Aug 21, 2014

Moder Maria spørger: "Min elskede engle, hvorfor vælger du ikke at pleje dig selv?"

"... Du er nødt til at værne om dig selv, så du kan værne om andre. Det er det paradigme, der er essensen af ​​kærlighed. "

Channeled by Linda Dillon

Vær hilset, jeg er Maria, jeg er Mare «, Universal Moder, Moder af kærlighed og Moderen beskytteren, Moder af forandring og Moder uforanderlighed, Moderen til alle, Mother of One. Velkommen mine elskede døtre og sønner og ja, mine elskede sønner, tror ikke, at dette spørgsmål om beskyttelse ikke gælder for dig, som noget andet, gælder det endnu mere for dig som bærer det Guddommelige Maskulinitet. Og så ofte i verden, det samfund du bor i, er du drevet til at tænke og som har bragt dig ind samt forventet i paradigmet til, at være stærk og selvforsynende og uafhængig.



Og alt dette er af Sandheden, men det betyder ikke ophæve behovet for beskyttelse. Det universelle tema for hver og en af jer, mand, kvinde, gammel, voksen, barn, og alle i-mellem er i hellig union og partnerskab, og det betyder pleje/beskytte/værne.

Og hvordan kan du få pleje? Hvordan kan du træde ind i et plejende partnerskab ... mand til kvinde, kvinde til kvinde, søster til søster, bror til bror, mor til barn, barn til voksen, hvis du ikke kan pleje dig selv? Hvordan kan du helbrede de sårede kriger, det uskyldige barn, den sårede kvinde, hvis du ikke kan pleje din hellige selv?

Jeg ønsker at give plejende omsorg til dig; Jeg har altid, og jeg vil altid. Og jeg gør det dagligt, og jeg gør det fordi kærlighedens Tsunami atter stiger i frekvens, vibration og styrke. Og kære hjerte, hvad betyder det? Hvad det betyder, min elskede, er, at energien stiger i styrke. Og hvad betyder dette?
Problemer fra forskellige fortidensminder, ja, vask væk og forankrer nåden dybere indeni. Men det betyder også pleje og pleje af jeres guddommelige selv, jeres menneskelige selv, dit emotionelle selv, din mentale selv, din sødeste personlighed, er helt afgørende.

Din centrale spørgsmål er her og nu og mange af jer er deprimeret, bange, lidt usikker, urolig, og du er også urolig, fordi du er igang med at behandle og hjælpe med at rydde globale spørgsmål, fordi du allerede har erklæret dig selv som globale borgere. Du er ikke borgere i Afrika, Somalia, Egypten, Israel, Canada, USA, Nederlandene eller Frankrig; du er globale borgere, du er i virkeligheden intergalaktiske borgere.

Men du skal værne dig selv, så du kan værne andre. Det er det paradigme, der er essensen af ​​kærlighed. Jeg beder dig om at gøre dette, og jeg guide dig til at gøre dette, ikke kun i den åndelige verden, hvilket er absolut nødvendigt så godt, men i de fysiske og mentale og følelsesmæssige riger, de inter-dimensionelle riger. Hvor er du mest behagelig?
Kom og sidde med mig i syvende, ottende, niende, tiende, kom og sidde med mig i mine arme. Men gør ikke kun hvad du kan, men hvad der vil give dig glæde, le og fnise, nydelse og hvad du kan dele.

Så ja, det er hvad den kanalen Linda, min elskede datter, har sagt. Det er fra det mest simple ting, så jeg ikke ønsker at høre fra dig, at du ikke har råd til det. Det er, at placere en skive agurk på dine øjne til at lindre dine trætte øjne, så du lægger cirkler af agurker og du føler den friskhed fra det grønne, kærlighed på dine øjne, at du lægger en maske på dit ansigt, at du lægger en smuk creme på hænderne, at du lægger en lys pink eller en lys blå på dine negle, at man gnider en lækker creme på dine fødder, at du gnide hinandens hænder, at du kramme dig, at du køber en 5 kroners pakke af boble bad, at du svælge dig i luksus, at du køber en enkelt blomst, og du stirrer på det, og du spiller din favorit stykke musik, at du finder en gammel kanalisering, der lyser op dit hjerte, at du læser et gammel Kærlighedsbrev, at du se på et billede og husker, hvor glad du var, at du taler i telefon eller Skype med en gammel ven, at du laver en liste over ti ting, der gør dig glad, at du laver en anden liste med tre ting, der vil gøre dig glad og så skal du udføre dem. Listen over, hvordan man kan pleje sig selv er uendelig, og valget er virkelig udfordringen.

Dette er kernen af, hvad jeg ønsker at tale med dig for denne dag. Mine elskede engle, hvorfor,
hvorfor du ikke vælger at pleje dig selv? Fordi du ikke tror og føler, at du er værdig, at du ikke tror og føler, at du er værdig til en halv time, 20 minutter. Intet kunne være mere end sandheden.

Giv denne gave til dit søde selv, at give denne gave til dig selv i mit navn.

Så længe siden, blev jeg ofte kørt ned og ja, på tidspunkter, helt kørt ned af ansvar, ansvar at jeg hilste og nød, syv børn, en udvidet familie, et fællesskab, som jeg værdsatte.Men kære hjerter, der var øjeblikke, hvor jeg var udmattet. Jeg ville lave migselv en kop te. Der var en plet på kanten af ​​landsbyen i slutningen af ​​dagen, hvor lyset var gyldne og stilheden af dagen var perfekt, hvor jeg ville trække sig tilbage til og bare sidde og nippe til min duftende te og gøre noget og blot modtage velsignelse af lys; ikke tælle mine velsignelser, ikke at bede, beder ikke, bare at være og pleje mig vide, at jeg var kærlighed, og at jeg var elsket.

Dette er, hvad jeg beder dig. Dette er, hvad der kræves, når du forvandler hele planeten og forberede Nova Jord, som du "transmute" din nøgle faktor og acceptere over, hvem du er.

Jeg Elsker mine kære hjerter. Jeg sikre dig min beskyttelse. Jeg beder dig følge mit eksempel og værner om din søde selv. Og derefter klatre tilbage op på den bølge og vise vejen. Farvel.