Aug 8, 2014

Russisk tv-dokumentar om den positive alliance, ødelæggelse af Underjordiske Bases, Skyggeregeringen, NWO og Nazisternes indflydelse og meget mere! Værd at se!

White Dragon vs. FED
5. August 2014:

Det er ikke nyt stof for mig mht. disse massive underjordiske baser, der oprindeligt blev skabt under den kolde krig (1946-1991) skulle beskytte VIP's mod Atomkrig, nu skjulested for NWO/Cabal, hvor avanceret våben teknologi blev fremstillet og bioteknologisk center. Heller ikke forbløffet over sandheden  hvor magteliten's jerngreb på verden, det er dog nyt, at de almindelige medier har lavet en reportage om underjordiske "baser" og teorier om sammensværgelser. Hvad vi ikke har fået fortalt og mange mennesker nægter at forstå er samlet her i denne TV-Dokumentar. Vi skal ikke bevæge os så langt til de hjemlige egne, hvor den hemmelige regeringsbunker fra Den Kolde Krig ligger ca. 60 meter under jorden i en kalkbakke i Rold Skov. Dog helt uden sammenligning med de amerikanske underjordiske baser eller rettere atomdrevene selvforsynende underjordiske by-baser. Komplet optegning af bunkers, huler, underjordiske lokationer - her

Indholdet af denne dokumentar er så bizar, at det hele kan virke som en stor joke for mange mennesker. Du ønsker måske at ryste på hoved eller tror ​​det er Russisk propaganda tv - de er alle sammen "vanvittige" - men det blev taget alvorligt nok. Meget er allerede dokumenteret her på min blog. Tv-dokumentaren blev udelukkende produceret til en større Russisk medie-kanal NET-TV (United Media) Det kræver du ser hele udsendelsen for at forstå. Har dog efterladt et indtryk som kan læses, uden at se den over 2 timers video. 


Til dem som ønsker, en hurtigt gennemgang af dokumentaren, er herunder  highlights som jeg selv har sammenfattet (under læs mere)

Hvad vi ikke har fået fortalt og mange mennsker nægter at forstå er samlet her i skildringen af verdens billede af NWO eller skyggeregeringen (George Bush Sr, Rockefeller, Henry Kissinger )

Cabal  - Der er altid en skyggeregering bagved ethvert militært angreb, overtagelse af et lands ressourcer, nye virussygdomme? Primær mål, skabe kløfter og problemer landene imellem. END game for skyggeregeringen er, standse udviklingen i andre lande, som også kræver deres rettigheder til verdens ressourcer, høj social levestandard, ved at penge afpresning, bruge atombomber, udlevere uhelbredelig virus epidemier i form af vacciner og medicin (tredje-verdens landene). De hersker over jorden, ved at plante falske beviser til folket som elsker sensationsstof, baseret på en persons nysgerrighed, grådighed og ublu ambitioner. Afpresning og undertrykkelse af menneskeheden er endegyldigt mål.

Siden 1913 er USA's valuta (USD) ejet af en håndfuld mægtige internationale private banker (FED) som udsteder og printer pengesedler, FED låner det til amerikanske finansministerium (US Treasury), amerikanske skatteydere betaler en vis procentdel tilbage til FED, får at få lov til at bruge pengene. Amerikanerne var chokeret i 2011, at fremlagt beviser for, 16 Trillioner USD var "overført" af FED til udlandet, uden nogen former for kontrol. Beløbet svarer til USA's statsgæld, som er det største i verden, bygget op over 200 år. FED har flere "venner" på løningslisten, så som Citibank, Bank of America, JP morgan og Barclays, som igen er styret af Rockefeller og Rothschild familie dynastiet. 

White Dragons: Indflydelsesrig sky international organisation som består af Japanske, Kinesiske aristokratiske familier samt andre fra Asien, der forsøger at overvinde Cabal og skabe en verden som fungere for alle. De forsøger at stoppe krige og konflikter, modsat skyggeregeringen. Ifølge White Dragons behøver vi en ny global forfatning. Påstås at Chodoin Daikatu er een af de mere indflydelsesrige som Ben Fulford er talerør for. White Dragons gør nøjagtigt, hvad Kennedy og mange andre har forsøgt i 1930'erne, kæmpe mod FED og dermed også Skyggeregeringen(deres militær) og vise eksklusive familier, der diktere verden. Når man er istand til, at nedkæmpe Cabal/Iluminat/NWO/skyggeregeringen, skifter verdensdominansen fra New York/London til Asien, fordi hvem der kontrollere pengene, har magten.

