reform.pdf.
b. Alle borgere får en konto og en aktie direkte i en Folkeejet Nationalbank. Således kan alle indskudsordninger, statsgaranti og statsstøtte til privatejede banker ophøre. Ved fremtidige bankkriser kan banker således gå konkurs som alle andre virksomheder uden at vælte hele samfundsøkonomien.
c. Ens nuværende privatejede bank kan man give fuldmagt til at have adgangs til ens Nationalbank konto, således at alt i praksis bliver som nu med PBS og internetbank.
d.Statens indtjening ved at udstede landets penge (DKK 80 Mia) fordeles ligeligt til befolkningen i form af borgerdividende.
i. 2% af BNP (DKK 2.000Mia 2015) skabt som vækst plus 2% skabt som inflation. (2% af 2000 Mia = 40 Mia)
ii.I alt ca. DKK 1.200 pr måned per dansker. Børn og voksne.
e. Penge skabt som gæld af bankerne (ca DKK 1.045 Mia) omlægges til Statslige penge over 12 år (DKK 87 Mia pr år i 12 år) og udbetales som borgerdividende direkte til borgernes konto i den Folkeejede Nationalbank.
i. I alt ca. DKK 1.300 pr måned per dansker. Børn og voksne. (I 12 år indtil alle de bank producerede penge som gæld med rente er konverteret til Statslige rentefrie penge uden gæld). DETTE ER NØDVENDIGT FOR AT HOLDE PENGEMÆNGDEN U F O R A N D R E T !
f. Finanstilsynet gøres uafhængigt af økonomiske interesser og må ikke høre under og ej heller finansieres af banksektoren. Desuden vedtages at et flertal i Finanstilsynet kommer fra sektorer udenfor banksektoren.
-------------------------------
KOMMENTAR:
"Pengeskabelsen skal komme alle ligeligt til gode". Vi har beregnet det konservativt til kr 2.500 per borger per måned, skattefrit.
Ideen er baseret på Frossti Sigurjonsson rapport på Island. Men også Ellen Hodgson Brown, Michael Hudson, Steve Kean, S. A. Zarlenga og så Andrew Jackson og Ben Dyson, som er kilderne til Frossti Sigurjonssons rapport. Og naturligvis Irvin fischer fra 1930’erne, som i nogle årtier fik begrænset bankernes indflydelse, selvom de ikke gjorde fuldstændig, hvad han foreslog.
Man kunne se på at give flygtninge, der vender hjem borgerdividende i en årrække, som kompensation og erstatning for de ulovlige krige Danmark har deltaget i, og samtidig for at sikre en værdig hjemvenden for de der måtte ønske, at tage tilbage og deltage i genopbygningen af de lande, et enigt Folketing besluttede at destruere. En genopbygning som JFK21 – Jorden Frihed Kundskab mener, at vi bør deltage i som erstatning for de ulovlige handlinger i form af angrebs – og plyndringskrige, som et enigt Folketing valgte at sende vores bombefly og soldater afsted og deltage i. Til trods for et klart flertal i befolkningen IMOD disse uhyrlige morderiske destruktive menneskefornedrende krige.
------------------------------
Her en video af et foredrag om Pengeskabelsen:
1. del Mads Palsvig København 28 oktober 2016
https://www.youtube.com/watch?v=bNjVQo_IvRY
Husk vælgererklæring: send email til folketingsvalg@jfk21.dk
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr1/
Find alle mærkesager på www.jfk21.dkhttp://www.triviumeducation.com/

Denne side BØR LÆSES af alle.
Se ALLE video'er.

Trivium er en hemmelig metode, som kun verdens 1% elite til dato har haft lov at lære med i over 2500 år.
Med Trivium metoden er det nemt at tilegne sig al rigtig viden.


