March 17, 2016

CETA, FTAA, NAFTA, TPP, TTIP, TISA, GATS, CISPA - Alt-i-Ét løsningen for globale virksomheder, NGO'er, fagforeningers totalitære kontrol af menneskeheden. Globalisternes Bedst Bevarede Hemmelighed... 17. Marts 2016

Se det lækkede dokument: Med TTIP skal USA inddrages i al fremtidig lovgivning


Hvis EU underskriver handelsaftalen TTIP, skal USA tages med på råd inden EU-kommissionen udvikler ny lovgivning. Det viser et nyt lækket dokument fra de mørklagte forhandlinger.

Hvis EU underskriver handelsaftalen TTIP, vil det betyde, at USA i fremtiden skal tages med på råd, før EU-kommissionen kommer med nye udspil til love og regler. Det viser et nyt lækket dokument, som i dag er kommet journalister flere steder i Europa i hænde. Dokumentet er et forslag fra EU-kommissionen om såkaldt "reguleringsmæssigt samarbejde", der indgår i forhandlingerne med USA om den kontroversielle handelsaftale. Det transatlantiske handelssamarbejde ventes at få store konsekvenser for lovgivningsprocesserne i EU og USA. Alligevel foregår forhandlingerne i dybeste hemmelighed, og de fleste oplysninger er kommet til offentlighedens kendskab gennem lækager.

Aflyttet uge 10, 2016


TTIP, UNIONEN, Smarte Byer og #sessionslogningssimulatoren - Rina Ronja Kari, europaparlamentsmedlem fra folkebevægelsen mod EU, har læst i den hemmelige handelsaftale mellem EU og USA, TTIP, men hun måtte kun tage noter på papir og hun må ikke fortælle os hvad der stod i den. Men det hele handler om data. Big Data, som EU tror er fremtidens guld, og som skal binde unionen sammen med smarte byer som dataopsamlere. Martin Brynskov, formand for 'open and agile smart cities’ fortæller om det europæiske smart-city-projekt og Carsten Riis, direktør i teknik og miljøforvaltningen, giver en situationsrapport fra Smart City København. Og så har vi talt med Kenneth Larsen, der har designet en #sessionslogningssimulator.Free Trade Agreements - CETA, FTAA, NAFTA, TPP, TTIP-TAFTA, TISA, GATS


Organizations (40)
General Info (18)
TISA - Trade In Services Agreement (58)
TPP ! - Trans-Pacific Partnership ~ 300 links (301)
TTIP / TAFTA - Transatlantic Trade and Investment Partnership ~ 500 links (545)
Investor-State Dispute Settlements - ISDS (77)
CETA - Canada & EU (48)
FTAA-Protests in Miami 11/03 (2)
NAFTA Critics (13)

Mulige dele i aftaler, hvor vi som borgere har givet en indirekte 'Silent Acceptance': (Egen holdning.. søg selv viden...)