Apr 22, 2024

👁️⃤𓂀✡️🛐 (Jøders okkulte høje hatte med dødsansigter) Har Rothschild-Rotterne bedt Miriam-Mette om, at få omskåret sin vulva, gennemgået sit rituelle "bar mitzvah" og flytter til Israel eller EU i Maj måned? ~ 22. April 2024 ~ |

SoTW - 📸🥰🤳 (Dialog med mit Højere Selv)

Editor's Note: Mit H-S- siger hun træder ud af regeringen og bliver topforhandler (rådskvinde) i jødespørgsmål og jeg risikerer muligvis fængsel for vittigheder på min hjemmeside. Det er svært ikke, at sammenligne 'jødernes' falske historieskrivning', som med et råddent løg, der pilles lag for lag. Men kender jo ikke indgående til alle deres hemmeligheder. 

Kabbala, er den esoteriske og okkulte "jødisk magi" som forbinder tarotten og sværeste områder af religion at opsummere. Har været på mange Krop-Sind-Ånd Helsemesserne og Mystikkens Univers. Pludselig finder ud af, jeg sidder og lytter til, Kabbalah og Tarot, som forbindes til den mest modbydelige satanist, der har eksisteret, Aleister Crowley. Noget som danske spirituelle lærdomme, undervisere og forfattere, renvasker til deres sandhed af guddommelig velsignelse.  

Kender politikerne og Henri Goldstein m.fl. til alle hemmelige tunneler i Chabad-bevægelsens hovedkontor i NYC hvor man fandt blodgennemblødte madrasser, barnevogne og spor af Blood libel (Ritualmord)? Min egen far, fortalte mig i går om en dansk avis, der proklamerede, at der fandtes 4% jøder, som havde magten til at bestemme over, USA's regeringsførelse (Chabad?).

Jødedommen er en af de ældste religioner i verden og blandt de farligste og mest magtfulde (zionisterne). Man kan altså godt være "almindelig' jøde" uden at være ortodoks jøde, men man kan ikke være ortodoks jøde uden at være "almindelig jøde". De mere ultra-ortodokse af slagsen, hedder Machsike Hadas og Chabad. Hvoraf, de højtstående rabbinere, er dem, som alle amerikanske præsidenter har haft besøg i det hvide hus også Trump. Så har vi zionisme og eller securitisme, der i min bog, er den jødiske udgave af nationalisme (ekstremisme). Ashkenazisk jødedom, er opkaldt efter "Ashkenaz", det hebraiske ord for "Tyskland" og dertil, har vi i en eller anden sammenhæng, de Talmudisk jøde/khazarisk mafia (de værste af dem alle).

Spørgsmålet er, om vi skal beskytte og tilbede de såkaldte almægtige 'jøder' af Israel, der drømmer om et "stor-Israel" fra den ægyptiske grænse til Babylon? Det jødiske folk er en myte - det ved du godt ikke sandt? Israels argumenter mod oprettelsen af en palæstinensisk stat bygger på historie fordrejning og myter, der er kreeret til at forsvare det zionistiske projekt. At tilintetgøre Hamas, vil ikke skabe fred for Israel og Palæstina, da Israel, skabte Hamas... |



SoTW - Ved ikke om Hella Joof er Satanist men KO'er hun, 100%. Hun har skrevet en bog til folket, et kættersk kærlighedsevangelium, en bog om Gud som en lidt sølle person med hentehår og dårlig ånde.
SoTW - Spærrer hans stil for budskabet? | Information
SoTW - Er det bare mig, eller er ligheden mellem Martin Krasnik og Sebastian Klein slående
SoTW - Israelsk jøde (zionist?) Okman læste semitisk filologi i seks år - og lærte hebræisk - censur var Bent Melchior 
Ditte Okman: Jeg håber snart, nogen gider høre efter! | BT Debat - www.bt.dk
(1) Ditte Okman : InfluencergossipDK (reddit.com)

SoTW - Lars Løkke Rasmussen på X: "Påskeferie i Israel
Statsminister Mette Frederiksen i Israel den 4. marts 2021
SoTW
Trump-udmelding skaber atter usikkerhed om NATO-alliancen
Rygterne om Michelle Obama er begyndt at svirre
SoTW - hollywood.dk/ruller-sig-i-penge
Breaking Down The Occult Meaning Of The ‘v Sign’ Or The Peace Symbol
Taylor Swift fans theory on ‘suspicious two-sign’ hand gesture she’s dropping lately

No comments:

Post a Comment