Aug 21, 2014

Saul via John Smallman: The Old Order Is Failing, Collapsing, Disintegrating

Saul gør os igen opmærksom på, hvor vigtigt det er at meditere, fordi meditation fører altid til ånden, selvom den mediterende ikke anerkender det, findes freden i det åndelige. Din meditation, har en enorm effekt på den menneskelige kollektive der forårsager en agitation i vores bevidsthed, der fører til, at endnu flere mennesker som vil meditere. Når du kontakter din intuition, dit Højere Selvet, dit favorit opstegne Mester, Ærkeengelene, den hellige Moder, eller Helligånden, hvad du "hører", "fornuft", "føler", eller endda "ser" er altid visdom af højeste ordre, visdom, som du kan stole på og afhængige af 

Den gamle orden er kriseramt, kollapser, går i opløsning

20. August 2014 CET af John Smallman





Menneskehedens opvågnen er blevet guddommeligt lovet og er lige ved hånden. Intet kan forhindre det, fordi ikke kun er det Guds vilje, som altid er nået, men det er nu også menneskehedens kollektive vilje, og fordi du fik frie vilje din vilje altid beæret.

Indtil for ganske nylig individuelle testamenter, fordelt og forvirret som de var, havde gjort menneskehedens kollektive vilje meget vanskeligt at skelne.

Det var kollektivt ustabil, foranderligt, forvirret, konfliktfyldt og kaotisk, men nu kommer smukt ind tilpasning og målrettet søger fred i verden, person for person. Selv hvis du betaler for meget opmærksomhed til dysterhed og undergang på nyhedsmedierne, kan du godt tro, at intet meget har ændret sig, og at menneskehedens uendelige dans med konflikt og forræderi fortsætter med uformindsket styrke.

Men i løbet af de sidste årtier, med den enorme stigning i uddannelsesmuligheder for store dele af menneskeheden, meget videnskabelig undersøgelse og forskning har været fokuseret på meditation og om de virkninger, det har på dem, der praktiserer det. Denne forskning viser, at det er en kæmpe fordel for dem, der engagere sig med det, og at når et stort antal meditere som en gruppe virkningerne kan mærkes i hele verden, og frygt og angst fald eksponentielt.

Derfor dem, der er åndeligt begavet og guidet blandt jer, har spredt ordet om dens fordele og villigt undervist en række forskellige metoder, der kan hjælpe folk til at få adgang til deres dybe indre rum, hvor fred, altid er at finde.

Det er hvorfor alle dem fra de åndelige riger, som taler til dig gennem din menneskelige kanaler, understreger vigtigheden af ​​daglig meditation. Der har været en enorm stigning i de sidste ti eller femten år i antallet af mennesker i hele verden udøver dagligt meditation. Virkningerne af se indad, mod det åndelige (meditation fører altid til ånden, selvom den mediterende ikke anerkender det, findes freden i det åndelige) er klart synlige i den verdensomspændende vækst af bevægelse mod fredelige forandringer. Bevidstheden er vokset lig med livet, som det har været levet i evigheder på Jorden, konflikt efter konflikt med intenst selvcentrerede dagsordener fastsat af dem, der planlægger og forpligte sig til dem, skal ophøre, eller du vil ødelægge jer selv og forårsage forfærdelige skader på planeten.

Så vi fortsætter med at minde dig om at meditere. Din meditation, som du har fået at vide, har en enorm effekt på den menneskelige kollektive forårsager en agitation i vores bevidsthed, der fører til endnu flere der meditere. Det store antal som meditere regelmæssigt vender om på de ændringer, du har håbet og bedt om i meget lang tid. Tillad jer selv at tro på den gode nyhed, at din intuition bringer til dig, når du tillader og opmuntre dine egoiske sind til at tage en pause fra at oversvømme dig med forstyrrende distraktioner.

