Aug 21, 2014

Zen Gardner - The Psychospiritual Electrochemical War on Humanity

Artiklen beskriver hele denne umenneskelige kyniske, Nazioniske-Archons-Draconian-illuminati-Cabal-NWO's kontrol og verdensorden; Tom Heneghan, Benamin Fulford, David Wilcock, Davic Icke og masser af andre kendte bliver ved at stopfordre med facts, alene fordi det er så vigtigt, at kende vores "sande" forhistorie og verdens Agenda. Selvom det virker usansyndeligt og så fjern fra vores hverdag. Mørke og Lyset's kamp fortsætter, dog vinder Lyset, da så mange mange mennesker endelig er begyndt at opvågne og forstå. Som vores opstegne Mestre har fortalt os, er Archons-Draconian fra vores Planet Gaia allerede fordrevne... tilbage er blot de mennesker som stadigvæk fastholder Nazioniske livsstil, men er svindende i antal - masser af anholdelser på vej. Læs og forstå.


Af Zen Gardner


Måske er den bedste bogstavelige manifestation af vores aktuelle induceret indeslutning og kontrolsystem, det elektro-kemiske invasion af vores atmosfære via chemtrail programmet. Begyndte for årtier siden, vores vejrtræknings betingelser blevet radikalt ændret af massive dumping af elektrisk overgearet nanopartikler og kemiske giftstoffer til ikke kun at begrænse vores tilslutning med naturlige og styrkelse energier, men overføre og vedligeholde alvorligt umyndiggørende sundhed, mental og åndelige påvirkninger.

Dette er blot én af deres onde programmer, men en meget afslørende én. Det elektromagnetiske kontrol gitter er en anden. Listen er lang. De klart frygter vores evner og magt, og indser, at vi er en kraft, man kan regne med.

Uden et større billede af deres dagsorden vil vi aldrig være i stand til effektivt at bekæmpe og overvinde disse parasitiske angribere i vores eksistenssfære. Mens de tilsyneladende styrker deres dagsorden med fascistisme og folkedrab, er hver enkelt af deres kontrolprogrammer nu udsat for en stigende eksponering og alarmerende hastighed, som bidrager til en massiv vækkelse i bevidstheden.

En komplet bagslag. Hvorfor? Fordi vi kan se det, vi lige i hælende på dem og som den ene åbenbaring efter den anden,  bliver vi fuldt opvågne og bryde fri, smuldre deres misgerninger som et korthus.


En allestedsnærværende, Aggressiv Fare - Realisere trussel mod vores eksistens 


Den obskure tankegang i dag er grundlæggende reaktivt og dermed uduelig samt forholdsvis passiv. Så længe vi føjer dem, ved at reagere på deres impulser med underkastelse eller endda lejlighedsvis udråb, forbliver vi i defensiven. Eksponering er bydende nødvendigt, og det er en iboende del af blive opvågnen. Men så længe folk ikke er klar over ende spillet er i sidste ende med udslettelse af vores slags, vi ikke fuldt ud kommer til livs med sværhedsgraden af ​​vores dilemma.

Når en virus angriber en organisme, er anti-organer sendt for at ødelægge denne trussel. Der er ingen beskæftiger sig med det, undtagen elimination. Det skal udryddes eller den oprindelige organismes meget liv er i fare. Det behøver ikke at blive underholdt, forstået eller lov til at "co-eksistere" med værten det angriber.

Men karakteren af ​​nutidens stridende fornærmelser på menneskeheden behandles som "problemer" og "geopolitiske problemer", der skal drøftes, som om det modsatte kraft nogensinde ville tilbyde nogen form for forståelse eller overvejelse af vores behov. Dette skyldes, at værten, menneskeheden, ikke forstår det helt invasive og død beskæftiger arten af ​​dens snigende parasitære angribere.

Du ønsker dig bare et "samarbejde"?


Den zionistiske Dagsorden - Aktivering af bærere med "Kue & Ødelægge" Genet 




En anden illustrativ fænomen bliver tydeliggjort på menneskehedens bevidsthed af decideret onde karakter af folkemord, overherredømme - zionismen. Der er ingen vej tilbage til nogen tidligere, omhyggeligt programmerede forestillinger om falske fortælling om de "fattige forsvarsløse jøder", som Gud selv angiveligt kaldte "det udvalgte folk". Den psyko-spirituel infektion, nu kaldet zionismen, har kapret denne religiøst sløret identitet som en ulv i fåreklæder. De er helt klart en umenneskelig, misbrugende, manisk morderisk kraft, hvis nogen ikke er vågnet op og opdagede det før nu.

Dette, tydeligvis ikke-humane stormløb på forsvarsløse og endda indeburet Gazas befolkning kunne ikke være mere betegnende for denne invasive, ikke menneskelig tankegang. Og nu kan det ses af alle, her og nu. Mens verden er blevet holdt for nar at troet, at disse mennesker ikke kan kritiseres, de har overtaget lande, medier, underholdning, erhvervsliv og verdens bankkartel og manipulerer verdens hære på deres indfald. Og har været en lang, lang tid i forskellige forklædninger.

