Aug 8, 2014

SaLuSA fra Sirius - Talerør for Den Galaktiske Føderation Af Lys

8. August 2014

SaLuSa: Channeled by Mike Quinsey

Sagerne skrider frem efter hensigten, og vi kan forsikre dig, at du ikke bliver nødt til at vente meget længere, før det vil være indlysende, at større ændringer  nærmer sig. Ordet er blevet givet, at der vil være nogen yderligere indgreb, tilladt at planen, for din frigivelse fra de mørke. Deres vej er blevet forudbestemt og snart vil deres magt være mindsket, at deres skæbne vil være helt anderledes til deres planer. Bestemt er der nogle individer som stadig kan udøve tilstrækkelig magt til at være obstruktiv men de handler under visse begrænsninger. De vil ikke få lov til at ændre forløbet af menneskehedens fremmarch mod den nye tidsalder og den frihed, der ledsager den.

Vi vil fortsætte med at overvåge alle begivenheder på jorden, og det er så godt at huske, at der er intet skjulested fra vores teknologi, der kan se gennem faste stoffer. Vi kan derfor sige, at vi har magt og myndighed, for at sikre, at din fremtid er i henhold til den guddommelige plan.

Selvfølgelig vil det påvirke din frie vilje, men det vil ikke ændre forløbet af din skæbne. Du er allerede bevæget dig ind i de højere vibrationer, og du bør tage tid til at sikre, at du er fuldt forberedt til dem. Det er tid for dig at koncentrere dig om din udvikling, for at være sikker på at du ikke bliver et sidespor fra dit mål.

Mange øjne fokusere på din lille blå klode, og du bliver æret for dit mod og engagement mod Lyset. Dine erfaringer vil hjælpe andre i deres udvikling, og nogle af jer vil tage din viden og erfaring langt ind i universet.
Dit næste trin i din udvikling vil være, når du erhverve fuld bevidsthed, og det er ikke så langt væk som du måske antager. Når du har nået dette stadie, er du en helt fri ånd og dine kreative kræfter vil være grænseløse.

Det er dog dit valg med hensyn til, hvilken vej du følger, og der vil ikke være nogen mangel på vejledning og muligheder. Dit nuværende liv er langt fra, hvad du kan forvente i en tid fremover. Du er faktisk ved at afslutte dine oplevelser i den nederste dimension, og vil efterlade dem med et stærkt udvidet niveau af bevidsthed.

Du kan sætte dine forventninger så højt som du ønsker det, og med tiden vil du få mulighed for at realisere dem. Nogle sjæle er fanget i de lavere vibrationer af Jorden, men får alle hjælp, når de udtrykker ønske om at opløfte sig selv. Ingen lades helt på egen hånd, men vi er bundet af universelle lov til kun at give hjælp, når det ønskes.

Det kan lyde hårdt, men en individuel sjæl af fri vilje skal anerkendes og accepteres. På denne måde kan deres udvikling fortsætte på en måde, der er bedst egnet til deres behov, og i virkeligheden give dem al den tid, de måske har brug for. Tid som du forstår det ikke er den sande virkelighed i de højere dimensioner. Men har du erkendt, at det ikke er konstant gennem hele dit univers.
Du har en masse at lære om sandheden af ting uden for din egen planet, men selv Jorden har mange hemmeligheder at dele med dig. Det er kendt, for eksempel, at jordens indre lever væsener og efter Kristi vil du møde dem. ( agartha )



De er faktisk mere avanceret end du er og vil være glade for at dele deres viden med dig, og hjælpe dig med at rykke hurtigere, end du ellers ville have gjort. De har fulgt dine fremskridt i æoner af tid, og er fortrolige med dine behov. De vil være til stor hjælp i at fremme menneskehedens fremtid og Jorden, og du er sikker på, at ethvert offer, du gør nu, vil være det værd, da freden vil komme meget snart.

Når folk lærer af, hvad der er planlagt for din fremtid, vil der være en stor forenlighed som til syvende og sidst, vil du virkelig indse, at du er alle én. Det burde være let at forstå, når du accepterer at over mange liv, har du alle boet i mange forskellige kulturer og religioner. Kære, hvor ellers  ville du forestille dig, at du ville udvikles til som når ud til de højere dimensioner?

Vi ved, at nogle af jer er træt af den tilsyneladende kontinuerlig kamp med de mørke, men vær sikker på at du allerede er i slutningen, ind i de nye tidsalder. Vi har ikke noget imod at gentage, at vi fører tilsyn med alle hændelser på Jorden, og det er din sikkerhed for, at der ikke vil være nogen tilbagevenden til de gamle levevis.

Faktisk de gamle måder er allerede vigende i baggrunden, og mange nye fremskridt venter på at blive introduceret, der vil drive dig ind i den nye tidsalder. Som altid afhænger det af timingen, og vi vil ikke true din fremtid ved, at rykke ind for hurtigt.

Efter den lange periode med "mørke" vælger vi vores øjeblik at bringe dig ind i den nye tidsalder, hvor de mørke er i stand til at påvirke eller forstyrre vores planer. De vil med tiden blive fjernet, da den nye Jord vil ikke være plads til sådanne lave vibrationer. Vær munter og glad, da din rejse er næsten overstået, og Guds gaver venter på dig, og fred og velstand er at blive din.

Som du tilegne sig viden er der en fristelse til at ønsker at sprede det rundt, men vi foreslår, at medmindre du holder taler, forsøge ikke at pålægge dine synspunkter på andre. Du vil opdage, at andre sjæle vil blive dirigeret til dig, når tiden er rigtig for dem.

Der er ingen påført pres på nogen, som du har en evighed til at udvikle sig, men vi vil dog bestræbe på at skubbe dig lejlighedsvis, for at holde dig mod større sandhed. Ofte kan dette ske, når en kilde er sat på din måde, så det er klogt at anerkende sådanne muligheder og tage til efterretning. Vi hører nogle spørger, hvordan ville de vide, hvornår de skal reagere og vores svar er til at stole på din intuition.

Jeg SaLuSa fra Sirius, og glad for at være i stand til at holde dig opdateret om begivenheder, der er bestemmende for hastigheden af ​​dine fremskridt. Den gammelkendte verden fortsætter med at være i en uro indtil alle spørgsmål er udarbejdet. De er af karmisk karakter og nødt til at følge deres vej til færdiggørelse.
Som det ofte er tilfældet, når en tidsalder slutter, er der en masse pres lagt på folket. Men hver af jer er, hvor du skal være således, at enhver resterende karma kan ryddes. Så skal du gøre dit bedste for at beskæftige dig med det, så det er helt færdiggjort. Dette sikrer, at du kan nyde overgangsperioden og være fuldt forberedt til fremtiden.

Den Galaktiske Føderation sender sin kærlighed og forsikrer Dem om sin interesse i dit velvære.

Tak - SaLuSa.