Mærkesag nr 24 Målsætning at alle børn bevarer nysgerrigheden og glæden ved at lære, som er medfødt.
Uddannelsespolitik
24. Folkeskolereform, hvor tre årgange slås sammen i større ”hjemmeområder” med ca 80 elever og dermed også minimum 5 – 8 lærere med store fællesrum, køkkener med undervisning og økohavebrug til eleverne. (Der er pt. 1 lærer per 10 elever i Folkeskolen).
• a. Børnene kommer frit/flex-tid mellem 8 – 10, hvor de har ”egen tid” til fordybelse. Undervisning mellem 10 – 14 hvor børnene bliver undervist på et niveau, der passer til dem hver især. Mellem 14 – 17 ligeledes ”egen tid” til fordybelse, sport, kunst og andet. Børnene kan gå hjem kl 14 eller blive længere, hvis de vil.
• b. Unge mennesker skal lære at tænke kritisk og belønnes herfor ved karaktergivningen. Samfundet har brug for unge mennesker, der kan tænke ”uden for boksen”.
• c. Børnene undervises med hensyntagen til hvert barns individuelle indlæringsmønster/-system således, at alle børn så vidt muligt opnår deres fulde potentiale.
• d. Undervisningen baseres såvidt muligt på Trivium og ikke udenadslære. http://www.triviumeducation.com/
 • e. Der skal undervises i medielogik og medieløgne og propaganda, f.eks Edward Bernays og USA avisers løgne om Tyskland i 1917 før WWI.
• f. Der skal undervises i, hvem der finansierer begge parter i en krig.
• g. Der skal undervises i, hvem der stod bag samtlige revolutioner. Svar: ejerne af de privatejede centralbanker og medlemmer af hemmelige luciferiske loger, som frimurere, jesuitter og Sabbatei Zevi-følgere. Ikke een eneste revolution var en ægte ”folkelig” revolution. Hverken Cromwell i 1649, den franske i 1789 eller den russiske i 1917. Alle var kreeret af rige bankmænd. Dette er måske det vigtigste at undervise i, fordi historien har det med at gentage sig.
• h. Al mobning er forbudt. Skoleinspektøren drages til ansvar for, at mobning ikke forekommer.
• i. Ligeledes lettere adgang til hjemmeundervisning og lokale mindre privat – og offentlige skoler i lokalrådene/sognene.
• j. Det undersøges om en ”pengene-følger-barnet-model” kunne virke.
• k. Mindst een skole i hver kommune tilbyder WIFI-fri undervisning.
• l. Madlavning og mini-landbrug bør indgå i undervisningen fra så tidligt et tidspunkt som muligt.
KOMMENTAR:
Vi skal have en skole, hvor børnene kan lide at være. Hvor den vigtigste opgave er at bevare børns selvværd. Med selvværdet intakt er indlæring meget nemmere. Derpå skal lærerne undervises i, hvorledes man tager udgangspunkt og viser hensyn til hvert enkelt barns indlæringssystem. Herunder om barnet er visuelt, auditivt eller kinaestetiker. Lærer bedst ved at se, høre eller gøre/røre ting. Om barnet lærer bedst om morgenen eller senere op ad formiddagen. Om barnet lærer bedst siddende eller liggende. Med mange flere udflugter og lærerige oplevelser inkluderet i undervisningen, herunder museumsbesøg, skuespil, mini-landbrug, madlavning, sløjd. Man bør såvidt muligt tage udgangspunkt i barnets interesser og undervise i forskellige fag der understøtter den interesse.
Når tilstrækkeligt mange lærere er uddannet i ovenstående indlæringstilgange, så tilbydes de lande vi betaler krigsskadeerstatning til at få inspiration i form af uddannelseskonsulenter  i ovenstående metoder til de lande, der måtte ønske det.
 
Husk vælgererklæring:  send email til    folketingsvalg@jfk21.dk
 
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
 
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr24/
 
Find alle mærkesager på www.jfk21.dk

 


Læs og lær alt af John Taylor Gatto.


Tiden er moden til en REVELATION.


Sidste 3 ugers Nyhedsbreve:
https://us14.campaign-archive.com/?u=ff08c8cc60bdb4f39c3b976fe&id=907f386301
-
https://us14.campaign-archive.com/?u=ff08c8cc60bdb4f39c3b976fe&id=0b446c2152
-
https://us14.campaign-archive.com/?u=ff08c8cc60bdb4f39c3b976fe&id=40eee0af10

Copyright © *2017* *madspalsvig*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Vi er holdt ude af medierne, fordi vi ønsker at gøre op med de privatejede centralbanker, som benyttes til at udplyndre verden gennem deres kontrol med pengeskabelsen.

Den amerikanske centralbank Federal Reserve er privatejet.

Ligeledes BIS (Bank of International Settlements) som bestemmer reglerne for den "danske" centralbank, som er en fond, ikke statsejet/ikke folkeejet.

Selveste Ben Bernanke har indrømmet offentligt at Federal Reserve stod bag Wall Street Crashet i 1929. JFK's formand har været uformel rådgiver til Federal Reserve ved adskillige lejligheder, inklusive Ben Bernanke.

Nogle få familier har kontrollen med pengeskabelsen, som foregår i banken, når man optager et lån. Således stiger pengemængden og væksten i samfundet ved mere gæld og omvendt, når gælden betales tilbage. De privatejede centralbanker og banker bestemmer således hvem, der bliver rig og fattig, samt hvornår der skal være vækst og recession. I et hvilket som helst land i verden.

Disse ganske få familier ejer også det militærindustrielle kompleks, der tjener penge på krig og starter plyndringskrige og destruktionskrige, som de bagefter kan genopbygge mod betaling + renter. Og de ejer alle de andre storsvindlende, storforurenende multinationale selskaber.

Nu STOPPER vi deres forbrydelser imod menneskeheden.

Det er Alliancen imod Kabalen

Velkommen til. Husk at støtte med vælgererklæring, medlemsskab, donationer, køb af flyers og hjælp med at skaffe vælgererklæringer.

På forhånd tak

Fortsat god weekend, og husk vi vinder, de er færdige, deres menneskeskabte naturkatastrofer, medieløgne, falske flag og ulovlige krige er blot deres sidste krampetækninger.

Mads Palsvig, formand og stifter af JFK - Jorden Frihed Kundskab