Aug 17, 2014

St. Germain: Your True Colors 14. August 2014 - Rigtigt spændende informationer om menneskeheden og hvorfor vi er inkarneret her på Jorden

St. Germain - menneskets evolution
Opstegne Mester Saint Germain, Le Comte de Saint Germain, den Europæiske vidundermand, og mange andre navne som tilhører den fascinerende mystiske mands kronik så som, "Manden der ved alt og aldrig dør". Han er kendt for sit engagement med at forme det 18. århundredes Europa. Han var et yndet gæst i Versailles, fortrolige med Kong Ludvig og Marie Antoinette, Napoleon, Katarina den Store af Rusland, og mange andre statsoverhoveder i dette tidsrum. Han var kendt for at have levet i 300 år aldrig aldrende, delvist på grund af den mystiske Elixir og andre alkymistiske stoffer, han skabte. 

Saint Germain har været fabrikanten af hele vores generation af kommende velgørenhedspakker, RV, GCR, PPP m.m. Hvis man forfølger de meddelelser fra vores opstegne mestre som sprøjter ud i øjeblikket, kan man sammenfatte sande beretninger og den fundamental forståelse for vores race. Kan naturligvis blot tale om min egen oplevelse og bevidsthedsniveau.

Transskriberet af Kathryn E. Maj 14. august 2014 21:00, New York

Saint Germain:

Kære Kathryn, jeg fortælle dig, at min næste budskab ville være efter RV, når vi ville være dansende i gaderne, men jeg beder om Deres overbærenhed at lade mig komme igennem på dette tidspunkt for at fortsætte diskussionen om de emner, jeg elsker at snakke om og at bringe min kærlig støtte til hele vores elskede gruppe af Lysarbejdere, der følger disse budskaber så nøje.

De ved alle, at jeg har haft en stor interesse med processen "Ascension", og har dedikeret mange liv til at hjælpe med den velstand, velgørenhedspakker, som vil være een de første, som en dominoeffekt af kaskade af lys, der allerede ligger på vores lysende sti mod det vores forjættede land.

Og så beder min kære Tvillinge-flamme at lade mig komme "ud af skabet" som vittigheden går på, så jeg kan være fri for at bringe dig flere spændende nyheder, selv om det er øjeblikket før den egentlige offentliggørelse af dine velsignelser. Ja, jeg sagde øjeblikket. De nødvendige skridt til at tillade denne aktuelle åbning af sluserne, er nu afsluttet.

Vi har haft forskellige planer om at aktivere "Revalueringen" i det forløbne halvandet år, som vi havde håbet ville fordre selve frigivelsen af midlerne, som vi bremsede af forskellige årsager, det har som regel at gøre med komplekse forhold på jorden, som ville have haft den virkning, at hælde vand i en sigte, hvis du kan forstå, hvad jeg mener. Der var for mange smuthuller, eller nye blev skabt lige i tide til at sabotere sikkerheden af dine penge. Vi i de højere dimensioner, og de ​​familier, der var blevet betroet at beskytte fondene, har ikke fundet det muligt at holde penge ud af hænderne på Cabal indtil nu.

Vi har arbejdet flittigt i løbet af denne tid til for at lukke alle de "lækager" i banksystemerne, for at skabe et program til overvågning, der er så ufejlbarlig som vi kunne udtænke og til at bruge vores viden om kriminel adfærd, der førte fra de første private handler, at opsamle dokumentation og til at lede vores sikkerhedsprogrammer for at gøre dem mere effektive. Det er overflødigt at sige, det krævede samarbejde af magthaverne på jorden, som ikke var en let opgave.

