Jun 16, 2014

Isolation af Rusland betyder det ny alliance med BRIC og svækkelse af USA? Aktuelt




Hvad er det endegyldige mål og hvad foregår der bag de lukkede politiske døre omkring USA-NATO versa Rusland-BRIC landene.

For at forstå sammenhængen, lidt histore først og min version forstås : ( har snuset til emnet under min blog) - Who runs the world- Shadow government ?



Lad mig illustrere : Lad os antage USA er et brætspil kaldet "verdendominans". Ligesom brætspillet Matador (Monopoly), som går i sin enkelthed ud på, at opkøbe grunde og virksomheder og kræve leje, sætte huse og hoteller på grundene og tjene endnu flere penge, sidste mand har vundet med fleste penge eller sidste mand på skansen, mens alle andre er gået fallit

"Verdendominans" meget banalt set bekriges de regimer/lande og overtager kontrollen af Deres vitale resourcer så som: guld/sølv miner, fosille brændstoffer, cannabis, heroin, stjæler  kontantbeholdning mfl. for at sælge-bytte-handle, slutspillet er at få mest magt, penge og indflydelse den som sidder med det bedste kort på hånden vinder i Verdendominans.

USA er meget forsigtig og kontroversiel, så vi ikke finder et mønster, men ser man bag facaden, og de invasioner af Syrien, Ukraine, Irak, Iran, Kuwait, Saudi-Arabien, Libyen som enten har været et officielt regerings anliggende eller via black OPS - "indsættelse af Blackwater eller partner for at destabilisere landene" giver det et helt klart billede. Disse lande besidder Olie, heroin, Gas eller på anden form ideelle for USAs planer for verdendominans.

Hvordan isoleres man de kritiske røster i udvalget under U.S. House Judiciary Committee Hearings  eller udvalget under republikanske kontrolleret kongres, få at fonde de enorme budgetter for "military industrial complex", CIA black ops, Home security, NSA overvågning = Tavshed, manipulation af den virkelige agenda, krig og ødelæggelse.

Destabilize ukraine

Har vi de amerikanske briller på, har den amerikanske regering brugt USD 5 milliarder i over 20 år, for at blødgøre Ukraine til en nation som er medgørlig for invasion eller destabilisering. Mange drager en konklusion, at det var USA som betalte for den blodige politiske opstand som fik præsentenden Viktor Yanukovich til at flygte til Rusland for, at få en overgangsregering som USA kunne udnytte. Hallo - Ikke alene har Ukraine en gas ledning til Rusland som er undværlige for G7 lande så som Tyskland, Frankrig m.m. men også placeret på et geografisk kontinent vel placeret mellem Øst og Vest. For ikke at tale om USA havde reelt planer om, at overtage den Ukrainske flådebase ved Sevastopol på Krimhalvøen.      

Hvis du tager slik fra et barn, vil barnet automatisk gøre alt for at få det tilbage, skrige højt nok, og sladder til mor - samme gør USA med Deres plyndre-stategi de selv mener er en legitim øvelse for f.eks. at "assistere" svage lande fra en diktator og befri folket som skriger højt nok og og redde alle fra sult og nød, undertrykkelse - yeah right 


Isolating Russia - weakens USA

Hvad betyder det, når vi ser de forsatte hårde retoriske angreb og sanktioner fra USA imod Rusland. nu også mod Iran. Nogen mener, vi kommer til at se en decideret sammensmeltning og isolering af USA. Ikke blot den trykte gamle US - federal monetary system, men også politisk set.
Man skal forstå konceptet af de sving stater som kan bryde ud af samarbejdet med USA, første mulige nationer er: Tyskland, Tyrkiet, Saudi-Arbien, Japan. Kina, som er en del af kollationen af BRIC lande, har netop indgået en historisk aftale, at Tyskland (Franfurt) bliver den første "fordeller" af Kinesiske mønt renminbi.

Tyskland  er  alene afhængige af gas fra Rusland med 40 pct. Støtter de USA's forsøgt på at de demoralisere Rusland(Putin) - NEJ.

Tyrkiet - er nok den største guld handelsrute i de arabiske lande og indgået aftaler med Rusland om opbevaring af gas i tyrkiet samt elektricitet. Indien har opkøbt fossile brændstoffer via de arabiske lande og tyrkiet. Ville Tyrkiet sanktionere mod Rusland - NEJ.

Saudi-Arbien - King Abdullah og Præsident Obama har ikke haft nogen særlige gode betingelser for enighed omkring terrorlovgivning i Libyen og Syrien og fortsatte støtte til statsobligationer. De har helt klart meldt pas til USA sanktioner mod Rusland. Muligvis ser vi Kina kommer til at handle med Saudi-Arbien i en anden valuta ens USD? Hvor efter andre OPEC landene følger efter.

Japan forsøger, at få gasledninger igennem Korea og Rusland. Det er uvis hvad det præcist handler om. Dog er det tvivlsomt om Japan støtter USA.
 
Det er min klare overbevisning man skal rette øjnene mod BRIC landene og det der sker på dette kontinent.