May 2, 2024

👁️⃤𓂀🕵️🐣🤴 (MØRKELAND) Glæder mig til at se og fortolke "KONGEKABALE 2". Mens Dannevang er i indirekte krig i Det Røde Hav og Ukraine, går General Dryptud fri fra fregat-problemer (kommer det som en kæmpe overraskelse?) ~ 2. Maj 2024 ~ |

 MØRKELAND - Mikkel Serup, Danmark, 2024 

'Sandheden vil sætte os alle fri. Men, man kan kun trække hesten til truget, man kan ikke tvinge den til at drikke.'~ SoTW 

Poul Schlüters legendariske sætning: - Der er IKKE fejet noget ind under gulvtæppet!
Anders Fogh Rasmussen - »Der er ikke noget at komme efter«

Editor's Note
Mørkeland tror jeg bliver fantastisk. Det selvom, Anders Berthelsen, er en del af denne 'Hollyweird-kult'. Film som; 'Kongekabale' (2005), 'Det som ingen ved' (2008) og 'Kartellet' (2014) anser jeg som nogle, af de bedste danske konspirations-thrillere, som kommer tættest, på sandheden og Den Mørke Stasi-Stat. 

De 10% med et rungende nej-tak til COVID-19 (placebo eller dødssprøjterne), som også er repuklikanere og dermed "pureblooded". De/vi kan måske se, at der lige nu internt på Rød-stue drives rovmord på Troels uden V(ictory) samt S-kommunisternes Chabad Miriam-Mette, så vi kan få kickstartet en ny valgkamp, som i 'Mørkeland' August 2024.

HVEM skal dog være den nye statsminister fra Blå-stue? Vil dog nødig, være ansat af en, 'Kolerisk' Løhde diktator, som uddeler skideballer og båt-båtter, gud og hvermand. Samme gælder Generalen LilleLars, som er dybt korrupt værre en mafiaen, men lige-så-svær at slå ihjel, som at drukne en korkprop. Ked af at sige det, men Alex Van Facebookopslagh, butt-fucker alle de unge og er lige så røget som speget. Elite-Ingers-Salon er dybt, dybt "kriminel" samme som Messer-shit (hvor PET ikke kunne garantere hans sikkerhed ved 1. maj-møde).

SoTW er lidt af en film-buff (indrømmer gerne). Når man leder efter 'easter eggs' i filmverden, er der ikke tale om chokoladeæg og påskeharer. Man henviser derimod til små beskeder og referencer, som filminstruktøren med vilje skjuler for den ’almene seer’, og som derved er ment som en slags belønning til den opmærksomme og velbevandrede filmkender... | No comments:

Post a Comment