Når du kontakter din intuition, dit højere selv, dit favorit opstegne Mester, Ærkeengelene, den hellige Moder, eller Helligånden, hvad du "høre", "fornuft", "føle", eller endda "ser" er altid visdom af højeste ordre, visdom, som du kan stole på og er afhængige af. Inden for de åndelige riger er alle opmærksomme på og engageret med deres Oneness i et kooperativ og harmonisk udgydelse af kærlighed til at helbrede jer alle, men kan og stadig svare dig individuelt som den, du vælger at tage eller kontakte. De råd, som du modtager er altid klogt og kærligt, det aldrig dømmende, bebrejdende eller kritiserende og hvordan du kan være sikker på, at det er sandfærdig vejledning, som vil hjælpe dig i det øjeblik, som du spørger.

Hold på med at spørge, fordi du har brug for vores støtte, og ved at bede om det, åbne du for at modtage den. Som vi holde fortæller dig: Alle er One. Derfor, hvad du gør som One, ved at bede om og acceptere hjælp fra os, er at følge din valgte spirituelle vej, og der forandrer verden. Der er altid, i hvert øjeblik, mange af jer som kalder på os og disse opråb er alle konstant integreres ind i en mest magtfulde anmodning om bistand, som vi hele tiden og kærligt reagere på. Men når du tillader dig selv at blive overvældet af frygt og bekymringer i den illusion der falder din vej, din åndelige energifelt så svækkes, og du bliver langt mindre effektiv i det arbejde, du inkarnerede at gøre, fordi du effektivt køber tilbage til illusionen om adskillelse.

Dette er ikke en dom, er bare en observation, vi fuldt ud forstår, hvor svært det er for dig at vedligeholde dit fokus i en verden, hvor konflikt, konkurrence og uvederhæftige dagsordener synes at være den normale og nødvendige former for adfærd for at overleve. Du får trukket din åndelige energi felt ned, eller svækkes og det lader til, at du er alene og forladt i en meget usikker og truende miljø. Og når du beder os om hjælp, ser det måske ser ud til at du ikke er blevet hørt, eller at vi ikke har reageret på dit opråb.

Feltet af illusioneret energi, den travle arbejdsdag, hvor du er nødt til at operere, er meget højt! Derfor medmindre du laver en meget målrettet indsats for at gå indeni, til din stille og hellige indre helligdom, er det yderst vanskeligt for dig høre at høre os, fornemmer os, eller intuitivt mærke vores tilstedeværelse og vejledning. Faktisk kan det meget vel vise sig, at den hæse støj af verdens energifelt nylig er blevet endnu højere og mere insisterende, at du deltager til det, hvilket gør det sværere for dig at få adgang til dette sted af indre fred og ro.

Den gamle orden er kriseramt, kollapser, går i opløsning og de sidste øjeblikke, klynger sig desperat  til sine sidste rester af magt og indflydelse, så det ser ud til at være højere, mere støjende og mere overvældende i sin angreb på dine sanser. Mind jer ofte, at det er i de sidste øjeblikke, at grebbet fra motorernes effekt forsvinder og at den støj der er tilbage, er lyden af slidende og skærende gearskift, der er brudt og beslaglæggelse om frygt og bekymringer for menneskeheden, der var med sit smørende middel, er trukket tilbage.

Kærligheden udjævner sit beroligende hjerter i menneskeheden over hele verden, som det flyder utrætteligt men forsigtigt ind alle kroge og hjørner, i hvert mørktes hjørner, der ville modstå sin varme og helbredende omfavnelse, og selv i de mørkeste steder, dens overtalelsesevner er bevist uimodståelig. Kærlighedens uendelige vilje til at holde af alle, uden undtagelse eller betingelser, til dens bløde og møre barm i en forfriskende og beroligende knus, der bekræfter ubetinget accept af selv dem, der føler mindst værdig til at indgå i Dens tilstedeværelse er at bringe dig alle hjem til virkeligheden. Den er ved at vågne dig op i den herlige glans af Guds aldeles fortryllende og uendelig dag.

Med så meget kærlighed, Saul.