Aug 20, 2014

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys.

Lev med glæde, være forberedt og mest af alt, være taknemmelige for de begivenheder, der manifesterer frihed, velstand og ny styreform for alle!


19. August 2014 CET                 9 Cimi, 4 Uo, 11 Ik

Selamat Jarin! Vi er ankommet for, at fortælle dig mere! Jeres planet har været et præget af en kolossal finale mellem mørket og lyset. De forskellige gamle familier har i fælles front besluttet, at bringe en ende på den lange styre af den mørke Cabal. Den nuværende segment af denne regel begyndte med ild og is, der markerede afslutningen af den sidste guldalder og starten af ​​den nuværende registreret æra af din historie. Anunnakierne var målrettet til omsider fuldt ud at kontrollere deres menneskelige forsøgspersoner. Således er de, der blev deres håndlangere konfronteret med behovet for grusomt, at kontrollere dig. Dette behov producerede de ulige historier, der er de sidste seks tusind års, denne omtalte regel. De mørke har været i stand til helt at opfylde deres egne krav, som omfattede den formelle afslutning på dine frihedsrettigheder og ulovlige præparater af et middel til at forhindre, at din fremtidige tilbagevenden til fuld bevidsthed. Det er denne foragt for himlens dekreter, der har udløst den nuværende stille revolution, nu klar til at trygt at levere dig fra mørket. Dem, der så inderligt tror på Lysets årsag kan være sikker på uundgåelig succes! De sidste faser af denne revolution er nu undervejs.

De mørke er nu faldende som dens engang uovervindelige magt svinder. De tidligere herskere troede standhaftig på troen af deres almagt. Deres selv-tro er til ende. Massive anholdelser vil feje dem fra magten og tillade Lyset, at sætte ny ledelsesstruktur på plads. Disse nye styreformer er bundet til en stigende velstand, der hurtigt, bliver en fast bestanddel af denne overgangsperiode og rige. Overskyllet i velstand og nye styreformer, vil du til daglig møde et væld af nye teknologier. Når offentliggørelsen sker, skal disse nye teknologier kombineres med vores egen. Et nyt klima af kærlighed og lys, vil forberede vejen for indførelsen af ​​din personlige mentor. Denne mentor har været en, der har lært dine tilbøjeligheder og er parat til at skubbe dig frem til det punkt, hvor du er klar til fuld bevidsthed. Medvirken i disse spørgsmål er at være de smukkeste og signifikante erfaringer fra dine opstegne mestre. Disse erfaringer er at sætte scenen for alt, hvad der kommer nu. Du skal nu lære om din sande historie, og hvad atlantiderne gjorde mod dig.

Springet til begrænset bevidsthed introducerede dig til rædslerne i frygt, vores begrænsninger og endda død. Anunnakierne brugte disse ting og deres håndlangere til at bevæge dig ind i en tilstand af fuldstændig trældom. Dette lykkes for dem, næsten. Du er tidligere fysiske engle, der har lært meget i denne skræktilstand. Du skal bruge denne visdom til at fremme dekretet af lyset. Du ved virkelig alt om begrænset bevidsthed. Du forstår, hvordan det fungerer, og hvordan en hel befolkning, uanset størrelse, kan manipuleres af dem, der har bukket under for mørke. Vi er meget stolte af dig for hvad du har gjort. Alle de lidelser, at de sygdomme, mangel og selv de ting, som har drevet til, du har skadet dine medmennesker under dække af religion eller endda disse øjeblikke af krig. Du har oplevet de bedste tider og de ​​værste tider. På grund af dette, er du i besiddelse af et stort indre "bog" fyldt med disse omstændigheder og de store begivenheder, der omgiver dem.

