Mar 25, 2024

👁️⃤𓂀🥚🐇😘 (What happens in Madrid, stays in Madrid) Mens en geomagnetisk storm og flodbølge af ladede partikler sendes mod jorden: Er det blevet farligere, at være dansker? ~ 25. Marts 2024 ~ |

SoTW - Kæreste i Madrid
Geomagnetisk storm kan give nordlys over Danmark
 

Nineteen Eighty-Four: Rolig nu Mulle - spis din skovsnegl (og så ellers gør hvad vi siger)...

Editor's Note: Skal vi frygte at insinuere noget eller nogen, når statsapparatet overvåger og stempler flere og flere som, antimyndighedsekstremister? PET ser konspirationsteoretikere som en trussel. Dvs., fritænkere er farlige - oprøret var folkets - men ideen var tænkernes.

2019 - Pia Kjærsgaards klimatossesnak (falsk klimaændringer) og samtlige danske politikere var rørende enige om, at Trump, var/er farlig og har fornærmet DDFO-Daisy. Magnus Løgnicke's "Event 201" med indførelse af nedlukninger, og epidemilovens "Drakoniske love" over i 2020. 

2020 - Var vel nok et såkaldt Annus Horribilis, som den britiske dronning Elisabeth 2. (Queen-Lizzie) plejede at kalde skrækkelige år.   

2021 - Angreb på USA's kongres (udført af Dems og Cabal) og ta' nu din mund-ble på, slug dit hold-kæft-bolsje og stil aldrig spørgsmålstegn til "vaksinen". 

2022 - Skyderiet i Field's (Falsk Flag) og Chabad Miriam-Mette gav danskerne lov til at rejse til Ukraine for at være frivillige soldater i konflikten (bare de hadede Putin og russerne). Queen-Lizzie døde (officielt).  

2023 -  Israel indledte folkemord på 7 mio. palæstinensere i Gaza og på den besatte Vestbred. En dobbelt Tour-vinder (match fixing) og DDFO-Daisy, abdicerede (smidt ud af DeHvideHatte eller for at redde Frede-Fup ud af skærsilden). 

2024 - Vi lever ikke længere i et åbent demokrati, hvor man som en selvfølge, kan udtrykke kritik af magthaverne (USA og Israel). 

Kæmpe skuffelse for danske swifties og dansk økonomi når Trans-Taylor Swifter væk, fra Dannevang. Stokholm i maj forventes at generere en gevinst på 307 millioner danske kroner. Imens Tracy Morgan har taget 18 kilo på, efter han startede på Ozempic-kuren (ups Novo)... |

SoTW - ny katastrofemåling for regeringen
SoTW - Mette Frederiksen lagde en påskehilsen

No comments:

Post a Comment