Jan 24, 2024

📸🥰🤳 (Dialog med mit Højere Selv) Sandt eller falsk?. Vi har hver vores sandhed. Min sandhed er ikke altid din sandhed. Jeg stiller spørgsmål, mit H-S svarer min dagsbevidsthed og krop tilbage gennem Kinesiologi og naturlæge. Det overrasker altid mig, hvordan mit H-S selv kigger ned på verden som min egen dagsbevidsthed, ikke har fået belyst (Please use Google translate on my website) ~ 24. Januar 2024 ~ |

 

 Udgivet den 24. Januar 2024 af Verdensalt

EDITOR'S NOTE: Det er min egne spørgsmål til mit højere selv (H-S) som Louis som er min "naturlæge m.m.", omsætter. Herunder er her ordret hvad vi snakkede om via mobil optagelse den 19. Januar 2024. () - parenteser er kommentar. Foruden nedenstående spørgsmål gennemgår jeg altid et personligt Krop-Sind-Ånd kinesiologist "Sundhedstjek" som hvis du gik ned til almene læge praksis. Det kan være om der unbalance i min aura eller livsenergier, de 12 af meridianbaner, min DNA hukommelsesceller, eller forkert madindtag eller stress og frygt som har ophobes sig m.m... | 

🙋 1. Den gamle Dronning Daisy gik af og hvorfor gik hun af?

Gik Daisy af for at redde sin søns Frederiks utroskab. Frygten for at Mary ville skilles og redde ægteskabet og lade dem blive Konge og Dronning? Var det derfor hun lod sig abdicere

-     NEJ

Så Daisy har ikke gjort det for at redde hendes søns renomme eller redde hendes søns ægteskab? Eller de 4 unger for en skandale? 

-     NEJ

Har det noget at gøre med Epstein-sagen er offentliggjort og navnene på listen, Jeffery havde stående på listen til afpresning?

-     JA

Har Kongehuset været involveret i skandalen eller infiltrering af Epstein? Fordi tidligere ejer af Epsteins ø (Christian Kjær) har titler og ridderkors fra Dronningen? 

-     JA

Så det vil sige, har DeHvideHatte haft noget at gøre med Dronningens abdikation og lade "knægten" blive Konge? 

-     JA

Har det noget med Prinsgemalen, Prins Henrik at gøre også? 

-     JA

Har Daisy været 'personligt' involveret i noget "svineri" mht. hvad Epstein, Christian eller Prinsgemalen gik og lavede?

-    NEJ

Men har hun været vidne til hvad Prinsgemalen gik og beskæftigede sig med?

-     JA

(SoTW; prinsgemalen og Kjær var bedste venner og været på hans ø, mange gange. Louis: Ja det er nok noget at gøre med, hun får mulighed for, at abdicere, så historien ikke kommer frem) 

🙋 2. Frederik X (Frederik 10.) - vores nye Konge - bortset fra at "kysse" pigerne på kinden (og utroskab) har han noget at skjule som han ikke kunne blive konge på?

 
-    NEJ 

Har Frede lavet noget skidt og møg bag kulissen som har noget med kongeværdigheden at gøre?

-    NEJ 

Har Frede nogen skjulte dagsordner?  

-    NEJ 

Går han på menneskejagter? "Human hunting"

-    NEJ

Udøver Frede satanisme? 

-    NEJ

Som Konge på en skala fra 1-10. God konge 10. Hvor ligger han på en skala?

-   8

(Louis; Han er lidt kluntet i ny og næ og brugert lidt for mange 'sorte penge' (skihytte i Verbier) selvom han får penge af staten (skatteyderne). Men det må han jo godt som konge jo. )

🙋 3. Dr Charlie Ward - hvor meget sandheden udtrykker Charlie ward sig?

-    50% SANDHED 

(Louis; Hvor mange emner går han ind i? SoTW; alt muligt. 50% sandhed, men spørgsmålet er, om det er hans sandheden eller fra hans kilder og deres informationer? De 50% skal nok ses som 100% sandheden ud fra det hans selv udtrykker, men 50% fra det han får at vide af andre, som informationskilde. Det er ikke sikkert han er fyldt med løgn, men de informationer han har er halvdelen ikke gangbart. Man skal jo have informationer udefra man kan jo ikke selv opsøge dem)

🙋 4. G/NESARA/QFS/RV. Vil der ske noget i dette første halve år af 2024 og frigørelse af økonomi aka RV?    

-    JA. APRIL 2024.

(Louis; April måned siger nuværende energifrekvens/tæthed og mit Højere Selv)

🙋 5. C.O.B.R.A. R.M. Hans egen spådom, fiktion eller pleiadians indflydelse af, at '300 millioner krybdyrsvæsener (reptiler) fra det æteriske plan er teleporteret ind i humanoide fysiske kroppe' og skaber ballade i universet - hvor meget sandhed er der i dette? Er dette korrekt? 

-    NEJ

Er det rent blære sig (ego, storhedsvanvid)?

-    JA

Dvs. er det taget ud af det blå?

