Aug 22, 2014

The Team via Peggy Black: Pandemic Outbreak of Fear and Hatred


Pandemisk udbrud af frygt og had

Af Peggy Black, August 21, 2014

Peggy Black og dets åndelige team er en støtte for mange
inden for transformationen og væksten i bevidsthed, i årevis.
Vi er her, vidner det utrolige kaos og konflikt, der sker på jeres planet. Mange er mættet med følelser af modløshed og vantro af de gentagne scenarier med vold og konflikt. Vi vil gerne opfordre dig til at ryste enhver modløshed og enhver følelse af håbløshed eller magtesløshed, af sig.

Disse følelser forstærker faktisk til den energi- matrix, der forvrider dit virkelighedenbillede. Det er vigtigt at huske, at du er en storslået skaber, du er et væsen af guddommeligt lys og bevidsthed. Du er her, så at sige, på opgave at støtte og omdanne disse misforstået energier.



Dog intentiveres den kollektive felt af bevidsthed med frekvenserne af frygt, kamp, had og magtfordrejning. Denne kollektive felt af energi og følelsesmæssige vibrationer inficerer alle tanker. Alle er empatisk og føler denne tætte energi. De fleste undertrykke dette, fordi de ikke ved, hvordan man skal håndtere det. Ikke desto, er vi en del af den.

Man kan sige, at der er en pandemi udbrud af den dødelige sygdom af frygt og had. Det manifesterer sig i handlinger fra individer, såvel som i samlingen af ​​grupper imod hinanden. Denne pandemi af frygt, hjælpeløshed og magtmisbrug er løbende genereres af de billeder, der sendes i din aften nyheder.

Vi inviterer dig til at træde tilbage et øjeblik og anerkende, hvem du personligt er. Du er en transformer af mørke, misforstået energier og handlinger. Du er medlem af familien af ​​Lyset. Du er en guddommelig, storslåede, flerdimensionelle stjernevæsen som er her på denne planet til at opløfte og skifte  alle, hvor deres liv er aftagende.

"Menneskeheden som helhed er i færd
med at behandle og give slip på disse gamle energier.
Menneskelige bevidsthed i sig selv
 er et redskab til at styre denne proces. "
Modgiften mod denne pandemi af frygt, had og vold er din bevidsthed om, hvem du virkelig er, og din
vilje til at holde og forankre en ny virkelighed. Hvert opvågen  væsen, der fortsætter med at udstråle frekvenserne af tilgivelse, kærlighed og taknemmelighed i matrixen og den kollektive bevidsthed tilbyder kraftfuld arbejde.

Du er ikke hjælpeløse i denne virkelighed. Du er kraftfuld ud over alle grænser. Så vis mod og træde ind i din personlige magt. Begynd at generere frekvenser og vibrationer, der er livsbevarende.

Når du anerkender, at du dømmer de begivenheder, der sker, STOP! Nulstil dine tanker og forudantagelser, der kun tilføjer til de ting, du bliver forstyrret om. Dette er en færdighed som skal øves på og vi inviterer dig til at mestre den. Du kender du denne her; det er et spørgsmål om at huske.

Vi ved, at dette er, hvad man kunne kalde "stor indsats". Lad os forsikre dig, at du sagens kan leve op til den opgave, ellers ville du ikke være her på denne planet på dette tidspunkt.

Din opgave er at observere hændelser i dit personlige liv såvel som det, der sker i den kollektive og tilbyde en opløftende hyppighed af ​​dit fokus på kærlighed og lys ind i det der ønsker at polarisere dig.

Husk, at negative følelser er vanedannende ligesom er dine forarbejdede sukker og andre former for narkotika og adfærd. Det er tid for dig at være ærlig overfor dig selv og begynde at ære hvem du er. Du er et guddommeligt væsen, som bare er fanget i en frekvens af spind af denne pandemi af frygt og had.



Det er med din hensigt og din forbindelse med sandheden om, hvem du er som en galaktisk borger at du kan tilbyde dit lys frekvens ind i enhver situation med den hensigt at omdanne det.

