Aug 19, 2014

Sherry Wilde: The Death of Karma 18. August 2014 CET

Sherry Wilde finder en Utrolig nem tilgang og forståelsesform, hvorfor vi forlod vores Skaber i tidernes morgen og hvordan vi finder den igen. Noget som er blevet gentaget af vores guddommelige hjælpere masser af gange før, dog indpakket i en nuttet form. 

The Death of Karma


http://www.theforgottenpromise.net
Et stykke tid siden ... da vi ikke så efter, gled karmaen stille og roligt fra planeten. Den var blevet født ind i den tredimensionelle verden gennem frygt baserede tanker, som menneskeheden fastholdte mod sig selv og er blevet støttet af vores tro på adskillelse, sammen med den forfærdelige tanke, at vi var blevet forladt af vores Skaber. Vi opretholdte karmaen ved at projicere vores dybe fastforankret skyld over på andre og os selv. Menneskeheden har glemt, at det ikke var muligt for vores Skaber at forsage os og for den længste tid, har vi aldrig forstået, at vi var dem, der vendte ryggen til ham. Denne hændelse skabte sådan en rædselsvækkende skyldfølelse, som vi ikke kunne bære at se på det og så projektion af vores frygt baserede tanker bragte os i en verden, der reflekteres og støttede de selvsamme overbevisninger. Efter alt, vi er stærke børn af en magtfuld Skaber og vi er blevet begavet med visse gaver. Denne verden ... denne verden, som oprindeligt blev skabt som paradis blev en verden fyldt med sygdom, ødelæggelse, forurening, krig, misbrug og dødsfald som følge af vores tanker.

Og så begynde cyklusen. Vi projekterede vores frygt ind i vores organer, som blev syge fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Vi projekterede vores frygt på planeten, der ikke havde andet valg end at reflektere tilbage til os de mønstre af ufuldkommenhed og vores Himlen på Jorden blev til helvede. Vi projekterede vores frygt over på vores "andet Selvet", og vi oplevede flere adskillelse gennem fattigdom, racisme og krig. Vores tro på adskillelsen var så stærk, at det fulgte os selv ud over vores tilsyneladende død - organernes undergang være det ultimative bevis på, at vi faktisk var begrænset, begrænsede væsener. Så når de forlader vores krop, sagde vores karma til os, "Du har ikke lært dine lektioner! Gå tilbage i form, og prøv igen ... men denne gang forsøg at gøre det rigtige! Du har skadet en anden og så må du betale prisen. "Og vi købte der råt. Virkelig, hvilken muligheder var der - det var vores ide, vi skabte reglerne - nu var vi nødt til at efterleve dem. Og så blev vores smukke planet Jorden, en planet af genbrug ... sjæle som igen og igen opstod i fysisk form, i et forsøg på at "gøre det rigtige denne gang." Vi blev fanget i vores eget spil af karma. Vi købte det råt med "hook, line & sinker" ... den idé, at vi var fejlbehæftet... idéen om, at vi var begrænset, små, ​​ufuldkomne fiaskoer i livet.

Det syntes at være en umulig situation. Hvordan kan man vækkes når man ikke engang ved, at man sover? Tja, vores Skaber tænkte på det, og han indstillede alarmen.... det er rigtigt. Fordi vi havde fri vilje, fik vi lov til at have denne oplevelse af adskillelse ... denne "falde ned i mørket", men vi ville ikke blive overladt og sygne hen i mørket for evigt.... vride os i vores smerte, frembragt af vores egen skyld og følelser af opgivelse. Vores vækkeure ringer nu - det er sikkert og vist, du ser og føler at noget sker.....Vi bliver vækket på den måde, vores Højere Selv har bestemt, fungerer bedst for os. Så gnid søvnen ud af øjnene.... der er et arbejde der skal gøres! Det er på tide at huske sandheden om, hvem du er....uskyldige, perfekte børn fra vores alle kærlige Skaber. Vi er Kærlighed, skabt af kærlighed. Vi behøver ikke "lektioner" og vi behøver ikke at lære noget andet end at huske, hvem vi er. Vi er alle her på dette tidspunkt af den meget samme grund. Hver og en af os har et job at gøre ... et job, som vi er blevet valgt til, begavet med og betroet at fuldføre. Du ved, hvad det er. Karma har forladt planeten - der er ikke flere undskyldninger for at spille med på frygten. Forlæng kun Kærligheden....glem frygten ... det var aldrig virkeligt, til at begynde med. (-:
The Forgotten Promise fortæller historien om min livslange interaktion med væsener af en anden dimension ... .eller verden. Minderne om disse møder blev begravet dybt i min underbevidsthed indtil 1988.
Published on Apr 22, 2014

Or Subscribe to our YouTube Channel