Aug 6, 2016

Grunduddannelsen 2016 (Bliv det lys du er!!!! - På Den Gyldne Cirkel’s Grunduddannelse til ”Den ny tids Lysarbejder”)



header-yellow3

Gudd Plan A4I denne tid vågner stadig flere mennesker til erkendelsen af, at virkeligheden er meget større end det, som vore primære 5 sanser fortæller os.
For mange betyder det, at livet tager en helt anden retning. Den "gamle måde" at leve på fungerer ikke længere, og man har behov for at nyorientere sig, på flere livsområder.

Den Gyldne Cirkel har igennem mere end 20 år haft det speciale at støtte og vejlede mennesker med at integrere og forvalte deres nye identitet som lysarbejdere.

Vores Grunduddannelse, er det første og vigtigste element i den forbindelse.
På denne uddannelse vil du få viden, redskaber og teknikker der kan hjælpe dig med at genetablere forbindelsen til din Sjæl og din egen kærlighedsevne, såvel som til hele det rige af guddommelig hjælp og vejledning, der bare har ventet på, at også du skulle vågne.

Vi hjælper dig, til at gå hjertets vej, og være det lys og det håb for andre som du kan være, efterhånden som dit hjerte åbner sig stadig mere. Du vil få hjælp til, at dette kan ske på en tryg og balanceret måde.

Læs mere om vores Grunduddannelse i vedhæftede beskrivelse, som også findes på vores hjemmeside. Uddannelsen begynder d. 23. september 2016.
Del meget gerne dette nyhedsbrev, med nogen du mener kan have glæde af at høre om os.
Kærlige hilsener fra alle på Den Gyldne Cirkel
Den Gyldne Cirkel findes også på facebook