Aug 19, 2014

Mother Mary via Fran Zepeda: You Are Love Eternal


19. August 2014 CET

Moder Maria:

Hilsner Elskede, alle mine dyrebare børn af lys og evigt kærlighed. Du er så dyrebar for mig. Du er indehavere af lys og kærlighed. Du er storslået i anvendelsesområdet du spænder nu, for så vidt som din rækkevidde til mange mange hjerter, der har brug for din kærlighed. Og du tjener i mit navn og i min pleje og med mit eksempel, som du sprede din kærlighed vidt og bredt. Der er ingen tvivl om, at fred vil sejre, mine kære. Der er ingen tvivl om, at du vil fortsætte med at bære denne fakkel højt og med din evige nåde, mine elskede børn af lys og kærlighed og fred.

Jeg pryder dig nu med min kærlighed og min urokkelige tro i evigt kærlighed. "In Love Eternal". I Prægtig ynde og Medfølelse at du holder dybt i jeres hjerter nu, mere end nogensinde. Det kan ikke undgås (kommer til) at kunne mærkes i hele verden, i hele multiverset. Og DET føles og DET holdes højt af mange mange flere, nu, at du ikke har givet op eller forladt din mission, kære dyrebare hjerter.

Jeg pryder dig med min kærlighed, ja, og jeg holder dig tæt på mit hjerte, og jeg er en del af jer alle nu. Jeg holder dig tæt til mit hjerte, du holder mig i jeres og sammen vil vi reformere verden, vi forandre verden og aldrig har der været så meget fremskridt. Du har taget faklen for frihed og kærlighed og svingede for alle, at se og for at nyde og for det, er vi yderst taknemmelige her i de højere riger.

Og snart vil vi ikke være i stand til at differentiere din energi fra vores fordi du absorbere så meget lys og kærlighed og stigende i en sådan forhøjet hyppighed, at du føler dig mere og mere hjemme i disse højere riger, hvor vi fra de himmelske riger, snakker fra.

Omdannelsen af ​​verden, som du holder i jeres hjerter bliver mere og mere virkelighed, jo mere standhaftigt du holder den. Så lad ingen fortælle dig, at du ikke gør en forskel. Lad ingen vise dig noget andet. Lad intet komme i din måde at sprede denne herlige potente energiske tilstedeværelse eller signatur, som du hver opnå og udvikler med din accept af alle mængder af energiske tilbud, der kommer fra det HØJE - en tilstedeværelse, der er som ingen anden, og sammen, danner du en massiv glødende kugle af lys der vokser over hele denne verden og hele multiverset.

Testamenteret til dig fra tid begynder, er dette potentiale af din individuelle energiske underskrift kommer on-line mere og mere som du tillader indkommende energier til at størkne og registrere i dig. Det lys, som du udsender nu på grund af dette er enorm, og ingen tvivl om mange af jer fornemmer det, når dine øjne er lukkede, og selv nu, når du ikke gør. Du kan se det, og du føler det, og jo mere du gør det muligt at gløde og vokse, jo mere vil det være klart for alle.

Vi har alle sikkert set det i disse riger. Det er en veritabel glødende eventyrland af lys svarende til en masse ildfluer, som vi ser jer alle fra det HØJE. Det er udsøgt og smuk, og jeg deler det med dig nu, fordi du har brug for at kende effekten af ​​din voksende og glødende lysende Kroppe - effekten af ​​dine udviklingslande krystallinske strukturer. Tillad jer selv nu til hensigt mere vækst og mere udvikling af dine krystalliserende organer. Tiden er forestående, at udvikle dem mere fuldt ud.

Og spørg dine guider til at hjælpe dig i dette. Spørg alle dine himmelske og galaktiske team til at hjælpe dig i dette. Du er på klar og du skal blot give "grønt lys" for en dybere og mere omfattende udvikling af dine krystallinsk lyslegemer.

Så jeg fortsætter med at holde dig i mit hjerte, som du går gennem din transformation. Som du overgiver dig til det. Som du svælger dig i det. Som du accepterer din forvandling helt og fuldt med yderste ynde og sindsro.

Du er alle mine ambassadører for fred og kærlighed, og du bærer fakkel for Frihed og Kærlighed og Fred for alle, i selve omdannelsen af ​​dine væsener fyldt med kærlighed og ren krystallinsk Lys.

Så fortsæt bare, mine smukke elskede børn af kærlighed og evigt lys. Du ER verden. Du er multiverset. Du er evigt Kærlighed.

Al min kærlighed, Moder Maria

Copyright © 2011-2014 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included. www.franhealing.com www.franheal.wordpress.com www.ouremergingdivinity.com