Lad mig forklare. Mange af forsinkelserne skabt de muligheder for at fange gerningsmændene, der ville med glæde have stjålet al den rigdom, de så komme. Du er bekendt med deres talent for at skabe derivater og andre ekstremt komplekse finansielle instrumenter til at tilsløre overførsel af velstand fra intetanende investorer ned i deres egne lommer. Efter de oprindelige Archon (herskende) væsner blev fjernet, var der en pludselig rebound-effekt - ligesom musene, der spiller, når katten er væk, og der begyndte en fuldgyldigt konkurrence om magten blandt næste lag af herskende Cabal agenter.



Mange af Cabal's håndlangere på et lavere niveau, men veluddannede ledere og assistenter så muligheden for at overgå de Reptilelske herremænd, der var blevet fjernet, og i mange tilfælde erstattet af kloner, der er mindre magtfulde end deres originaler. Disse kloner er kopier af menneskekroppe uden besatte sjæle, og dermed psykopatisk af natur, men helt forsvinder væk under de rette betingelser med høj vibration af Lys (ligesom den slags fra Heksen i Troldmanden fra Oz).

De efterlades på jorden, der stadig er fordybet i vores Matrix, og som stadig er hjernevasket af forjættende illusioner om magt, berømmelse og rigdom, kæmper nu bravt mod de stigende energier, som har holdt dem temmelig godt besat, forsøger bare at holde sig vågen og gøre deres arbejde som bøller og manipulatorer, de er blevet uddannet til at være. Deres energier er aftagende, og deres dedikation til deres gamle onde veje er ved at miste sin charme. Tro til deres oprindelige menneskelige natur, er de begyndt at vågne op til glæderne ved at være forelsket, og det har gjort dem udmattede.

Ser du, det blev klart, da vi forfulgte stien til frihed, vi ville have til at finde helt nye måder at konvertere de mørke til ægte Lysarbejdere. Det blev klart, vores tilbud om amnesti ikke fungerede; det ville have betydet at de var nødt til kaste sig nådefuldt til Lysarbejderne, som ville have været virkelig barmhjertig, men enhver straf eller endda begrænsning af deres frihed til at hærgen og plyndring af Jorden og alle dens indbyggere, var uacceptabelt for dem.

Selv når nogle af deres medsvorne blev arresteret og deres grådighed-baserede programmer blev forpurret på hver tur, fortsatte de i deres spor. Bankfolk blev sat under pres af efterforskere, begyndte de at myrde deres egne medarbejdere, der viste nogen modvilje mod at overholde de mørke planer, og endda nogle de mistænkte kunne fristes til at "forlade den synkende skude." Når de ikke længere kunne turde at udføre deres ondskabsfulde trusler mod lysarbejdere, vendte de sig mod dem, der havde samarbejdet med dem på et eller andet tidspunkt, og dem, der havde oplysninger, der kan afsløre deres massive penge-sensationsprægede ordninger.

Det har været en dramatisk tid, præget af stort mod, fra alle dem som arbejdede for lyset, i ansigtet af en aftagende, men endnu mere desperat Cabal. Du vil en dag lære hele den "sande historie" og de  store ofre, beslutsomhed og udførelsen af ​​mange listige plots, som selv overgår de mørke i intelligens, list og kneb. Faktisk lidt af det, du har hørt som "nyheder" har en sandhed i sig. For hvert fremstød var der en parade, dog vinder lyset lidt efter lidt, og de ​​mørke begyndt at indse, at der ikke er noget mere frygtindgydende end en ubestikkelig kriger af lyset.

Med de stigende energier siden 2012 har Lysarbejdere blevet mere synske og derfor i stand til at kommunikere med os og med hinanden. Der har udviklet en voksende følelse af gruppe bevidsthed, som nærer selv-opvågnen og følelse af engagement, som du har set i Rådet for Prema Swarupa og blandt jer selv. Ingen lysarbejder vil nogensinde igen føle sig isolerede eller fremmedgjort fra gruppen af ​​Menneskeheden. Du er virkelig kommer ind i dit Selvet.