2009 købet den kinesiske regering 15 kg guld op, da de gennemsøgte guldet for renhed, fandt de ikke alene ud af, det var tungsten, omgivet af et tyndt lag guld, men at guldbarre kom fra Fort Knox hvor man regner med 1.5 millioner guldbarre siden 1960'erne er forfalsket. Derfor hævder mange også, USA ikke officielt har noget guld mere. Dvs. at USA's guldreserver kun er 12 milliarder værd, 0.2 pct svarende til deres samlede aktiver af FED's beholdning. Det svarer til for hver 2 ud af 1000 dollar, som bliver printet nu, kun er bakket op af ædelmetaller. Produkter og services marked tegnes sig kun for 5 - 10 pct af den totale globale økonomi. Resten er papir; obligationer, aktier og aktiver. (check counter 2:12-2:20)      

Aug 2014: Kan ikke lade være med at citere Obama, selv Oliver Stone er begyndt at advare om om. Obama udtalte overfor reportere for nylig: "Apparently people have forgotten that America, as the most powerful country on Earth, still does not control everything around the world". Hvad ser vi nu er, Obama sender droner mod Irak - hvorfor - det militær-industrielle kompleks og medicinalindustien skal fødes på endnu en krig, præcist som Israel gør nu hvor våbenhvilen er brudt igen, Ebola spreder sig til USA. (WHO slår ebola katastrofealarm ) Sanktioner mod Rusland, Rusland svarer tilbage af samme skuffe, risiko for arbejdspladser forsvinder i DK og EU. NATO går ind i krigen, med Fogh's involvering i Ukraine. Alt hænger sammen.

Cabal og Krige udgør deres geopolitiske hensigter mod et lands ressourcer, udgyde magt, kontrol, affolkning samt pengeforøgelse

Som Mayer Amschel Rothchild citerede engang: "Give me control of a nations' money supply and i care not who makes the laws"

Som David Wilcock ofte har sagt: "hvis du kaster op, vil du føle dig bedre tilpas" er en god analogi til hvad vi alle skal lære, for at helbrede vores planet. Uden bevidsthed kan der ikke være nogen løsning.

Nu kan du se showet for dig selv - komplet med præcise engelske undertekster. Det er fantastisk at se så mange oplysninger der siver ud, specielt i den almindelige Russiske prime-time TV æter.


21 millioner russisktalende mennesker overværede David Wilcock og Ben Fulford afsløre den hemmelige krig, at besejre NWO - "Ny Verdensorden" som udkæmpes af en international alliance - herunder forbløffende ødelæggelse af mindst 26 underjordiske baser som på mystisk vis blev elimineret fra August 2011 og Januar 2012. (White Dragon Family)

Lær, hvordan Federal Reserve bevidst skabt Verdenskrig I og II for at stjæle verdens guld - og skabe en ubegrænset forsyning af "funny penge", der kunne printes ud af den blå luft.

NB! Smider lige en anden tanke afsted, tror i virkelig på, Adolf Hitler virkelig døde inden krigens afslutning eller smuttede han sammen med Eva via en ubåd til Argentina sammen med andre højprofilerede NAZI officer, måske videre til USA. Nye dokumenter fra Februar 2014, beviser FBI måske allerede vidste præcist hvad der skete.

Aldrig før har en stor tv-dokumentar så grundigt afsløret den internationale alliance, som har dannet for at omringe og besejre Cabal.

Dokumentaren viser i sidste ende, navngivningen af BRICS - Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika - som det offentlige ansigt af denne nye alliance mod Federal Reserve. Denne alliance som tilsyneladende nu også omfatter et flertal af alle lande i verden.

Den 16. september 2011 offentliggjorde divinecosmos (David Wilcock) den banebrydende Disclosure Imminent? Two Underground NWO Bases Destroyed. Denne enorme undersøgelse var mere som en mini-roman end en artikel. Artiklen fra 2011, har i dag 23,589 Facebook Likes og over 845.000 unikke visninger.