-    JA

Er der noget sandhed i at disse reptiler har infiltreret menneskevæsener?

-    NEJ

(Louis; så vidt jeg ved skulle vi værer beskyttet af disse væsener med vores alien-venner - nej det kan de ikke få lov til. COBRA får ikke så meget opmærksomhed mere som i gamle dage og det er noget lort siger Louis. SoTW; nej, de gamle fra hans opstartsgruppen, er også væk)

🙋 6. Disclosure - Hvornår vil vi får at vide , der er landet et rumskib på (Rådhuspladsen)? Dvs. hvornår får vi oplyst at "noget" er landet i Dannevang? Eller, rundt om i den vestlige verden?    

-    MARTS 2024. 

Dvs. at folk nu vil få at vide, at der landet Aliens, der er landet?

-    JA

Så er det spørgsmålet, om folk antage dem for at være venlige, gode og rare?

-    NEJ

Vil folk frygte de bliver angrebet af dem? (de æder dvs. rovdyr)

-    JA

Hvis nu folk ser på TV aliens ligner os på jorden vil de så falde til ro, at de nok er GODE?

-    JA

Hvad vil videnskaben; KLOGE professorer, såsom (Holger Bech Nielsen) og lignende (der siger de har fundet rum-sten indeholdt bittesmå saltkrystaller med kulhydrater og aminosyrer, der er grundbestanddele i levende organismer) sige til, og indrømme? Vil de så komme med undskyldninger, at de har fundet på alt muligt, for ikke, at gøre os bange? Så vi ikke gennemskure dere stupide dumhed? 

-    JA

(SoTW; det bliver ligesom Mæætte og Co., at Coroan gjorde de det bedste og det de fik at vide de skulle gøre og det er bare ærgerligt og vacciner skulle vi jo alle sammen have)

🙋 7. Forsvinder statsminister Mette inden sin valgperiode er end?

-    JA

Får hun et topjob et eller andet sted?

-    NEJ

Bliver hun simpelthen gjort til "gider-dig-ikke"?

-    JA

Er det i år at de "gider hende ikke"?

-    FØRSTE HALVÅR AF 2024.

🙋 8. Den truende Disease X (som vil udrydde 6 milliarder mennesker mere) - vil den blive sat i omløb? 

-    NEJ

Vil der komme nye pandemier og epidemier som vil slå menneskeheden i gulvet?  

-    NEJ

Nye vira og virusser og alt muligt andet skidt og møg vil det komme frem i 2024?

-    NEJ

(Louis; der er lukket af fra den slags ting. Nu kan det være nok)

🙋 9. Novo Nordisk som er 3.000 milliarder i værdi og Dannevang går i recession uden, hvor langt tid ud i fremtiden vil de består og slå (mennesker) ihjel med deres "kræftfremkaldende" medicin? Med andre ord, hvornår falder BIG PHARMA sammen på verdensplan? 

-    2025. 

Novo Nordisk hvor meget er det værd om 1 år? 100% værd nu og 1 år hvor meget er det værd? 

-    5%

(Louis; Dvs. om 1 år vil den slags medicinfremstilling som Novo laver simpelthen blive fjernet. De kan ikke få lov at leve. Tilsvarende Pfizer, Moderma og alt andet ryger det også ud med tidevandet. Dvs. min søsters 12-tals piger som læser til medicin - skal lære og lave noget andet og skal lære Med-Beds)

🙋 10. Med-Beds som behandlingsform i Dannevang. Hvornår vil det komme frem? 

-    2025 (VIL DET BEGYNDE AT KOMME FREM). 

(Louis: Især amerikanere og englændere de er sig og kommer først til behandling af Med-Beds)

Nu er vi i 2027 - hvor mange af danskerne er blevet behandling af Med-Beds i Dannevang? 

-    OMKRING 20.000 DANSKERE

(SoTW: Det må jo være de mest sårbare. Ja siger Louis; og ifølge deres egen "livsplan" om de skal afsted fra jorden eller ej. Dyrlægens plejebørn med Dirch Passer og lægen. Den form for pleje af mennesker er FULDSTÆNDIGT forsvundet i dag. De tapper bare på en computer og uddeler medicin)

🙋 11. Nibiru (Planet X) vil den påvirke livet på jorden?

-    JA

Denne omgang via 3.600 cyklus - vil den påvirke menneskeheden katastrofalt?

-    NEJ

Bare lidt middelmådigt?

-    JA

Skabe en Tsunami hist og pist? 

-    JA

Vil der komme enorme storme? 

-    JA

Hvornår kommer den forbi jorden? 

-    2026

(Louis; spørgsmålet er om vore galaktiske venner og millioner af rumskibe kan påvirk dens energi)

🙋 12. Energi-våben, stråle-våben (DEW) og HAARP tek, jordskælv m.m. Vejrforvirring og manipulation hvor meget har disse teknologier været skyld i det lige?

-    Over 60%

Hvem styrer det? DehvideHatte eller banditterne?

-    BANDITTERNE 

THE END

No comments:

Post a Comment