Som du observere de begivenheder, der udsendes på fjernsynet husk, at ikke dømme eller fordømme. Dette tilføjer energi til netop den situation, du ønsker at ændre.

Du ved allerede nyhedsmedierne
ikke er altid dækker hele sandheden,
vis overbærenhed og forståelse, de er
underlagt censur
Så begynd at se dine nyheder med erkendelsen af, at du kan ændre virkeligheden af, hvad der udsendes, og fodret af den kollektive frygt, dom og magtfordrejning. Begynd at se eller bringe frem og forankre en livsbevarende virkelighed. Se et positivt resultat opstår, en mirakuløs udfoldelse sker. Velsign den enkelte, der tilbyder flere negative vibrationer end en kærlig frekvens. Gør dit bedste for at se disse personer som den guddommelige gnist, som de er.

Begynd at forestille dig lederne af verdens opvågnen og tilbyde en harmoni og sameksistens af fred og velfærd for alle. Det er dig, der kan bringe dette frem. Når du dømmer deres handlinger, når du fordømmer deres handlinger, er du tilføjer du til deres magt.

Forestil dig at du kunne tale til hver enkelt af verdens førende i de enteriske riger og mindede dem om, hvem de virkelig er. Begynd at fremkalde deres sande storslåethed. Inviter guddommelige væsener af lys til at inspirere deres handlinger for god. Når der er et møde mellem disse verdens ledere, at du har også inviteret guddommelige råd til at være til stede for at vejlede de beslutninger, der er lavet.

Vær konsekvent med dette arbejde. Tab ikke modet, når det viser sig, at intet ændrer sig. Stol på os, når vi siger, at du og andre, der holder denne nye virkelighed, bringer det videre fremad.

Opfordre de ikke-fysiske væsener af lys til at støtte og hjælpe med denne transformation. Opfordre de legioner af guddommelige væsener og engle til at betjene disse situationer af vold. Det er først når hvert menneske og deres magt virkelig træder ind i den kraft, at din virkelighed vil flytte sig.

Lad os forsikre dig, at der er flere og flere individer som begynder at forankre en livsbevarende virkelighed. Og det er stigende. Hver enkelt er ved at tilføje mere lys, kærlighed, tilgivelse og taknemmelighed til den kollektive matrix.

Du er et vigtigt element i denne udfoldning. Deltag i denne stigende antal vakte bevidste væsener og begynder at forestille sig en virkelighed, der understøtter livet, der understøtter trivsel og opfyldelse af alle. Uanset på hvilken måde, og uanset på hvilket niveau, begynde. Hver gang du opløfter din holdning eller dom overfor en anden, hver gang du tilbyder din bøn af taknemmelighed, hver gang du inviterer støtte fra de ikke-fysiske væsener af lys til at hjælpe dig og den situation, du har fokuseret på, gør du en betydelig forskel.

Vi har delt alle de mange måder, du kan tilbyde dine opvågne vibrationer og tanker. Deltag sammen med andre, få din egen personlige støtte gruppe af ligesindede individer, der opfordrer dig til at vedligeholde dit højeste og mest dybtgående frekvens og guddommelig magt og forbindelser.

Husk at ryste begrænsninger og de ​​følelser af magtesløshed, af sig. Disse er blot en illusion, som er en del af pandemien. Du er løsningen, er du den modgift. Det er stærkt holdt frekvens af kærlighed, glæde og medfølelse din der styrker og forankrer et fundament for forandring.

Vi ved, at vi har engageret din opmærksomhed. Vi ved, at vi har opvakt din hukommelse, hvem du er, og hvorfor du er her på dette tidspunkt. Vi anerkender Deres mod og din vilje til at være en del af denne vidunderlige udvikling af bevidsthed. Du bliver set, og du er dybt værdsat. Vi er altid på vagt for din regning, som er alle de uendelige væsener af lys, for helbredelse af denne planet. Denne transmission er færdig - "The Team"



©2014 Peggy Black All Rights Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address. www.morningmessages.com