Aug 15, 2014

Snowden: There's a “HOLY SH_T” smoking gun revelation coming

Anerkendte Infowars proklamere, at whistleblower Edward Snowden har nok dokumenter liggende til at ende de amerikanske politikeres karriere. (mon ikke den allerede er ødelagt med de arrestioner som snarlig kommer?) Kilder har hele tiden vist, at Snowden kun har afsløret materiale ud via de officielle veje, svarende til 1 pct. af de 1.7 millioner dokumenter han besidder. Nu hvor han lige har fået yderlige tre års Asyl under beskyttelse af den russiske bjørn, tør han sikkert mere. Det undre mig ikke, hvis han har forbindelse til White Dragon Familien, skabt en gensidig aftale om at bringe sandheden frem, eller også er han forpligtet af Russiske regering, at spille kortene rigtigt. Snowden fortæller også, NSA har et program kaldet "Monstermind", som opererer uden menneskelig betjening for at forsvare et cyberangreb fra udlandet. 

Whistleblower siger regeringen mener, at han har oplysninger nok til, at "blive døden for dem, rent politisk"

Af Steve WATSON | INFOWARS.COM | AUGUST 13, 2014


Edward Snowden, den tidligere medarbejder i NSA, nu whistleblower, siger, at der stadig er store afsløringer om det vidtomspændende regeringens overvågning, der ville have vidtrækkende konsekvenser.

I et interview med kolleger whistleblower James Bamford, som udkommer i Wired, har Snowden udtalt at omfanget af dokumenter, han har i sin besiddelse, afslører, at der er så mange, at han endnu ikke har været i stand til at læse dem alle.

Snowden siger, at han ikke har i nærheden af de 1,7 millioner dokumenter regeringen hævder, at han har, men indrømmer, at der er en betydelig mængde information som endnu ikke er offentliggjort.

"Jeg tror, ​​de tror, det er en rygende pistol og ville være død for dem alle rent politisk," fortæller han det teknik-magasin, hvor han findes på forsiden indsvøbt i et amerikansk flag.

"Det faktum, at regeringens undersøgelse fejlede, at de ikke ved, hvad der blev taget, og at de tilstadighed fastholder disse latterlige enorme tal, indebærer for mig, at et eller andet sted i deres skades-vurdering, må have opdaget noget, der ligesom var, 'Holy sh_t. «Og de synes, det er stadig derude." har whistleblower tilføjet.

Læs mere her - redigeret til dansk



Han kritiserede også NSA for ikke at have styr i deres organisation, i år, siden hans afsløringer kom frem i lyset.

"De har stadig ikke løst deres problemer. De har stadig forsømmelig revision kørende, stadigvæk ting som står for tur og de ​​har ingen idé om, hvor de kommer fra, og de ​​har ingen idé om, hvor de skal hen, "siger han.

"Og hvis det er tilfældet, hvordan kan vi have tillid til det offentlige NSA med alle vores oplysninger, med alle vores private optegnelser, den permanent registrering af vores liv?" tilskynder Snowden.

Adresseringen som kritiker, mærker ham stadig som en forræder, siger Snowden, at han handler for at bevare amerikanske værdier.

"Jeg fortalte regeringen, jeg ville melde mig frivilligt i fængsel, så længe det tjente det rigtige formål," hævder han. "Jeg bekymrer mig mere om mit land, end hvad der sker med mig. Men vi kan ikke tillade, at loven bliver et politisk våben eller accepterer at skræmme folk væk fra at stå op for deres rettigheder, uanset hvor god aftalen er. Jeg har ikke tænkt mig at være en del af det. "

Artiklen i Wired berører også en ny åbenbaring, at NSA har udviklet en hemmelighed, autonom program kaldet "Monstermind" som fungerer uden menneskelig betjening for at reagere på cyberangreb fra udlandet.

Snowden bemærker, at væsentlige problemer kunne opstå fra programmet, da cyberangreb kan stamme fra et andet sted fra, end den egentlige kilde.

"Disse angreb kan blive spoofed," siger Snowden. "Du kunne have nogen som sidder i Kina, for eksempel, men en af ​disse angreb har oprindelse fra Rusland. Og så ender vi skyde tilbage på et russisk hospital. Hvad sker der nu? "

I relaterede nyheder, afgjorde en føderal dommer i mandags, at regeringen ikke behøver at overdrage Foreign Intelligence Surveillance Court ordrer, eller navnene på telefon selskaber som hjælper NSA med at indsamle kommunikationsdata. NSA kan derfor fortsætte med at få adgang til dataene i hemmelighed. Electronic Frontier Foundation, der bragte sagen mod amerikanske justitsministerium, siger, at de stadig ikke har afgjort, om de vil appellere afgørelsen'