Aug 6, 2016

Løkke kan gå to veje i efteråret – eller det kan gå helt galt for ham ("...Ingen kan vide, om det hele ender med et brag, der kan udløse et folketingsvalg, men alle ved, at hvis det skal undgås, så skal nogen æde noget, de bestemt ikke har lyst til".. Blogger: Fyr nu for fanden den klovn til »lille svindler«... fyr hele bundet af minions i blå og rød blok og ansæt nogen som ikke er i lommen på "anonyme" pengedonationer fra personer og virksomheder. Vores nuværende politikere er som udgangspunkt energivampyrer, blodsugere og dødssyndere i nødløgne, dobbeltmoralsk, ladhed og nydelsessyge. Ligesom som psykopater er de selvoptaget, egoistiske og uden empati. De suger alt energi ud af samfundet for at skabe en perfekt tilværelse for Deres eget geopolitiske liv i et konge-vælde. Glem alt om fædrelandskærlighed og borgerdyd, danskernes tillid til politikere er forsvundet. Dog kan mange tilstadighed ikke gennemskue til bunds hvor sygt statsapperatet i virkeligheden er grundet pamperi og hemmelighedskræmmeri. Tag bare den danske dystre fortid som ligger gemt i et særligt sikret arkiv i Statsministeriet samt mørklægningsloven. Hvis alt blev åbenbaret, ville reaktionen blive et statskup af dimensioner. Stop med at frygte penge og velfærden forsvinder. Stop med at hade, men vis lidt næstekærlighed. Stop med at stole blindt på politikere, der IKKE vil os det bedste. Stop op og vis du tør stole på din egen intuition og stem på politikere og partier som gavner alle mennesker i Danmark....)

Politiken: Jesper Thobo-Carlsen Politisk redaktør

Gangene på Christiansborg runger stadig af sommerens ro, men det er en anspændt stilhed før stormen. Om tre uger går et helt usædvanligt og meget komplekst forløb nemlig i gang. Ingen kan vide, om det hele ender med et brag, der kan udløse et folketingsvalg, men alle ved, at hvis det skal undgås, så skal nogen æde noget, de bestemt ikke har lyst til.

Det er dog ikke bare politikerne, der har meget på spil. Det har danskerne også. Rigtigt meget kan blive lavet om i Danmark på meget kort tid.

I sidste uge af august forventes statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) at fremlægge en såkaldt 2025-plan. Den vil være regeringens oplæg til en række parallelle forhandlinger med de andre partier i Folketinget.

I løbet af et hektisk efterår planlægger regeringen skattelettelser for milliarder af kroner, et helt nyt system for ejendomsbeskatning, der vil flytte rundt på andre milliarder i danskernes boligøkonomi, en helt ny plan for finansieringen af Danmarks omstilling til vedvarende energi, nye og givetvis benhårde udlændingepolitiske stramninger og en fastlæggelse af niveauet for de næste mange års offentlige velfærd. En del af regningen kan måske blive fundet ved reformer, der for eksempel kan tvinge danskere til at arbejde længere og beskære de studerendes SU.....

Læs hele historien : http://politiken.dk/indland/politik/ECE3324360/loekke-kan-gaa-to-veje-i-efteraaret--eller-det-kan-gaa-helt-galt-for-ham/


Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' ( Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer .. )


" Der er en fantastisk åbenhed, hvis man lige ser bort fra "Venstres hovedbestyrelse og erhvervsklubberne,« siger Christoph Houman Ellersgaard med henvisning til, at Venstre nægtede at oplyse forskerne om, hvem der sidder i partiets hovedbestyrelse, ligesom også de erhvervsklubber, som kanaliserer støtte til partierne, har en høj grad af lukkethed."
 

 "»Hele konflikten om at acceptere konsensus, søge magten og æde de andres legitime ret til at være der, har udspillet sig for øjnene af os, mens vi har lavet det her arbejde. SF måtte træde ud af regeringen, fordi baglandet ikke ville acceptere, at man var nødt til at tage Goldman Sachs – nogle, man traditionelt ville tegne et fjendebillede af – og acceptere at de var medspillere med ret til at være der,« siger Christoph Houman Ellersgaard.