Aug 10, 2023

👁️⃤𓂀🛒🏴‍☠️ (False-Flag-Fields Fake & Fjerdes Laug Phoney?) For guds skyld, red Militær-Mette ud af Skærsilden. SoTW siger, 'Sandheden vil sætte os fri'. Jeg beklager hvis nogle bliver meget stødt, men har brugt langt tid på, at finde hoved og hale i angrebet i indkøbscenteret Field's og Corona-bedraget - der har flere huller, end schweizerosten. Statens Serum Institut har ikke kunne finde eller isolere det påståede coronavirus. Terror skyldes enten ”Jihadi John” eller ”white supremacist” aldrig et rødt falsk flag og hvad er det? [LÆS VIDERE] ~ 10. August 2023 ~ |

Et kik ind i Christian den Fjerdes Laug i Aalborg. 🎬 

(Oldermanden først og så som slangen i paradiset, snoer sig i buer gennem AAL - SoTW)

(3) Video | Facebook 

SoTW er bestemt ikke Tank Murdock, Ole Dammegard look-alike eller latterlig konspirationsteoretiker, men stoler på min fintunet intuition og BS-alarm. Min ældste ven og aktive officer-soldat fra specialtropperne, sagde til mig i 2018; Tro ikke på KBH 'Akutberedskabet'. Han nævnte også hosp. og BRS m.fl. som var hans ansvarsområde under nødsituationer. Blev faktisk lidt skræmt fra vid og sans. Men kan ikke snakke om det. Og min ven hvis kaldenavn er [censur], bliver ikke en ny antihelt "Jæger" Thomas Rathsacks...

 P.S.: Har lige udsendt et blogindlæg, men taget det ned igen. Beklager, måtte snyde jer for Nyhedsbrevet fra Biodynamisk forbrugersammenslutning. Stoler simpelthen ikke på FBF, Malue Montclairre. Frihedslisten og alle Kontrolleret Opposition (KO'er). Der går rygter om at, i hendes frihedsråd, sidder der en mand, der går under navnet, Clement Harbinger Bane, i bestyrelsen, som er oplært af en tidligere Mossad officer, Fra den Israelske efterretningstjeneste, i netop manipulation (det er en længere historie)... | 

SoTW sad og så på direkte TV på dagen og de fortalte os, der var en "øvelse" inden det skete, i virkeligheden.


' Det er ikke ægte. Du er ikke ægte. Det er en drøm!' ' Jo, jeg ER ægte. Skyd ikke! - Google Search
 3, 7, 9, 11, 13, 33: Fuckr med dn hjerne, Massepsykose, og Stockholmsyndromet! 

Dennis Knudsen amok på Molslinjen: - Det slog klik for mig! – Ekstra Bladet
Det, vi taler om (bt.dk)

Udgivet den 10. August 2023 af Verdensalt.dk

FREE GUY: "Falske flag" er politiske eller militære handlinger, der udføres med den hensigt at give en modstander skylden for det. Udtrykket blev første gang brugt i det 16. århundrede til at beskrive, hvordan pirater fløj under radaeren af et venlig nations flag, for, at bedrage handelsskibe til at tillade dem, at nærme sig. Falsk flag-angreb har en lang og uværdig historie. En af de mest berømte hændelser, der af mange anses for at være en falsk flag-operation, er rigsdagsbranden, som fandt sted natten til den 27. februar 1933. En enlig kommunistisk sympatisør kaldet Marinus van de Lubbe blev anholdt og sigtet for at have sat ild til den tyske parlamentsbygning.