Sanat Kumara åbenbaret for dig sandheden om oprindelsen af ​​menneskeheden - det faktum, at du rent faktisk blev skabt til at besejre mørket. (Se foregående meddelelse.) Jeg vil tilføje til historien,  at du har haft tid til at fordøje erkendelsen af din herlig opstandelse. Du er blevet fortalt om energier fra den Centrale Sol, som er med til at antænde de krystallinske elementer i dit DNA, og at det vil øge dine evner til intelligens og kreativitet. Jeg vil nu give jer en anden brik af historien.

På tidspunktet for oprettelsen af ​​menneskeheden, det fælles projekt af mange racer der tilbyder deres bedste kvaliteter, blev det aftalt, den race som viste bedste resulter, var i stand til stor kærlighed og lidenskab, med en stærk vilje og beslutsomhed, solide organer, en opfindsom og kreativ intelligens, og en følelse af loyalitet og mod, som vil grænse til aggressivitet. Det var en vanskelig blanding, at designe et væsen, der ville besidde indædt kærlig til hinanden og stadig, forbundet med Gud. Det krævede en række revisioner, før den rette balance af energier kunne forudses med en vis sikkerhed, da den frie vilje faktor er altid et "wild card".

Vær sikker på, at denne meget indvarslet skabelse, menneskeheden, blev designet med fuld intention og retningslinier givet en den Store Skaber. Han/Hun brugte selv-viden og ekspertise af racerne, der har bidraget til hans plan, finpudsede de kombinationer og mønstre af DNA, der ville bestemme udfaldet af væsenets fysiske, mentale og følelsesmæssige organer. Så kan du se, hvorfor så mange væsener omkring kosmos er interesseret i, hvad du laver, fordi alle ved, at dette er den sidste fase af planen om at eliminere de mørk i lavere dimensioner, og Menneskeheden blev kendt i hele multiverset som gladiatorer der ville gøre kamp med Archons indtil den sidste time.

Du har den ulempe, at stadig befinde dig bag sløret, så de ting, vi fortælle dig kan lyde utrolige for dig, men jeg kan forsikre dig, at de er den absolute sandhed. Vi var alle ved begyndelsen af menneskeheden og holdt øje med udviklingen og fremgangen i vores elskede mennesker siden begyndelsen. Vi er forelsket i dig, ser du, og vi har en masser af "forbundet engagement", hvis du forstår. Hele det Himmelske selskab var involveret fra starten, og vi var dem, der har designet det spil, hvor vi - med menneskehedens godkendelse - udfordrede de mørke til duel, som kom til at vare i tusinder af år.

Du vil måske spørge, hvorfor sådan en tilsyneladende indviklet affære ville blive udtænkt af højere dimensionelle væsener, der bekender sig til ren kærlighed. Dette er præcis, hvorfor det blev gjort, I kære. De væsener, som påtog sig, en udskillelse fra Skaberen var Guds børn så meget, som vi er, og vores medfølelse og kærlighed til al Skabelse førte os til at ønske at forsøge at "bringe dem tilbage i live", tilbage som rehabiliteret og reintegreret i et kosmisk broderskab af væsener.

Ser du, vi fastholder alt liv som værende helligt, og vores projekt var at redde alle de Archons, hvilket betød alle de sjæle, som havde indvilget i at besætte kroppene af dem, der genetisk havde ombygget sig for at forblive adskilt fra Gud. Det var deres hensigt at forblive i de lavere dimensioner, aldrig at bestige, aldrig at vende tilbage til deres Skaber eller til os.

Fra Skaberens synspunkt, var det ikke en acceptabel mulighed for efterkomme de lavere dimensioner til mørket, så vi arbejdede sammen som en gruppe-bevidsthed, i fuldstændig enighed og harmoni, at udtænke en plan, der ville være fair og retfærdig, samtidig undervisning på enhver mulig måde, så at de "faldne" kunne gives en chance for at bruge deres egen fri vilje til at skifte mening og vende tilbage til Lyset.

