Aug 25, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 25. August 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed.

25. August 2014

Jesus via John Smallman: Alt hvad du kan forestille dig, !


Begejstringen vokser! Her i de åndelige riger, er vi alle fulde af forventning, da vi observere de enorme Det er så meget tæt på! Hold Lyset klart og bevare din målrettet hensigt, for at være kærlig i hvert øjeblik, i enhver situation, og forberede dig på hæmningsløs forbløffelse og undren, når det sker, da det helt sikkert vil ske. Du er på kurs og en tidsplan mod en stor begivenhed, der har været planlagt i æoner.....  Hvis du kunne tune ind på nogen af ​​de uendelige antal positive energi frekvenser i de åndelige riger, som er grænseløs, ville du blive forbløffet over de igangværende og evige kreative bedrifter, hvor du er alle involverede ....


Saul via John Smallman: Kærlighed er alt og du vil opvågne til det fantastiske strålende sted hvor det skinner

De af jer, der fortsætter med at nærer tvivl om gyldigheden af disse kærlige og inspirerende budskaber fra dem i de åndelige riger venligst frigive dem, fordi du ved, at de er fuldt gyldige.
Den drøm, der er illusionen er ved at være slut. Men dens sidste øjeblikke af "liv" er meget foruroligende for jer alle på grund af den smerte og lidelse så mange oplever og som mange andre observere med en følelse af hjælpeløshed. Der er dem, der vil bevare illusionen på ubestemt tid, fordi det ser ud til at give dem en enorm magt, over andre. Deres antal er meget små, men de har tilsyneladende uovervindelige egoer, og over æoner de har opbygget en hierarkisk struktur, placere sig selv på sit højeste, og hvorfra de har forsøgt at kontrollere, undertrykke og misbrug menneskeheden.....

Eliza og englene via Tazjima: Accepterende magt


Bemyndigelse, personlig suverænitet, selv-kærlighed - alle disse er aktuelle modeord blandt dem, der er i færd med at afsløre sandheden til et folk, der er blevet udsultet på løgne i århundreder.
Men hvad er magt, i virkelig? Er det at give dig selv tilladelse til at bringe andre mennesker ned med din følelse af selvhøjtidelighed eller overlegenhed? Næppe. Men det er, hvor mange mennesker bruger og misbrug af magt i vores verden.
Magt er givet af den myndighed inden for hver mand eller kvinde eller barn, til at leve frit. Og længe har at individuel magt blevet nægtet, hånet og undertrykt af de magter, der var.


26. August 2014

Sananda: Drømme kan komme til virkelighed

Sananda: Her er vi atter på randen af ​​noget jordrystende, bogstaveligt talt. De af jer, der venter utålmodigt for revalueringen af ​​valutaer finder sted, er envisioning dine egne versioner af det ukendte. Vi kan ikke forudsige præcis, hvad ændringerne vil bringe, fordi du har alle fri vilje og vil bruge dine velsignelser, som du ønsker det. Hvordan den samlede virkning af denne massive tilstrømning af rigdom i hænderne på lysarbejdere vil påvirke planeten som helhed endnu ikke er set.
Jeg vil gerne endnu en gang minde om, at formålet med denne vidunderlige begivenhed er at bringe frihed og velstand til hele verden. Lad os nu undersøge, hvad vi mener med velstand. Jeg vil gerne skelne mellem velstand og luksus. Vi håber, at den nye velstand ikke vil inspirere dig til at gå ud og købe luksusvarer produkter, der er den aktuelle årsag til forgiftning af planeten Jorden. Vi opfordrer dig til at se nøje på dine indkøb at beslutte, om du vil fortsætte 3D forbruger orgie, eller om du foretrækker at fremme overgangen til nye holdninger og overbevisninger gennem dine midlertidige valg....

Arcturianske Meddelelse via Suzanne Lie: Arcturians fortsætter med Multidimensional Lederskab

Multidimensional tænkning 

Vores kære Ascendings,

Vi som Arcturians har indset,  at mange af jer har problemer med din tredje-dimensionelle hukommelse. Vi er klar over, at det konstante stress i en foranderlig verden kan forstyrre din hukommelse, men du har alle haft mere stress i fortiden uden din nuværende tab af korttidshukommelsen. Sandsynligt, har du indset, at du normalt glemmer 3D detaljer om tidspunkter eller datoer.
Hvad er flerdimensional tænkning? ......