Start 0-2:20 minutter

Ron Rummel og Phil Schneider blev angiveligt dræbt, grundet deres opdagelse og offentliggørelse og udgivelse af en bog som havde afslørende beviser for de hemmelige underjordiske baser. Tulsa Base blandt de største med 12 kilometer dybe og 7 niveauer. 1500 DUMB's i verden, alene i USA findes der 129. Een af disse kan rumme 65 tusinde mennesker, alt forbundet med eletromagnetiske togbaner, specielt udstyr sikre udgravning kan sker med 14 km pr. dag. Baserne hvor biler og andet udstyr benytter fri energi istedet for benzindrevne, uden nogen former for forurening. Baserne er tilbygget på eksisterende naturlige huler hvor træer, fugle, drivhuse og stort set alt ting som man kan forestille sig set på landjorden er også i disse by-baser. Sponseret af "Shadow Government" og "Black Budgets" (CIA, DOD - Department Of Defense) Rusland har sit - Mount Yamantau eller Beloresk 16, Imantao. Counter 0-20 min 

Russerne udforske ubehagelige sandheder med bemærkelsesværdige nye detaljer og klarhed, herunder overførsel af nazistiske videnskabsmænd til Amerika efter Anden Verdenskrig under Projekt papirclips. (1945 - US Præsident Harry Truman - få fat i de bedste videnskabsfolk fra Tyskland inden USSR). Papirclips reddede mange Nazistiske videnskabsfolk fra at ende ved Nürnbergprocessen.
Selvsamme Naszistere har en reference til Georgia Guidestones Counter 20-50 minutter 

Var "skyggeregeringen" involveret i pengeafpresning overfor den Japanske og Norske regering mht. Breivik og Tsunami 2011. Atombombe var årsagen. Japanske regering betalte for ikke mærke konskvenser af endnu en Tsunami og Atomkraftværk, sammen med Yakuza. Fukushima var startskudet for skyggeregerings metodiske af penge afpresning verden over. Teori om, at Utøya og Bombning i Oslo har var hævn for Norge ikke ville betale 1.5 Trillioner dollars (Norge betalte ikke). Counter - 52 minutter , Counter 1:13 minutter 

Grunden til angrebet af det tidligere Jugoslavien, var ikke for at hjælpe etniske albanere i Kosovo, men opdagelsen af Nikkel, Krom og vanadium (som de stadigvæk henter op og bruger det i nanoteknologi og ny teknologi) Counter - 1 time inde

Neil Keenan episke multi-milliard-dollar retssag mod De Forenede Nationer og andre Cabal enheder diskuteres, samt Fulford egne bestræbelser på at organisere modstand.

Cambodia Pol Pot - 1970'erne fik præsidenten af Cambodia et ultimatum. overlad caoutchouc (naturlig gummi) til os eller - hovedmålet var eliminere befolkningen og evakuere efter, så skyggeregereingen kunne tilgå deres resourcer. (power of fear) 4 millioner døde, 2 millioner forsvandt Counter 105 inde

Banaby Jack 2011 - chokere alle med at åbenbare, at alle implantater kan styres remote fra og dermed gøre mennesker til slaver. (Myocardial Infaction)   counter 1:10  counter 1:20 

Kriminelle karteller har styret omtrendt alt nakotika ud og ind af Asien i 70 år. Yakuza er ligeglade med hvad de handler med, bomber, nakotika, bare de bliver betalt. counter 1:15 

Syrien og Muammar Gadaffi - succes med at bygge sit land op fra grunde, var respekteret i flere lande, og ville have dollaren fra at cirkulere i hele det afrikanske kontinent, derimod at satse på Drachma bakket op af en handelsvarer - guld. Drachma skulle have været fælles valuta i store dele af Afrika - en dollar for zone og konkurent til Skyggeregeringen . counter 1:17 

Kontrolleret organer, Microsoft Bill Gates - vacciner mod polio, "vaccineret adoption", 1. Sprede Virus Epidemien, 2. Dræbe regeringsledere, 2. Befolkninger søger mod ny styreform, 3. skyggeregeringen overtager kontrollen og placere et medlem de alene kan styre. Naturligvis tjener de også på hvor meget der produceres af medicin. counter 1:20 