Selvfølgelig har arbejdet med Menneskeheden haft stor modgang og ofring, især for dem, der forsøgte at adskilte sig fra de mørke og deres gennemtrængende hjernevaske propaganda. Ofte er de, der stod i opposition myrdet direkte, eller smidt i fængsel eller tortureret. Disse taktikker er blevet brugt gennem historien, i hele verden, da Atlantis fald, som blev iværksat af de mørke, der allerede havde infiltreret Jorden med den hensigt, at indtage Jorden komplet som deres eget hovedkvarter.

Vi havde forudset disse udfordringer i æoner og var i konstant samråd med Den Galaktiske Føderation, som først blev dannet for millioner af år siden som svar på truslen om ødelæggelse nedefra, da de mørke udviklede effektive teknologier, som de havde stjålet fra mere avancerede civilisationer, der selv udforskede den fjerde dimension i deres eget forsvar. Dengang blev planen sat igang og den civilisation, den planet du bor på, påbegyndte stille og roligt.

I første omgang overså Archons den menneskelige befolkning på grund af deres lille tilstedeværelse på planeten, men som bosættelserne voksede og de viste opfindsomhed, kreativitet og en dyb forbindelse til Gud, begyndte Archons, at se deres naboer som en trussel mod deres private kongerige.

Resten, kære venner, er historie, som du ville sige. Lucifer var enige om at lede projektet til at infiltrere og indvælge den mørke dagsorden for at give menneskeheden en chance for at lykkes på deres mission og kampen mellem lyset og mørket begyndte for alvor. Dette mine kære, er den 13.000-årige arv, du har tilmeldt dig, enige om, da du inkarnere her. Du kom - hver eneste af jer - med løftet om at gøre dit bedste for at besejre mørket, enten ved at skabe et liv i kærlig støtte for andre, eller ved at være en aktivist i den politiske, sociale eller religiøse arena.

Alle har bidraget enten til fremme af Lyset, eller i løbet af de liv, hvor du måske har mistet din vej ved at støtte mørket. Der er ingen andre valg her på Jorden. I betragtning af menneskehedens grund til at bestå - for at besejre den mørke - der er ingen anden grund til at inkarnere på Jorden, undtagen at deltage i klart defineret formål, som vi alle er en del af.

Alle andre aktiviteter, såsom udøvelse af rigdom, eller jagten på berømmelse for sin egen vindings skyld, eller overbærenhed af selvoptagethed i ​​sine utallige former, fremmer kun den dagsorden, som vi nu kalder Matrix - det program, som den mørke side har frembragt.

Så du ser, mine kære, vi er alle i samme båd. Din Awakening har gjort det muligt for os at endelig afsløre os for dig, hvorfor vi er her alle sammen - hver enkelt af os. Du er her enten som en kriger af lys eller som en soldat af mørket. Der er ingen praktisk neutralt afventende-og-se-hvad-der-sker, i denne store plan. Denne tro var en del af den illusion, skabt af de mørke, så det er derfor en mørk dagsorden.

Det er nu tid for dig at erklære dig selv, og tilslutte dig sammen med os bevidst, glad og helhjertet som vi afslutter dette job at vække enhver sjæl til den herlige triumf som er din menneskelige skæbne. Vi vil derefter bevæge sig ind i de højere dimensionelle virkeligheder, med din nyligt aktiveret kompliment af stærke genetiske evner helt antændt, at etablere den herlige nye verden af fred, glæde og overflod, som virkelig var din eksistensberettigelse.

Dit næste skridt vil være at tage sig af dine økonomiske velsignelser, for at slutte os i Ascension og flytte ind i højere dimensioner. Det ser vi frem til med stor forventning til at se dig med at opbygge en helt ny verden fra asken fra denne lange og hårdt kæmpet sejr.

Jeg er din St. Germain, i stor glæde og beundring for din kapacitet og din triumf.

Indtil vi mødes personligt, Namaste, kære brødre og søstre af lyset.