Aug 25, 2014

Hilarion via Marlene Swetlishoff: Det er nu fortid, dit Lys kan svinde!

Kære,

Tid, som du ved, er under forandring. Mange gange har hver af jer følt, at tiden har stået stillet, som derefter hurtigt skifter til en fremskyndelse af det.

Du ankommer til et sted, hvor din krop's processer bliver mere intenst kalibreret så jeres fysiske kroppe bedre kan forvandle, forny og regenerere på linie med højere-dimensionale energier, for at uddybe din opstignings-proces.

Dette vil hjælpe dig til at absorbere mere lys ind i dit æteriske energifelt; og i sidste ende vil dette påvirke hver celle til at regenerere hele dit menneskelige operativsystem.



Det er nyttigt at føle og erklære sin hensigt ved begyndelsen af hver dag, for at afstemme dig selv til essensen af helhed og ungdommelig perfektion. mens en følelse omgiver dig selv med den violette flamme. Brug så meget tid som du er i stand til at visualisere og omgivende hele din aurafelt med violette flamme.

Når du kan se dette i dit indre øje, hold dette fokus, så længe du er i stand til. Dette vil hjælpe dig gevaldigt med clearing-processen, hvis du praktiserer dagligt. Tag et øjeblik til også, at visualisere Jorden omgivet af den smukke violette stråle inden afslutningen af ​​denne øvelse.

I alle ting, taler din sandhed. Den tid er nu forbi til at Lyset svinder for at behage andre. Ja, at tale sandheden kan støde nogle der er vant til at [du] imødekommer andre for at få deres godkendelse; men det er vigtigt nu at vedligeholde din egen integritet ved at være helt ærlig i dig selv.



Når du er helt ærlig i dig selv, er der ikke plads til forvirring eller illusion og du undgår faldgruberne ved at blive et afledet fra din vej mod service af Lyset. (Vær dig selv; være tro mod dig selv; ikke udøve selvbedrag)

Man behøver ikke at være uhøflig i denne disciplin - dine ord kan tales med kærlighed og medfølelse for den anden. Nogle gange vil sandheden komme ud med en vred briste af energi. Det er vigtigt at indse, at den som taler, er under indflydelse af det transformerende energi "Kundalini" stigende fra rod-chakra og denne energi er meget kraftfuld faktisk.

Det er derfor, vi anbefaler, at hver enkelt af jer skaber jordforbindelse til fast grund hver dag, da det vil bidrage til at holde dig afbalanceret og i ligevægt. Hvis der er overskydende energi, der gør du føler dig anspændt og irritabel, gå ud og nyde naturen eller vandreture vil bidrage til at berolige og afbalancere aurafeltet.

Tune dig ind til Jorden under dine fødder, vil bringe stabilitet i alle områder af dit liv. Når energi niveauerne inden i dig selv er meget højt, kan du udtrykke din kreative side ved at træffe foranstaltninger som hjælper med at holde dig afstemt til energierne af fred og harmoni.

Åbne dig op til at skrive, poesi, maleri, kanalisering, skabe musik, sang og endda nynne. Lad dine kanaler af kreativ energi, i enhver form, de tager, at blive udtrykt, og du vil snart finde jer i en meget gladere og mere munter plads.

Når du er i en glædelig rum, flyder de kreative ideer ind i din bevidsthed i en eksplosion af inspiration, ekspansion og dejlige synkroniciteter. Følg din indre vejledning og tilskyndelser og gøre dit liv et vidunderligt eventyr på opdagelse. Verden er din østers - find den dyrebare perle!

De, der har været på den spirituelle vej i lang tid vil begynde at føle en følelse af fornyelse, fred, harmoni og glæde. Hvis du kan holde din energi felt fra at tære på energierne af andre, kan denne tilstand af nuet opretholdes uanset hvad der sker omkring dig.

Hold et åbent hjerte og sind, hold fokus på det, som du ønsker at oprette og opnå. Hav tålmodighed og tro at du er forbundet til den højeste vibration, der er sikkert muligt for dig i disse tider, at holde en kærlig holdning og nyde turen, fordi universet vil hjælpe dig med at manifestere dine drømme.

I stedet for at stole på, hvad andre siger, følg din egen intuition og mavefornemmelse, da dette er den vejledning, der kommer igennem til dig fra din egen sjæl. Uanset forhindring eller udfordring er foran dig, ved, at det vil arbejde godt for dig. Begynd at acceptere hvem du er, som du er, og du vil se dit liv omdannet i perfekt og guddommelig orden.

Undgå at blive fanget i eksterne omgivelser og distraktioner i livet. Find den sande substans, den sande essensen af​​, hvad du ønsker, og acceptere, at alt er i en tilstand af guddommelig orden.

Være klar over dine egne grænser, og hvor man ender og en anden begynder. Ej jeres følelser og lade andre ejer deres, for det er vigtigt at have en sund følelse af selvværd. Vær stolt af alle dine resultater og fejre hver lille sejr.

Træf bevidste valg, der skaber og opretholder balance i dit liv, og som også skaber betingelser og muligheder, der fører til opfyldelse af dit bedste liv endnu.

Indtil næste uge ...

JEG ER Hilarion