Denne visdom er noget, som kun næsten 13 årtusinder af op-og nedture og gentagne nær udryddelser af dine "guder", kunne have givet dig. At en del af din historie er forbi. Med dine mentorer, tager opgørelse over, hvordan dette har påvirket dig. Gør dig klar til fuld bevidsthed. Du har i dig og din Akasha optegnelser lektioner, som du kan bruge til at undervise i mange af denne galakse, der inderligt ønsker at blive berettiget til fuld bevidsthed. På nuværende tidspunkt starter denne proces, via vores galakse. Dine historier besidder vitale lektioner, som du kan undervise. Vi har stor forståelse af vores uendelighed, du har haft til at passere gennem liv efter liv. Disse rædsler er markører til dem, hvem du snart at mødes og derefter undervise. Hver af jer skal vejlede hele Star nationer, så de kan bevæge sig på tærsklen til fuld bevidsthed. Ved at gøre dette, sikre du en galaktisk fred og tillader denne galakse til at bevæge sig ind i Lyset! Dette giver Himmelen lov til at udfolde de næste begivenheder i fysisk Skabelse i denne sektor af kropslighed!

Namaste! Vi er dine opstegne mestre! Vi stå frem foran dig med meget gode nyheder! Den march mod velstand accelerer sit tempo! Meget sker nu som lover dig en lys fremtid. Den styring, der styrer dette rige er klar til at give op. Amerikanerne forbereder NESARA. Resten af ​​denne klode er klargøres for, hvad der kan kaldes GESARA. Under alle omstændigheder, vi velsigne denne udvikling og ved, at det betyder, at vores erfaringer er, at meget tættere på at manifestere. Som du forberede dig på frihed, være klar til at velsigne og anerkende de ubesungne helte, der har gjort alt dette muligt. Der er dem i regeringen, retssystemet og især i finans, der har arbejdet ihærdigt på at manifestere, hvad du kommer til at nyde. Vis barmhjertighed og være i nåde hvert øjeblik, de kommende dage. Det er kun på grund af de hellige uddelinger fra Himmelen at disse fantastiske begivenheder er lige ved at manifestere sig. Vi er taknemmelige og fyldt med velsignelser for hver og en af jer!

De store velsignelser af frihed og velstand er gaver, som skal forberede dig til fuld bevidsthed. På et passende tidspunkt, vi har brug for at lære dig mange ting om, hvad der venter forude for dig. Ved at benægte døden, er du for at stige op og blive ét med os i guddommelige service. Længe siden, på en lige så passende tidspunkt, hver af os deltog på en særlig ceremoni, som gjorde det muligt for os at bestige. Derefter, havde vi hver en en slags "boot camp" for at komme igennem. Det lærte os meget om menneskelighed og hvordan man bedst skal vejlede og servicere dig. Alt dette skal ske inden længe med arbejdet fra vores rumvæsen familie. I Indre Jord, du skal gives en specielt forberedt tre dages ceremoni, efterfulgt af en 10-dages træning i fuld etikette af bevidsthed. Så er du klar til at slutte dig til din Agarthan familie og os i at omdanne dette solsystem. Du skal møde dem, der er ikke-kropslig form og som bebor Venus og Mars.


Tænk på disse tider som afslutning på det, der for mange af jer var en periode med lange frustrationer og uopfyldte drømme. Øjeblikke vil ankomme hvor du omsider kan nyde, hvad du er blevet lovet. Vi beder dig bruge en del af din tid til at velsigne og takke din familie på Jorden og i Himmelen. Begynd hver dag i denne tilstand. Du er faktisk her for at være en guddommelig del af hvad Himmelen dekreter dagligt for kropslighed. Være et med din frihed og brug din velstand klogt, til bedre menneskeheden og alt liv på denne vidunderlige Orb. Vi opstegne Mestre har længe talt på dine vegne. Vi vidste, hvordan dette storslåede eventyr var bestemt til at slå ud. Vi er klar til at hjælpe dig med at udføre de store gerninger Himmelen har så nådigt givet os. Sammen vi skal skabe en ny stjernenation, bringe fred til denne galakse og støtte i at udvide lys til endnu større dele af kropslighed! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

I dag har vi givet dig en god nyhed! Talrige fantastiske ting kommer til at bære frugt! Lev i denne glæden, være forberedt, og mest af alt, være taknemmelige for de begivenheder, der manifesterer frihed, velstand og ny styreform for alle! Vid, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himmelen virkelig er jeres!

Forhold dig til det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Rejoice! Og være i glæde!)