Jan 20, 2024

👁️⃤𓂀😋🥩 (Har en saftig bøf at dele med jer) Stop nu med at være så mavesure over sandhedssøgende mennesker og se virkeligheden, i øjnene. I stedet for, at rive dig selv i håret over, hvor meget du elsker Kongehuset, og hader alle andre, som er republikanere (forsættes) ~ 20. Januar 2024 ~ |Editor's Note: Eller, om du nu får giraffen at se, Klonen Obama (Fåret Dolly) der kommer til Nææstved i Marts måned. Eller, er blandt de mange fans, som sagsøger (Klonen) Madonna for koncertforsinkelser eller Elvira Pitzner bliver reddet af LarsLøkke-pøblen og Co. 

Så start, på en kæmpe gætteleg, og hvem som kan holde masken (Daisy maske, klon eller tvillingesøster). I dag skal vi ikke, snakke om (Daisy og H.C. Andersen) 'Snedronningen', som er en klassisk fortælling om kampen mod det gode og onde. Men om et dramatisk opera om blodigt kapitel i Danmarkshistorien.

I dag skal vi snakke om, repremieren på operaen ”Drot og Marsk”, samtidig med kroningen, på Det Kongelige Teater. Èn af mine sandheds-venners Sara snakkede med hendes venners ven, om Daisy's "maske" fra nytårstalen (Se rynkerne... de sidder fast) skrev hun til mig på sms. Den mandlige ven, (John Doe) som er operasanger på det kgl. teater (og som kender til masker), var fuldstændig 'blown away', da han så Daisy på TV. 

Drot og marsk, handler om Danmarkshistoriens sidste kongemord, mordet på Erik Glipping i Finderup Lade den 22. november 1286. Kasper Holten, holdt åbenbart en mærkelig tale, fik Sara at vide, hvor han skøjtede hen over det sammenfaldende tidspunkt. Kroningen, blev vist på storskærme inden forestillingen (sådan forstod Sara det - sotw har fundet et link). 

Hvorfor udskød man ikke premieren, er spørgsmålet nu? Nej, siger Sara (konspiratorisk), fordi, det er clues (ledetråde) til os, fra Sandhedsbevægelsen. Alt dette + Kongeflaget vendt på hovedet på Amalienborg + Gene Decode der siger, at "The Alliance" har meget travlt i Dannevang, for tiden. 

Så kan SoTW tilføje, at mit Højere Selv, har netop sagt til min dagsbevidsthed (godt hjulpet af min holistiske naturlæge), at DeHvitteHatte, fik Daisy fjernet, eftersom hun kendte til detaljerne omkring Prinsgemalen og Christian Kjærs hemmelighederne med Jeffrey Epstein (flere detaljer om Kongehuset kommer senere).

Tarot By Janine på hendes seneste video (JAN. 18th 2024-WORLD NEWS!!!). Her snakker Janine om Prins Harry og William (måske allerede er væk) og prinsesse Kate har overgivet sig og 'processed' (hun har 2 kloner). Og Kong Charles (lever i skjul) og snart officielt i medierne meldes (død) og at alle royale vi ser i TV, er (fake). Og så kommer vi til det - Queen of Denmark (se video)... |

SoTW
    

SoTW

SoTW
nyheder.tv2.dk/samfund/2024-01-19-randers-borgers-opslag

SoTW
bt.dk/udland/facebook-stifter-bygger-hemmelig-base-paa-hawaii
Bestseller-milliardærs nye byggeprojekt: 2.100 kvadratmeter under jorden med oplevelsessilo

No comments:

Post a Comment