Nov 15, 2017

JFK21 - JordenFrihedKundskab | 15. Nov 2017 | JFK News: SPECIAL REPORT -- US President will "make a major statement" | Blogger: Dugfriske nyheder fra JFK21 - Den er god nok, for de langsomme, har jeg på verdensalt.dk allerede noteret mig Trump vil bryde lydmuren med et overordentligt rabalder, med mindre TheDeepState får skudt et missil afsted. Det her kan KUN gå hen og blive STORT!! Vi nærmere os de længe ventede arrestationer af big banksters og korrupte verdensaktører, det spirituelle paradigmeskift (The EVENT), forløsningen, RV/GVR i en vis udstrækning (ihvertfald petrodollarens kollaps), som vi alle har spekuleret på, hvornår ville komme. Omdrejningspunktet for moderniseringen af det manipuleret finansielle system, tilbage til guldstandarden (eller guldfoden), begyndelsen og slutningen på "Statskapitalismens fem industrielle komplekser" - nu rammer det nok for manden, tænker du, men os, der tror på den holitiske vinkel, spirituel udvikling, esoterisk filosofi og skabende meditation, brænder for forandringer, gør du ikke??. White House 1600 Daily -- President Trump Returns from Asia. Last night, President Donald J. Trump arrived in the United States after concluding his longest foreign trip to date and the longest trip to Asia by an American president in more than a quarter century.. |

Dette er politisk arbejde på vegne af partiet JFK - Jorden Frihed Kundskab, som ligeledes blokeres adgang til medierne i Danmark indtil videre.

Du kan enten støtte ytringsfriheden og demokratiet og dele denne rapport, samt give en vælgererklæring til JFK - Jorden Frihed Kundskab ved at sende en tom email til folketingsvalg@jfk21.dk og afvente et link, du vil modtage fra Indenrigsministeriet, som du så aktiverer med NEMID en uge senere. 

Eller klikke unsubscribe nederst i nyhedsbrevet. 

Men før du træffer dit valg, checker du naturligvis alle facts, ikke sandt? 

SPECIAL REPORT
I will be making a major statement from The White House upon my return to D.C. Time and date to be set.
https://www.facebook.com/DonaldTrump/photos/a.488852220724.393301.153080620724/10160154096450725/?type=3&theater

 
Trump er i gang med at "drain the swamp".

Han lovede som valgløfte at "drain the swamp", det vil sige gøre op med al korruptionen i Washington DC.

842 "Sealed Indictments" er det blevet til indtil videre. 


Altså 842 FORSEGLEDE ANKLAGER imod topfolk i administrationen. De ville IKKE være forseglede, hvis det "blot" var almindelige kriminelle.

Men det er hovedsageligt et opgør med al korruptionen i det demokratiske parti, samt adskillige anklager om pædofili. Der er også adskillige fra de Republikanske parti. 
Editors note:
USA's præsident meddeler han vil "MAKE A MAJOR STATEMENT", når han vender tilbage fra sin rejse i Asien.
Hvorfor fortæller fake news DR ikke om det?
PUBLIC SERVICE FORPLIGTELSER??? ANYONE???


VORFOR FORTÆLLER fake news DR stadig IKKE om Hillary Clinton og hele hendes partis SEXFORBRYDELSER????? Anthony Weiner, ved danskerne hvem han er? Eller Laura Silsby? Jeffrey Epstein? John og Tony Podesta?
HALLOOOO, ER DER NOGEN HJEMME???
Nu har JFK i et år fortalt om den psykopatiske elite, og hvordan mange af dem er sexforbrydere, inklusive pædofile, og hvordan de tilhører luciferiske loger, hvor den slags foregår som en del af deres ritualer.
Rent undtagelsesvis checkede jeg dags dato, hvad fake news DR skriver, og alt de skriver om (i øvrigt ALLER NEDERST på hjemmesiden) er en REPUBLIKANSK dommer, der har forsøgt at voldtage en 16 årig kvinde, den republikanske præsident Bush senior, som har klappet kvinder bagi (men man fortæller ikke om, at han er pædofil (se "The Franklin Cover up"), ej heller at han stod bag mordet på JFK, mordforsøget på Reagan og løj om kuvøse babyerne i Kuwait i den første golf-krig), og SELVFØLGELIG historien om, hvad Trump een gang for 20 år siden sagde i et omklædningsrum med mandlige venner. Altså tre Republikanere, så danskerne kan leve videre i MEDIELØGNEN og VILDFARELSEN om at demokraterne og Killary og O'Bomber er åååååhhhh så søde, og hvis bare deres "gode" new world order var kommet, havde aaaaalt været såååå godt.

Det danske Folketing fortsætter i ufortrødent fart, som om globalisternes kandidat Killary havde vundet og privatiserer (læs: sælger danske virksomheder til spotpris til udlandet) og indgår internationale "fri"-handelsaftaler, der afgiver dansk suverænitet i strid med Grundloven. (læs: landsforræderi).
Fake news DR nævner INTET om DE 842 SEALED INDICTMENTS (forseglede anklageskrifter), der er bragt for retten overalt i USA, involverende de pædofile magthavere.
Fake news nævner intet om at Trump anholdte flere pædofile på den første måned som præsident end Obama gjorde på 8 år som præsident og lystmorder i spidsen for "deep state"s militærindustrielle morder-maskine. Ej heller at han har fortsat med at fængsle pædofile non stop lige siden.

Hvorfor nævner den "frie" Vestlige presse mon intet om at pædofile magthavere kommer i fængsel?

Kan det have noget at gøre med at de ejer og kontrollerer Vestens presse?
Kære Bestyrelse på DR,
Heksen på DR skal fyres NU, ellers er I også ansvarlige for disse løgne.
Mads Palsvig, formand
Clinton Foundation Faces Imminent Collapse As Corporations Stop Donations

Read more at: http://www.nnettle.com/news/3155-clinton-foundation-faces-imminent-collapse-as-corporations-stop-donations
© Neon Nettle
Clinton Foundation Faces Imminent Collapse As Corporations Stop 

http://www.nnettle.com/news/3155-clinton-foundation-faces-imminent-collapse-as-corporations-stop-donations

"The ships are leaving the sinking rat".

EPIC Pizzagate Tweet From Don Trump Jr 🔥

https://www.youtube.com/watch?v=81zJhbz5d4s&feature=youtu.be

"We had to protect women from Joe Biden. Harvey Weinstein stuff", siger tidligere secret service agent og livvagt for tidligere Vice Præsident Joe Biden.

YOU WON'T BELIEVE ALL THAT IS BEING EXPOSED NOW!!!

https://www.youtube.com/watch?v=LX0V4K7J-xA&feature=push-u&attr_tag=PotcHV8jBiFg-yez-6
 
842 sealed indictments. Hvad så fake news DR?
PUBLIC SERVICE FORPLIGTELSER,
Hvornår begynder i at fortælle om de pædofile, storsvindlende, krigsliderlige magthavere?

Er det fordi I har svært ved at finde en grimasse der kan passe?

Starthjælp: Fyr hende heksen på fake news DR og ansæt en journalist.
Men NB: Ikke en der er i loge denne gang.

Truth and Reconciliation: kontakt JFK for at diskutere betingelser.

 

Operation Mockingbird: CIA Control of Mainstream Media - The Full Story

https://www.youtube.com/watch?v=0KZjxjlI4x8&list=PLEgrS-KSTTHOKeqvK7QvaZCExlWqhktqN&index=123
 
Operation Mockingbird er en igangværende CIA operation, hvor medierne infiltreres og nyheder produceres til at fremhæve ønskede narrativer.
JFK University