Nov 15, 2023

👁️⃤𓂀🌃🌟😌 (Aldrig blevet voldtaget af eliten men gennemgået the “Dark Night Of The Soul”) Også kaldet Spiritual Awakening. SoTW er ikke nogen Tank Murdock, mere en mental stærk Philo Beddoe! Som Kirsten Birgit, plejede at sige; 'jeg kan lugte BS flere kilometer væk.' Jeg er nok lidt græsk-katolsk med hvad man måtte mene om mig, på SoTW; jeg gør mit yderste hver evig eneste dag for, at lede efter sandheden, som er skjult for alle danskere og verdensborgere - detsom at lede efter en nål i en høstak. SoTW er skam til sjov, fest og farver, men der er også en bagside af medaljen ~ 15. November 2023 ~ |

SoTW
Mystik om Genoveva Casanova: Hvordan får hun råd til luksus? | SE og HØR (seoghoer.dk)
Genoveva Casanova og Kronsprins Frederik: Sandheden bag rygterne (kendte.dk)
Mystikken fortsætter: Daisy ignorerer spørgsmål – Ekstra Bladet
Genoveva Casanovas vilde liv: Svigermor stak kronprins Frederiks jetsetveninde i ryggen | BT Int. kendte - www.bt.dk
Pictures that rocked Danish royalty: Crown Prince Frederik of Denmark and Mexican socialite Genoveva Casanova's night out in Madrid without his wife Princess Mary | Daily Mail Online
»Du sværger med hånden på Bibelen, at du vil være tavs og gøre alt, hvad stormesteren forlanger af dig«


FREE GUY: Der ligger ikke en gulerød og venter til SoTW - hverken - pisk og gulerod. Det er ej heller, en popularitetskonkurrence, men ramme alvor og får ikke løn for det. Kongehuset siger mig intet og har vel aldrig blevet luret i søvn af hverken eliten, kendisser og det royale setup. Har 'bare' fået det guddommelige prik, eller et venligt klap på skuldrene, om at "vågne op" til dåd. 

Uanset om DeHvideHatte har overtaget magten fra "Satanisterne" (I mangel af et bedre ord), skal vi stadigvæk overbevise de 100.000 medlemmer af de kristne frimurerordner og laug (+ Dommedagsprofetier = Jehovas Vidners, IM, Scientology, Hare Krishna, Evangelister, Tvind skolerne, Bibelskolerne m.v.), at de er blevet "Butt-fucked" (undskyld udtrykket)... 

Dronningen er, her og der og alle vegne, tro mig. Hun er chef for Mette Forrædersen og hendes røde lejesvende. Den øverste statslige magtorgan overfor Folkekirken, Forsvaret og Folketinget og dens ministerier og styrelser, aKa hele centraladministrationen, og den regerende monark kan ikke straffes i Danmark jf. grundloven... 

Meeen, siger du, vi må lære at leve med frimureriet og religiøse sekter. Hvad er forskellen på en kult og en sekt? Scientology og Jehovas Vidner, betragtes som en farlig kult, eller at sekten hjernevasker dens medlemmer. 

Er Frihedslisten, fokus på okkulte orange og adams æbler, eller sorte Christina Oompa Loompas, med orange t-shirt på i TV 2 Lorry, fra Grøn Alliance, et bedre, Alternativet? 

Vi er blevet manipuleret med og hjernevasket i snart 1000 år, men der findes faktisk noget, som hedder, Spirituelt Intelligent. Som, er måden hvorpå, du forvalter dit hjertechakra, højere bevidstheds udvikling og dine indre oplevelser eller dit indre liv. 

Hvad er det lige der er galt med at være gammelklog og en naiv, narsissistisk dummerian? Tja, ikke noget, vi har alle fri vilje, men et skjold brydes, når du kærtegner Sjælen og Karma, kære ven, er loven om årsag og virkning og i sit moralske aspekt et udtryk for kosmisk retfærdighed. 

Damn, hvor er jeg træt af disse på én gang ydmyge, stolte og opmærksomsøgende, men voldsomt monologiserende selvfede charmeoffensiv af politiker-protrætter og kendisdukker, som er elitært kontrolleret, der ødelægger vores land og rige. 


Mit, absolut brændende ønske er, at lortespanden, snart må vælte, og gyllelugten, fra flydende staldgødning, må brede sig i hele landet, så Folket a.k.a "Fastest Sleepers, Normies eller Muggles", må vågner op til sin kop kaffe, af Kopi Luwak, der er lavet af afføring fra det kattelignende dyr, palmeruller! 

Skal disse 100.000 danske løsslupne missiler fra frimurerorganisationerne, som tror de bestemmer og er nogle fandens karle, havde lov til, at rejse sig, fra at hæve deres glas, og udbringe et HØJT hurra, for sataniske optagelsesritualler, der symboliserer kranier og kister rekruttens død og genopstandelse som frimurer? 

De burde alle, få et spark i rumpetten eller en røvfuld med hårbørsten, så de lærer det, en gang for alle, at Deres eliteselskab, der har rødder tilbage til kong Salomons byggeri af jødernes første tempel i Jerusalem omkring 1000 f.Kr., ikke er Guds budbringere, men tilbedere, af Satan og Lucifer... |

No comments:

Post a Comment