Jul 10, 2024

👁️⃤𓂀😋🥩 (Har en saftig bøf at dele med jer) Stop nu med at være så mavesure over 'sandhedssøgende levende mennesker' og se virkeligheden, i øjnene ~ 10. Juli 2024 ~ |

SoTW - Den britiske konge har – set med danske øjne

I stedet for at falde i svime over hvor meget du elsker 'Kongehuset og Kendisser' og river dig selv i håret over hvor meget du hader 'Republikanere og Rabbithole' ~ SoTW

Udgivet den 10. Juli 2024 af Verdensalt

(hentet fra 24. Januar 2024)


Fik du set "giraffen", Klonen Obama (Fåret Dolly) som ankom til Nææstved i Marts måned.? Eller, er blandt de mange fans, som sagsøger (Klonen) Madonna for koncertforsinkelser eller blev Elvira Pitzner reddet af LarsLøkke-pøblen og Co. (dansk udgave af showet "The Kardashian").

Hvis ikke, så start på en kæmpe gætteleg, og hvem som kan holde masken (Daisy maske, klon eller tvillingesøster). I dag skal vi ikke snakke om (Daisy og H.C. Andersen) 'Snedronningen', som er en klassisk fortælling om kampen mod det gode og onde. Men om et dramatisk opera om blodigt kapitel i Danmarkshistorien.

I dag skal vi snakke om, repremieren på operaen ”Drot og Marsk”, samtidig med kroningen, på Det Kongelige Teater. Èn af mine sandheds-venners snakkede med hendes venner om, Daisy's "maske" fra nytårstalen 2023 (Se rynkerne... de sidder fast) skrev hun til mig på sms. Den mandlige ven, som er operasanger på det kgl. teater (og som kender til masker), var fuldstændig 'blown away', da han så Daisy på (Tell Lie Vision).

Drot og marsk, handler om Danmarkshistoriens sidste kongemord, mordet på Erik Glipping i Finderup Lade den 22. november 1286. Kasper Holten, holdt åbenbart en mærkelig tale, fik Sara at vide, hvor han skøjtede hen over det sammenfaldende tidspunkt. Kroningen, blev vist på storskærme inden forestillingen (sådan forstod Sara det - sotw har fundet et link).

Hvorfor udskød man ikke premieren, er spørgsmålet nu? Nej, siger Sara (konspiratorisk), fordi, det er clues (ledetråde) til os, fra Sandhedsbevægelsen. SoTW notere sig Kongeflaget vendt på hovedet på Amalienborg + Gene Decode der siger, at "The Alliance" har meget travlt i Dannevang, for tiden.

Så kan SoTW tilføje, at mit Højere Selv, har sagt til min dagsbevidsthed (godt hjulpet af min holistiske naturlæge), at DeHvitteHatte, fik DDFO-Daisy fjernet, eftersom hun kendte til detaljerne omkring Prinsgemalen (og Christian Kjærs hemmelighederne med Jeffrey Epstein). 

Tarot By Janine på hendes seneste video (JAN. 18th 2024-WORLD NEWS!!!). Her snakker Janine om Prins Harry og William (måske allerede er væk) og prinsesse Kate har overgivet sig og 'processed' (hun har 2 kloner). Og Kong Charles (lever i skjul) og snart officielt i medierne meldes (død) og at alle royale vi ser i TV, er "fake"). Og så kommer vi til det - Queen of Denmark (se video)... |
SoTW

SoTW: ja venner hun døde før 2022 da Trump og Co., overtog og lukkede Buckingham Palace

SoTW - Du skal indberette skattevæsenet
Øverste chef i Skat - 'folk forstår ikke en dyt af, hvad der foregår' 
SoTW; jeg har været mange steder i verden og Dannevang og US inc. er de VÆRSTE til at chemtraile
 - 
vejr.tv2.dk/live/2024-07-10

SoTW; rygter fra mange b.la. Ditte Okman og Co., samt masser af mennesker i årene
Royale rygter: Elskerinde i det britiske kongehus | BT Royale 
SoTW - Astrofysiker Jophiel Wiisinstagram.com/jophielwiis/
SoTW - Adam har brugt 1 millioner kroner på at ligne Madonna
SoTW - Sarah Grünewald på dybt vand - Jeg er fucking rasende!
SoTW  - Fra Det Nye Achepali idag
SoTW - H.M. Dronningen bliver protektor for ”Dansk Teater 300 år” 
queen margrethe committee of 300 - Google Search
SoTW; Burde nok sidde i fængsel men topadvokat fik ham fri og mason-dommere 
Av av av: Dårligt nyt til Dennis Knudsen 
SoTW
SoTW - Allegorier, attributter, emblemer og symboler af alex - Google Search

No comments:

Post a Comment