Nogle er født med det, andre er indoktrineret ind i denne åndelige besiddelse, og skarer nu smittet med det. De fleste kan leveres fra denne næsten hypnotisk åndelige medrivning, men der er dem, der er klar og aktuel fare for menneskeheden, som ikke længere kan tolereres på vores planet. Sameksistens er ikke på deres dagsorden. Enten er vi forvandlet til en umenneskelige formular til at arbejde som slaver, eller uddø. Uanset hvad, menneskeheden er ved at blive spist levende af denne parasitiske kraft.

Det siges, at det onde archonic løb tilbudt denne umættelig stridende slægt, som nu tydeligt eksemplificeret ved amerikansk / zionistiske dagsorden, en aftale, som de kunne "arve jorden", hvis de ville følge deres program, der begynder med at tilbede deres indsatte "gud" og udføre deres pligt om verdensherredømme og dens senere udslettelse. De tilsyneladende tog imod tilbuddet, og udfører denne folkedrab dagsorden med finere madlavning. Alt mens meget af en spell bundet jord befolkning ure, støtter og endda jubel den.

Lys ødelægger Mørket - Krigerens Mentalitet

Vi er ikke magtesløse i mindst. Vores primære opgave er at vågne op og leve op til vores sande, iboende natur. Dette tager for nogle kræfter at realisere, men er opnåeligt ved andre og kan ske ganske hurtigt. Når vi vågner til disse enkle sandheder og prikkerne begynder at forbinde, er vi godt på vej til aktivering for at bidrage til at fjerne denne farlige trussel, men hver af os er kaldet til at gøre. 

Vi er ikke vant til at kæmpe for vores overlevelse, især mod en fjende forskanset i herskende holdninger og så tilsyneladende magtfulde, at de kan skabe en hel alternativ virkelighed for at slavebinde og ødelægge vores arter. At dette er på vej er uden tvisten. 

De kan ikke lykkes. I virkeligheden har de travlt med at controllere vores opvågnen, som vi taler, da det er deres ultimative trussel. Dem i offentlig ledelse og deres skjulte controllere er nogle af dem på forkant med prakke denne dødbringende kontrolsystem over os. De er ikke af os, men har givet til disse parasitiske påvirkninger, uanset om du kalder dem djævle, dæmoner, Djinn eller Archons. Dette invaderende kraft skal klart anerkendt, anerkendt, frastødt og i sidste ende elimineres. 

Det er Os eller Dem

Det bedste, vi kan gøre, er tillade os selv, at fortæres med sandheden og lidenskab for retfærdighed, som vi er villige til at gøre, hvad det tager at bringe fred, beskyttelse og overlevelse for vores medmennesker. Hvis vi kan ændre det nuværende system drastisk nok måske det ville hjælpe at ændre spilleregler og føre til større sejre. Men den forandring, vi har brug for, er langt mere dybtgående, umiddelbar og meget personligt. Og det kræver en samordnet indsats. Mest af alt, til fuldt ud at vækket sjæle frygtløst udsteder et opråb vække og stige op. 

Vi vil ikke skabe en ny verden uden en fuldt bevidst og conscious forståelse af, hvor vi er, og hvor vi er beregnet til at være. Efter dette er realiseret, vil vi hver vide, hvad vi skal gøre, dag for dag, bevidst minut ved bevidst minut. 

Der er ingen stillestående øjeblik eller strudsen som gemmer hovedet i sandet. Uanset om det er den oplysende krig, social handling, du er kaldet til, enhver form for civil ulydighed og afvisning af deres kontrol gitter, eller direkte åndelig konfrontation, er det tid til at lyde ud med vores liv klart og uden at blinke. Reaktionen af dem omkring os, er ikke det, der bekymrer os, det at være tro og holde stand, vi kender behovet, der skal tages ind i vores hjerter. Resten vil følge, så vi hver et eksempel på fuldt levende, vågne, bevidste og aktiverede sjæle. 

Hold øjnene åbne og forblive på vagt. Vi er hver især kaldet til at kæmpe på forskellige, vidunderlige måder. Bare gør det, når signalet kommer. Vores åndelige krigsførelse er baseret på at tage initiativet; skaber, der ikke reagerer. 

Det er ikke en tid til at holde sig tilbage. Vi befinder os i en unik tid i menneskets historie, og har en fantastiske muligheder som ligger foran os, men det hele afhænger af os. Den opvågnen nærmer kritisk masse og har brug for vores skuldre til begrebet åndelighed, informationssvage, aktivt og helhjertet. 

Hvis bare en gnist kan antænde en storbrand mod sandheden, så lad os bryde ud i flammer! 

Husk, lys ødelægger mørket, mens mørket ikke engang kan røre lyset! 

Love, Zen