Aug 25, 2014

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 25. Aug 2014

25. August 2014 CET

Ja vi havde ZAP Office Of Poofness ude for 2 dage siden med en kort udgave, her er den lange udgave fra den 24 August US Time Zone.

POOF:



Du kan afhænge af den aktuelle intensitet og skub, som er i gang. Mange af dem, der blokerer fremgangen af ​​alle disse bestræbelser har for nylig vendt deres opmærksomhed mod, at færdiggøre det skift, der er i gang. De kan nok ikke forstå den samlede forandring, større overblik, men de er nu tilpasset, som vil gøre en stor forskel.

Vi har været væk fra forhandlingsbordet i nogen tid nu. Det har altid været tilfældet, glimt dukker op; showet stopper, og motoren går i stå, og nogen tager over. Men så bliver problemet løst og det bevæger sig fremad eller rettere krænger kun fremad for, at blive stoppet igen og igen. Det har været den metode, som det er blevet holdt i live i årevis. Men arbejdet har udviklet sig og kommunikationslinjerne er formet og ​​blokeringerne fjernes hver gang.

De bevæger sig videre frem. Mange væsentlige brikker opstod denne uge i møderne, både i Kina og i USA. - mange. Der burde være nogle væsentlige nyheder og nyhedsudsendelser, der kommer frfem om alt dette. At være på sidelinjen -vi venter. Ligesom du gør.

På et eller andet niveau kan man sige, at det vil blive at færdiggøre denne uge. Det positive tager et stykke tid for at overkomme. Der er intet i horisonten nu, det ser ud til ikke at være vores favør .... P ...

ZAP:

Lidt summering fra ZAP:

ZAP fortæller os og min intuition at (ZAP er ikke lige til at forstå) de "rigtigte" har overtaget kontrollen af det globale system, Valutaerne, ædelstene. Optrapningen på de historiske obligationer, betyder TRN er klargjort til offentlig distribution nu. RV er stadigvæk usikkert. UN - De Forenede Nationer vil udføre Deres funktion i stedet for at underminere med Cabal's hjælp. GCR og humanitære-pakker og anholdelserne vil ske NU.

Læs selv og forstår, ZAP ønsker ikke man sammentrækker hvad han sender ud, selvom det engang imellem er lidt svært at tyde og afkode.