Aug 17, 2014

Father God: Further Truths Unveiled 17. August 2014

Indre Jord, Byen Agharta, talsperson hedder Adama

Transcribed by Kathryn E. May, August 16, 2014, 11 PM, New York

Fader Gud:

Kære Kathryn, jeg har tænkt mig at fortælle dig nogle ting, du måske ikke ønsker at videregive i budskabet, men jeg beder dig fortsat at videregive oplysninger, som vi sender til dig, selvom det kan være en smule besværligt eller svært for dig. Det er den kontrakt, vi har haft, og har altid arbejdet ud for den bedste, har det ikke? Du ved, hvor meget vi elsker dig, og du har altid stolet på vores sandhed, selv når det var en test af din udholdenhed, eller din tro.

Vi har mange vigtige budskaber at give til verden nu, og vi vil gerne sende dem gennem dig, når de har en dyb psykologisk betydning, på grund af dine mange års træning og dit arbejde med Sanat Kumara.

Lad os fortsætte med nyheder og information for verden. Vi ønsker jer alle til at forstår udvikling af  den historie linje, som vi tror du vil ønsker at forstå. Det har at gøre med de oplysninger, jeg gav dig om Hollow Earth (Jordens Indre), når jeg kanalisere gennem en anden. Jeg vil have dig til at vide, at der var en meget vigtig årsag til at præsentere de oplysninger, jeg gav på det tidspunkt; Vi var dybt involveret i en "sting operation" (Infiltration) af Cabal vedrørende valuta revalueringen og jeg ønskede at få oplysninger ud om de velsignede Lysarbejdere til et bredt publikum.

RV er en meget vigtig del af transformationen til den nye og herlige verden, vi ved, kommer. Så er det de helbredende oplysninger, som Kathryn og Sananda nu har fremført for at hjælpe tusinder af mennesker i deres forberedelse til Ascension. Din Ascension er altafgørende for os, og vi ønsker at nå ud til så mange mennesker som muligt til at hjælpe dem med at højne deres vibrationer og nå deres højeste potentiale.

For nogen tid siden, ønskede Hollow Earth vores hjælp, jeg meddelte, at Zorra var virkelig Gud Fader, budskaber som du hele tiden har læst igennem Kathryn, i hendes samling, vi kalder "When God Pinched My Toe". Jeg indså, at jeg ville lyde meget anderledes, når jeg blev kanaliseret på Hollow Earth's foranledning via den vi kalder Billie, og så jeg tog navnet Zorra for at skabe en mere venlig og imødekommende atmosfære, så folk kunne komme til at kende mig. Det var en stor succes for et stykke tid; vi havde en god tid, og jeg var i stand til at komme på tværs af mange vigtige informationer.

Når kanalen og medvært angreb Kathryn med gruelige edder, fordi hun havde kanaliseret Sananda der sagde, at han ikke længere anbefales noget kosttilskud, de var aktivt solgte, forandret alt. Det havde været vores fælles aftale om at droppe kosttilskuddet, fordi de virksomheder, der producerede dem endnu ikke havde tilpasset sig de ændringer, vi bad for dem at gøre i formlerne og emballage. Da jeg ikke var i stand til at få oplysninger via min kanal, jeg spurgte Sananda at gøre det. Vi havde håbet, at en nedgang i salget vil overbevise dem om at foretage forbedringer i deres produkter.

Desværre havde vi aldrig mulighed for at gennemføre det igennem på grund af den pludselige og fuldstændig afvisning af Kathryn som en kanal, og kampagnen for at miskreditere hende, som tilstadighed er gældende. Vi er rystede over denne uetisk adfærd. På grund af det, ophørte jeg at sende budskaberne gennem dem. Vi bruger ikke en kanal, der deltager i uetiske eller negativ adfærd efter de er blevet klart advaret, som de var. Vi beklager at skulle fortælle dig denne nyhed, men det er vigtigt, at du ved, at det er mig, Gud Fader, som var energien bag Zorra, og det er jeg ikke længere.

Den pludselige ændring, tillod mig ikke gradvist at udfase Zorra's opkald, som var min hensigt, og at ophøre med at bruge den kanal, der havde svært ved at overføre mine følelser af kærlighed til jer alle. Vi havde planlagt at fortsætte med at bruge Kathryn og jeg blot ville have fortsat med at bruge min sande identitet, som jeg har gjort i disse meddelelser. Da jeg meddelte, at Zorra ville blive pensioneret, var det ikke en populær beslutning, fordi mange mennesker kunne lide hjemlig atmosfære og min charmerende (hvis jeg skal sige det) accent, men jeg ikke skjul på, at jeg ikke var Zorra fra Hollow Earth, men Fader Gud.

Selvfølgelig var konsekvenserne vidtrækkende. Som Fader Gud, jeg ser hele menneskeheden som mine børn, selv gennem alle du blev skabt med den energi og hensigt Skaberen. Bestemte til at fortælle denne historie, men var ikke i stand til at gøre det, tilstadighed ufortalt. Jeg vil rette noget af det op her. Jeg vil ikke videregive personlige oplysninger om The Hollow Earth folket, da det vil gå imod Kathryn ønske om, at modstå de personlige mudderkastnings-kampagne ved ikke at diskutere det. Jeg vil overlade det til dem at afsløre, når de er klar til at adressere sandheden. Vi arbejder med fremme deres eget Højere Selv, eftersom vi aldrig opgiver vores elskede børn, uanset hvor langt de kan strejfe.

