Aug 23, 2014

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 22. Aug 2014

22. August 2014

Hej Alle,

Et par interessante fremskrift med hensyn til Den Globale Reset er indtruffet, mens vi taler.

Der er afholdt signifikante møder med den kinesiske Familie og de regulerende myndigheder fra hele Verden. De Europæiske kongelige familier er direkte involveret.



RV er planlagt, men timingen er ikke som alle tror den er. Der vil være flere nyheder om kort tid jeg og har drøftet nogle aspekter med Susan. Det er en farlig tid, men også en befriende TID for menneskeheden.

Med hensyn til projektet, har vi fået tilladelse til, at begynde med forberedelserne. Det bliver som en stor grøn Tsunami som de lovede.

Jeg skal bruge en lille pause før jeg dykker ned i materialet, men vil lade alle vide, hvad vi kan forvente mht. timingen. De væsentlige datoer er 23, 25 og 27. Derefter vil jeg varsle de næste skridt

Lad vær med at stresse. Alt ser godt ud. Misinformation er ganske fremherskende, samme går med  Rumor Mills. Bedst at ringe ind 1-5 dage på Ring-Dinar-Linien. Eller ring til Susan og bug Hende. Jeg er for træt fra overanstrengelse disse dage med de finansielle gøremål.

Jeg har også set Gederne har forenet med Svinene. Måske er de også Svin? Må undersøge. Jeg har et billede. Sender til Susan. Sæ en af slagsen. Og nej, det er ikke fra Bjerget.

I kærlighed og lys i vores SERVICE

ZAP

"Gud er; Jeg er; Vi er "
"Være god, være lovlig, fortæl sandheden"

Ophavsret ZAP 2014

The Financial Express
Et stigende antal systemisk vigtige lande uforvarende underminerer IMF og Verdensbanken

Landa Global opdatering
Obligationslukninger er planlagt til næste uge i Zürich for Landa klienter. Disse er imidlertid stadig ikke de officielle indfrielser, men godkendte indfrielser.

Alle kinesiske og amerikanske obligationer bliver taget ind. Der er flere opkøbsgrupper, der er blevet aktiveret, og Landa har direkte forbindelse med et par. Landa indtagelse er tredoblet, men vi sørger for, at alle sælgere er klar over, at dette ikke er den officielle periode, og kun en handel proces for det meste.


DinarRecaps
This is RECAPS stand on the situation. UNTIL a RV happens, we can NOT be 100% sure Recaps will be allowed to post EVERY bank deal or opportunity. We hope and believe we will. But is up to the people in charge of those deals to decide that. And as we all know, it is a very fluid situation and subject to change.

Recaps cannot recommend any group, or do we have sign up info for any other group.  We repeat, Dinar Recaps has nothing to do with them or recommend them or any such group.  Recaps only re-posts what others are saying.

Neil Keenan (Sagsøger for Dragon Familien)
Neil opdaterer os om de store fremskridt på No-Fly-aftalerne og nævner flere positive ændringer, som har resulteret i, efter indgivelsen af ​​billion dollar Retssagen og 2011 Monaco-aftalerne. Han vil forlade Jakarta snart for at give konklusionen på No-Fly-aftalerne. Der er i øjeblikket 180 + nationer klar til at tilmelde sig!

Guld pengeseddel (TRN tror jeg)







No-Fly Accords - May 2014