Hvad gør man ved den overbefolket tilvækst verden over. 1. Krig, 2. Sprede epidemier (fugle- og svineinfluenza, HIV, ebola? osv) Eksperter programmere, løbske vaccinationer er så udbredt, svække befolkninger, modtaglige for endnu mere sygdomme, og tidlig død. Vacciner indeholder store mængder af kviksølvcounter 1:25 

Skyggeregeringens indblandning med ikke-jordiske eksistenser - deres historie som hele tiden gentager sig, de landede på jorden, skabte en hemmelig base, overtog nøglepositioner på vores planet som mennesker eller med telepatisk hjælp. Der findes en teori, hvor en gruppe af folk som er tilknyttet til aliens, besidder en højere forståelse fra deres civilisation og derfor tror de rettigheder til at reagere over jorden.  counter 1:31 

Mange bankfolk har på mystisk vis foretaget selvmord rundt om i verden, listen stiger og stiger, David Wilcock proklamere, det alene er skyggeregeringens "dødsliste". Listen indeholder folk som tør stå frem eller ikke vil medvirke mere til Federal Reserve System.  counter 1:36

2009, Ponto Chiasso, Italien - to japanske borgere blev anholdt med 234 FED obligationer af en værdi som svarer til US 134 billioner, helt almindelige var de ikke dokumenterne bar guld certifikatet (bakkes op af guld). I 2000 fandt aboriginals fra den filippinske junglelignede obligationer til en værdi af US 35 billioner. Man spå, at FED overhoved ikke har noget guld på Deres lagre.    Counter 1:40 

Masser af selvmord, snarere likvidering af mennesker som havde top finansielle viden. Paul Khlebnikov lykkes det, forsøg mod Ben Fulford som mislykkes vidner. Counter 1:40

2011, vælger White Dragon at sagsøger med fra Neil Francis Keenan FED, UN, Secretary General Ban Ki-moon, og den italienske republik. Søgsmålet var hundred af vis af dokumenter som anklagede dem for at have stjålet verdens guld reserver. De føromtalte obligationer fra 1934 som var stjålet, vidste, at USA havde siden krigen. Japan truede dengang Kina med at tage alt Deres guld, USA hjælp Kina og foreslog, en opbevaringsaftale under FED's beskyttelse og Præsident Roosevelt. USA gav dem "værdiløse" obligationer i stedet for. Hver af disse kasser med obligationer var 3 US milliader værd. USA og Dollaren bliv med eet den globale finansielle revolution. Man forsøgte allerede i 1963 med daværende præsident af Indonesien Sukarno og Præsident Kennedy, hjælpe 3-verdens lande, Kennedy gav order til at udstede sølvdollaren, simple steps til at mindske FED's magt for at trykke penge. Kort tid efter blev han likvideret. Præsident Lyndon B Johnson afviste prompte den nye pengeseddel. Counter 1:54

Penge og det finaniselle market er 95 pct styret a computere, ikke pengesedler, afsnittet handler om Morgan's Bank dynastiet (John Pierpont Morgan). Depressionen, starten af 1900 tallet, lånte Morgan 25 US Dollar til den amerikanske stat, som var på falittens rand. Der var ingen verdensbank i verden, Morgan og Rockefellers som primære spillere og magtelite skabte i al hemmelighed en privat ejet FED som vi kender som Federal Reserve System med minimal indblanding fra US regering. Det siges, at depressionen in 1907 var kunstigt skabt af Morgans for at tjene endnu flere penge Counter 2:04

Madoff skabte en velkendt pyramide ordning -  samtidigt i 2013, fik JP Morgan en to årig periode, hvor myndighederne gennemgå Deres virksomhed for kriminelle handlinger, da enkelte medarbejde vidnede om bedrageri om nedtone guldprisen. Madoff pyramide ordning har lignede metode ad Russiske virkosmheder som MMM og Germes. Deutsche bank har lignede sager om manipulation af guld og valutamarket som også en del af Rothchild imperium  Counter 2:12

Hemmelige aftaler, eftersom White Dragon Family fandt over FED, mere end 1 milliard USD, under rettergangen, var sagsøgeren Niel Keenan, tidligere omtalt, truet, pengeafpresset af UN Ban Ki-Moon for 100 millioner USD m.m. før det hemmeligt er aftalt, Kina igen har fået nogen af Deres guldbarrer tilbage igen. Counter 2:17-2:20 end