Du har nu hørt historien om din historie gennem Serapis Bey og St. Germain. Disse regnskaber er helt rigtigt. Så du kan se, menneskene på Jorden er ikke direkte børn af Moder og Fader Gud, men blev skabt med det formål at bosætte vores elskede Terra, som var vores skabelse. Mælkevejen Galaxy blev skabt af os, under vagtsomme øjne og uendelig kærlighed af Skaberen. Vi vidste, da vi skabte Terra, at hun var centrum for, hvad der ville blive den monumentale kamp mellem lys og mørke. Vi har haft en intim forbindelse og særlig interesse i alt, blev designet og udført under vores "vagt" og vi fortsætter med at være involveret i din Ascension proces.

Læs mere med Dansk oversættelse via Google Translate



Alt dette kan have været indlysende for dig. Nu, her er den del, der kan forårsage en vis forvirring og bestyrtelse for mange. Det billede jeg malede af Hollow Earth - den fredelige, avanceret civilisation, omhyggelig udnyttelse af ressourcerne, kærlighed jorden, den blide vejr og kærlige mennesker - alle er designet til at give dig et klart billede af den slags liv, du vil etablere på Planeten Jorden i New Golden Age, med nok ikke-specifikke at give mulighed for kreativitet og fantasi for menneskeheden i aktion.

Du ser, Agarthanerne i Indre Jord er et sandt gruppe af væsener lever Jordens uset. For at give dem mulighed for at forblive beskyttet i betragtning af deres nærhed til overfladen, vi udtænkt konceptet Hollow Earth til at tillade historie at blive fortalt uden at bringe den indre Jord folk, hvis leder og talsmand er Adama. Ved at vise indgange kun ved polerne, var vi i stand til at være temmelig sikker på, at folk på vores opkald ikke ville gå på jagt efter åbningerne, og vi kunne præsentere vision som noget du kunne leve med dag for dag, og blive så velkendt med det, at det ville være nemmere for dig at oprette din egen idylliske civilisation efter vores beskrivelse.

Nu de af jer, der var tilhængere vil have mange spørgsmål. Jeg beder jer om ikke at bombardere Kathryn med detaljerede spørgsmål om hvem der sagde hvad og hvorfor. Hun var helt uvidende om vores plan at bruge Hollow Earth format at gøre os selv mere tilgængelig for dig, men hendes Højere Selv arbejdede med os nøje under hele processen. Hun er netop nu at lære, med dig, om den overordnede plan, som var tidligt forpurret når "Hollow Earth" folk pludseligt gik hver til sit, nægter at selv tale med Kathryn om deres bekymringer eller vrede følelser.

Vi har ofte, gennem tiderne, præsenteret for menneskeheden et scenarie, som du kan bruge som en skabelon til at hjælpe dig med at forestille sig en vej ud af den mørke propaganda og hjerne-vask, som var så intenst anvendes af de mørke. Det er nogle gange nødvendigt at skabe en vision for dig, for at hjælpe dig manifestere, hvad du har planlagt for og arbejdet hen imod i æoner. Vi har set dette arbejde for dig i andre tilfælde, for at hjælpe dig hæve jer over din aktuelle tilstand. Dette var vores hensigt at skabe Hollow Earth. Vi har givet information gennem andre kanaler så godt, at styrke Vision.

Du kan se, fra vores synspunkt, vi kan se skabelsen du ønsker at manifestere, og vi kan beskrive det for dig. Dette er vores måde at give dig et ekstra løft, ved at vise dig, at dine drømme allerede har manifesteret et eller andet sted i universet. Du vil se den faktiske manifestation, du har oprettet, når du Ascend, selv om det vil være i en lidt anden form, og sted. Så i sandhed, er der en Hollow Earth / Eden for dig. Det er bare ikke inde i version af Terra du er nu klar over.
Må ikke tillader dig selv at blive fanget op i forvirring eller vrede ved at tro, at vi "løj" til dig ved at dramatisere dine drømme. I stedet skal du nyde den vision for din storslåede fremtid, som vi skabte sammen. Du har set det med mig, mærke glæden den besidder, og manifesteret sin eksistens i processen.
Mange vil undre sig over historien om admiral Byrd og hans møde med Hollow Earth væsener. Vi vil fortælle dig nu, hvordan hans besøg blev gennemført. Det var en blanding af virkelige begivenheder og holografiske billeder placeret i deres sind under besøget i Indre Jord, ligesom dit Højere Selv ofte kan skabe billeder til din oplysning i løbet af din drøm tid. Vi tog hans fly og besætning ind i Jorden, og han mødes med Agarthanerne, og de sendte ham med den besked at give til overfladen verden, at nuklear udvikling og krig må stoppe.

