August 19, 2014

Benjamin Fulford - August 18, 2014: The Benjamin Fulford X files

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007.

Fulfords fremstilling i hans seneste artikel, ud-af-kroppen-oplevelse forekommer måske en andelse for kinky, dog giver det mening til sidst i hans konklusioner.

18. August 2014 CET:

Meddelelse til læserne, dette er den sidste af en fire ugers række rapporter om ikke-tidsfølsomme spørgsmål, der starter i næste uge, vi vil vende tilbage til dækning af de seneste udviklinger i verden.

Som et resultat af at blive involveret med forskellige hemmelige selskaber, har denne skribent oplevet, som regel med vidner til stede, en række ekstraordinære begivenheder, der kun kan betegnes som X-filer materiale.

Første gang mærkelige ting begyndte at ske var i 2007, umiddelbart efter denne skribent udsendt en offentlig udfordring til de familier, der i hemmelighed styrer verden via Federal Reserve Board.

Først vågende jeg op med ukendte ord i mit sind og en uimodståelig trang til at slå dem op i ordbogen. For eksempel en morgen vågnede jeg op med sætningen "Fibonacci-tal" i mit hoved. Efter slået det op fandt jeg ud af det var et sæt tal, der bruges til at forklare naturlig vækst, der blev udtænkt af den middelalderlige matematiker af samme navn. Fibonachi var også ansvarlig for at undervise matematisk åger og Opgæld til gruppen af ​​familier som Del Bancos, Medici og Borgia som i sidste ende ville gå videre og oprettede Federal Reserve Board.

En anden gang jeg vågnede med sætningen "post-chronometric dialudes," i mit sind. Jeg måtte også slå det op. En dialude er noget, der er blevet fortyndet, ligesom salt i saltvand. Kort efter blev jeg inviteret til en sammenkomst, hvor folk, der hævder at være ikke-mennesker i menneskelig form, sat en forestilling op, hvor den blev udspillet for at sætte planeten Jorden sammen igen, ved at samle støv fra dens eksplosion.

Beskeden jeg fik var, at denne planet allerede var blevet ødelagt én gang, og at medlemmer af en avanceret civilisation havde sat det sammen igen for os og givet os en chance for at få det rigtige denne gang.

Der var mere til det. Kort før at blive inviteret til at møde lederen af ​​en asiatisk hemmeligt samfund, nogen anonymt sendte mig en kinesisk oversættelse af Haruki Murakami bog "Kafka on the Shore". Når jeg gav det til lederen af ​​den asiatiske hemmelige samfund, spurgte han mig, hvorfor jeg var gav ham bogen og jeg svarede, at det på en måde følte passende. Senere samme år, da jeg besøgte Canada, begyndte tolderen at spørge mig, hvad jeg mente om Haruki Murakami og hans bog "Kafka on the Shore." Da jeg vendte tilbage til Japan, fandt jeg en engelsk kopi af bogen på min bogreol. Så jeg læste det. Hovedindholdet i denne roman var, at virkeligheden skulle genstartes på en måde, der satte en stopper for tidligere fejl.

Måske gik nogle organisation til en masse besvær for at gøre dette, men under alle omstændigheder var det absolut X-filer, så vidt jeg var bekymret.En anden episode skete, da jeg besøgte lederen af ​​et andet hemmeligt samfund i Kina. Skulle skifte fly i Taiwan. Inde i lufthavnen i Taipei, søgte jeg efter en fælles taiwanske godbid kendt som Senka (仙 果) .Jeg spurgte forbipasserende, hvor jeg kunne købe nogle og de ​​pegede i en bestemt retning. Da jeg gik derned fik jeg et meget mærkeligt indtryk, at gangen føles at blive længere og længere, og aldrig ville ende. Jeg gav endelig op. Senere, efter et vellykket møde med de hemmelige samfund folk i Kina, fandt jeg en butik lige ved siden af ​​mødested, der solgte taiwanske Senka.

Derefter, på min tilbagevenden til Japan, var der en butik, der sælger noget, men Senka lige ved siden af ​​lufthavnens lounge, hvor der havde været nogen før. Jeg følte mig som en karakter på et PC-spil der får en digital trussel, for at passere en forhindring.

Der var en masse episoder af denne art der finder sted, når jeg mødte medlemmer af forskellige asiatiske hemmelige samfund. For eksempel objekter ligesom guld vedhæng af Jomfru Maria, en skiderik-lignende stof med en .88 diamant indlejret i det, en gylden drage og mere syntes at spontant igennem. Også objekter i mit hus, ændres på en subtil måder. For eksempel havde jeg en papirspose af mate te, der var brudt, så jeg sætte det hele i en plasticpose. Men det syntes spontant, at vende tilbage til papirposen. Jeg husker også begivenheder, som jeg oplever som havende fundet sted lidt anderledes i fortiden. Det var som om de genstartet virkelighed igen og igen og hver gang nogle små detaljer ville ændre. Enten det eller nogen forsøgte at rode med mit sind ved at bryde ind i mit hus og ændre tingene.

Der var også en masse ud af denne verden ting foregår når jeg tog til Italien for at mødes med medlemmer af P2 frimurer lodge. I Rom blev jeg taget til en hemmelig P2 samlingssted, hvor jeg blev vist en projektor, der kan projicere en 25 kilometer bred billede af Jomfru Maria i himlen. De har også viste mig underlig 3d spejl ligesom portrætter de sagde var portaler i andre dimensioner. Her er et billede af mødested:

Senere, Vincenzo Mazzara en "Cavalier af den Tyske Orden" tog mig på en rundtur i P2 hotspots i Milano. Han viste mig en kirke der var en udskæring af slange indpakket sig omkring et kors, fremtrædende på en skærm. Så tog han mig til en katedral, hvor han viste mig et glasmaleri fremstillede kul-sort P2 tilbedelse. Mens du ser på det, jeg følte, at jeg stod på en sky på kanten af ​​en kulsort, kulde og liv af sugende tomrum. Så jeg så, hvad der syntes at være en sort og hvid spabad generere alle regnbuens farver. Her er et foto af Sort Sol


Den konklusion, jeg har draget af disse og andre verdensfjerne erfaringer er, at denne virkelighed er
en slags digital konstruktion. Det er den eneste forklaring, der giver mening. Hvorfor ellers gjorde menneskets udforskning af rummet stoppe på månen? Hvorfor unormale objekter, der findes over det hele?

http://blog.world-mysteries.com/science/top-10-uforklarlig-gamle-artefakter-fact-eller-fiction/

Måske er vi ligesom SuperMario i et Nintendo-spil forsøger at forlade spillet maskinen og finder ud af at vi lever i en begrænset virkelighed. Måske den anormale objekter er rester fra tidligere "game sessioner" eller forskellige spil.

Hvis det er tilfældet, så vi mennesker skal finde ud af en måde at hacke operativsystemet, vi kender som planeten Jorden for at opgradere den. Dette kan gøres for eksempel ved at ændre vores gener, så vi kan blive udødelig, ved at bygge nye virtuelle realiteter endnu mere realistisk end dette ene, skabe nye sanser og gøre andre ting.

Vi er også nødt til at omstyrte den herskende klasse, der har holdt os som får i stier i alle disse år. Hvis vi lykkes i dette, så er mulige alle mulige vidunderlige ting.

Næste uge vil vi komme tilbage til her og nu verden, vi alle deler og arbejde på måder at gøre denne virkelighed bedre