Aug 29, 2016

Fjernaflæste målere til aflæsning af el blev i 2013 gjort pligtig for alle landets husstande... (Blogger: Nogen gange kaldes det smartmeters, smart elmåler, fjernaflæst elmåler eller electricity meters. Slås lige nu med min kommune siden de skal skifte Deres defekte HYDRUS elektronisk vandmålere med nye. Borgere i Danmark kan intet stille op med kommunerne...Det lokale vandværk ønsker heller ikke at hjælpe. De ønsker heller ikke, at informere hvad årsagen til udskiftningen eller specs. på de nye smartmeters. Eneste kommentar er: "Vores produkter er helt ufarlige" )


Søgning på "smartmeters" via verdensalt.dk

   
29. august kl. 06:48



Fjernaflæste målere til aflæsning af el blev i 2013 (Bek. nr 1358 https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160434) gjort pligtig for alle landets husstande... http://www.stopsmartmeter.dk

Fjernaflæste målere er velkendte fra udlandet, hvor de er blevet forbundet med store helbredsskader på grund af mikrobølgestråling. Det internationale begreb for fjernaflæste målere er smartmeters. Fjernaflæsning af målere kan foregå via kablede løsninger, men de fleste bruger mikrobølgebaseret kommunikation.

Fjernaflæste målere kan bruges til forbrugsafregning af både gas, vand, el og fjernvarme. Visse fjernaflæste målere har også mulighed for - via yderligere mikrobølgekommunikation - at kommunikere med forbrugsapparater i hjemmet.

Den tvungne opsætning af fjernaflæste målere rummer flere problemforhold:

>> Mikrobølgestrålingen er kategoriseret af (WHO/IARC http://www.stopsmartmeter.dk/WHO-IARC.html) som et 2B carcinogen (kræftfremkaldende http://www.stopsmartmeter.dk/Kraeftrisiko.html).

>> Der er registreret mange øvrige (helbredsskader http://www.stopsmartmeter.dk/Helbredsskadelig.html) som følge af mikrobølgestrålingen.

>> De fjernaflæste målere rummer betydelig og meget vidtgående (overvågningskapacitet http://www.stopsmartmeter.dk/Overvaagningsaspektet.html).

Alle ovenstående sagsforhold findes detaljeret dokumenteret (med omfattende referencemateriale) på de følgende sider. Formålet med disse sider er således at præsentere viden og forskningsresultater inden for området.

Baggrunden for oprettelsen af denne side kan læses i den tilgrundliggende rapport, som kan downloades her: (Fjernaflæste elmålere - Virkninger og Konsekvenser http://www.stopsmartmeter.dk/Fjernaflaeste_Elmaalere---Virkninger_og_Konsekvenser.pdf)

http://www.stopsmartmeter.dk
Fjernaflæste målere til aflæsning af el blev i 2013 (Bek. nr 1358 https://www.retsinformation.dk/For...