Men igen for at beskytte det Indre Jord civilisation, som Admiral Byrd ville straks have forsøgt at genopdage, vi tilføjet de billeder, som ville smide ham af sporet, bør han organisere fremtidige ekspeditioner (som han gjorde). Jeg kan forsikre dig, at han har tilgivet os den mindre redigering, da han opdagede årsagen, som jeg håber du vil alle se det er nødvendigt.
Den store bibliotek af Porthologos er faktisk i Indre Jord, under beskyttelse af Agarthanerne; vil du også blive behandlet til den oplevelse at besøge det, hvis du ønsker at bede mig om at tage dig der. Du vil også lære alt om det, når du stiger.

Jeg handler ud af kærlighed og hengivenhed over for alle jer og alle de følende væsner på Jorden. Moder Gud og jeg har arbejdet sammen med dig at støtte dig i din kampagne for at hæve dine vibrationer og rydde alle gamle tankeformer og vaner for at leve i forberedelse til din Ascension. Det er vores største fornøjelse at tage din hånd og vise dig vej gennem mørket.

Sammen med visionen om din Golden Age, var jeg i stand til at give dig mange oplysninger, som var sandt og relevant for den tid, da vi nærmede RV og den historiske skift, som nu er i gang. Jeg var glad for chancen for at tilbyde en bredere opfattelse af universet, end du blev præsenteret på din mainstream medierne. Alle vil udfolde sig som jeg har beskrevet.

Jeg vil fortsætte med at tale med dig gennem denne kanal, da jeg fortalte Hollow Earth samfund, jeg ville gøre, og Selskabet af Himlen vil også udvide deres kanalisering, når de finde andre, på alle sprog, som pålideligt vil rapportere vores følelser og ord. I er begyndt at forstå, hvordan vi arbejder som et team, alle klar over alle andre, alle i harmoni med hinanden, som vi arbejder på at bringe dig de mest inspirerende budskaber, vi kan, på grund af de betingelser til rådighed for os på et givent tidspunkt.
Hvis du finder, hvad du måske tror, er uoverensstemmelser i vores budskaber, kan jeg forsikre dig, at det enten er simpelthen fordi vi præsenterer en anden facet af den samme sandhed, eller vi er blevet enige om at tilbyde oplysninger i en trin-for-trin proces, hvor tilfælde timingen af ​​meddelelserne vil være relevant. Det er også derfor, vi nu må bede dig om at efterlade meget af hvad passerer som "religion", fordi det var fra en tidligere æra, og den del, som stadig er meget relevant er blot én undervisning: Kærlighed er alt der er i universet . Alt andet er illusorisk.

Det var med stort mod, som du ned i lavere vibrationer - jer alle - med den mission at vende mørke til lys, for at følge i spidsen af ​​din Skaber og os i den hensigt at overbevise de mørke til at komme til Lyset. Denne proces fortsætter, som vi har beskrevet for dig i løbet af de sidste par år i forhold til Opskrivning af valutaer og etablering af NESARA lov. Det er fint nuanceret og mere kompleks end noget, du kan forestille dig, og du har gjort dine dele, ofte uvidende om, at andre omkring dig også spillede deres roller som integrerede spillere i succes Grand planen.

Du har vundet din frihed. De Archons er væk, som du har fået at vide. Du er nu i de afsluttende faser af "oprydningen", som kræver, at du helbrede slaget ar og mørke tænkning, som er resten i dit eget sind den lange kamp.

Løft dine seværdigheder, kære. Vi har det rigtig sjovt og fester forude. Du har trofast opfyldt din arbejdskraft af kærlighed gennem mange liv. Du vil blive overrasket, når du lære af de drejninger, de enorme udfordringer, som du har taget på, og den position, du er nu i forhold til, hvor du har været. Snart alle dine spørgsmål, store som små, ​​vil blive besvaret, og du vil blive glad.

Nu er det tid til at ryste gamle koncepter af de individuelle frihedsrettigheder og aflad som din fødselsret. Din sande fødselsret er at hæve jer til højere niveauer af gruppe bevidsthed, uendelige kærlighed, medfølelse, glæde og engagement til gavn og glæde. I det, vi er ét.
Jeg ønsker dig stor glæde, klar sejlads, og fred.

Jeg er din Gud Fader, den ene du har kendt som HERREN, Allah, Shiva, Zorra og Ra, afhængigt af sprog og kultur. Jeg er med jer alle, i uendelige kærlighed.


Ligesom os på Facebook: Healing For Ascension Tour
https://www.facebook.com/pages/Healing-For-Ascension-Tour/631766556869814

Tilmeld dig vores Facebook helbredelse for Ascension Tour gruppe
https://www.facebook.com/groups/268493096648640/

Internet Radio viser: BlogTalkRadio.com/ChannelPanel http://www.blogtalkradio.com/channelpanel

Bog af Kathryn E. maj PsyD: Hvem har brug for lys?
http://whoneedslight.org/bookandauthor.html

Tilmeld / Tilmeld dig disse meddelelser
http://whoneedslight.org/page/482458226.html

Archives of skriftlige kanaliseringer
http://whoneedslight.org/page/482459648.html