Fields's skyderiet, skyldes ikke "terror", bare endnu et, ud af mange, manifests om masseskyderier, hvor en vred psykisk syg mand, var trappet voldsomt ned i antipsykotisk medicin og bare derfor, måtte dræbe helt uskyldige, som naturligvis, ligger latent i alle folk og fæ (selvfølgelig ikke). Coronaviruspandemien, var ikke skabt på et kinesisk eller amerikansk, laboratorium, bare en helt almindelig luftvejsinfektion, der skydes coronavirussen, SARS-CoV-2. Det selvom, USA, driver over 200 biologiske militærlaboratorier verden over, 46 i Ukraine (plus alle de skjulte biolabs nede i D.U.M.B.s). Aldrig, har man set så stor en Islamofobisk mobilisering i Frankrig og Dannevang, efter terrorangrebene i 2015 og indtil dato. Én syndebuk skal findes. Coronavirusser og influenza-pandemier har tidligere lagt verden, siden 1889. Men ud af det blå, blev en, 'virus', som altid har eksisteret i mennesker, dødsensfarlig i 2020 og derfor, skabte man Frankenstein vaksine-dødssprøjter, der desværre havde den bivirkning, den dræber folk, i stedet for, at helbrede.

De fleste af os, har lige gennemgået og overlevet, Corona-bedraget, i de sidste 3 hele år, hvor man endnu ikke har isoleret COVID-19 virussen eller andre vira (ingen har for dens skyld). Men man har skabt masse-dødssprøjter som skulle helbrede en "virus", som ikke eksisterer, som naturvidenskaben tror. Ingen har set en levende såkaldt virus. Ingen har set dens påståede formering. Vore celler er levende væsner. De får føde af os. Deres affald, fækalier, pakker de en rund pose, som de skyder ud gennem cellevæggen. Disse affaldsposer kaldes exosomer. de er identiske med det videnskaben kalder "virus". Bakterier og basiller er ikke årsag til sygdomme, men de kan fremkomme, når man allerede har en sygdom. Man tror fejlagtigt, at det er omvendt.


Jeg tænker tit på, hvordan kan så mange af vores autoriteter være bekendt med, og eller udøve og acceptere, 'falske flag'-operationer? Har de fået en kæmpe pose penge for at holde kaje eller har de hyret et special effects-firma der står bag banebrydende CGI teknologi, og som har kriseskuespillere på lønningslisten, der ikke laver andet, end FF-ops, døgnet rundt? Lyt til hvad mit højere selv har sagt om Skyderi i Fields Storcenter.

Min ældste ven og Frømand fra specialstyrkeren sagde engang til mig; Tro ikke på Københanvs 'Akutberedskabet'. Vi mødtes ved et tilfælde, og sad i flere timer på en cafe og talte om løst og fast. Især om militærhemmeligheder. Og han var bange for hvad der ville ske med ham, hvis han blev whistleblower. En hårdslående aktiv frømand (og jæger) bange? WHAAT! Han er højtstående officer i specialstyrkerne for hele gøje-møjet og måske derfor, jeg ikke snakker med ham i dag (han tør ikke - jeg er blogger).

Sandy Hook-massakren er den første og største af skoleskyderier af slagsen, hvor, ingen døde - det er der flere, som har bevist, at de små børn , er blevet teenagere og voksne, i dag og stadig, i live! Det er ikke kun min påstand, men du er velkommen, til at råbe og skrige af mig, fra nu af til dommedag! 

To teenagere og én russisk statsborger er påståede, døde (og døde mennesker, sladre ikke). Den ene arbejde på, Nordisk Film Biografer (så kan man tænke lidt over det). Og helt uden sammenligning, lidt à la, Kim Wall, med forældre der arbejde på Google og en kendt svensk nyhedsavis. Ingen, har åbenbart, noget navn. Før søndagens masseskyderi i Field's, og på to af billederne spiller den mistænkte selv død med kunstigt blod. Ihvertfald, er der navneforbud. Ingen blodspor eller geværhylstre. Kun, en masse enlige sko, barnevogne (WTF), mobiltelefoner og kendte effekter og efterladenskaber, som man åbenbart, normalt, smider fra sig (især på FF ops). Samtlige videoer fra overvågningen, plus private YouTube videoer, er censureret og må kun fremstilles, bag lukkede døre i en retssag, som er lukket, for offentligheden. Mystiske politifolk i korte cowboybukser (whaaat). Super-ambulancer havde responstid på to timer ved Fields og så er der de mærkelige evakueringscontainer med bårer, telte og udstyr! Og jeg kunne bare blive ved (og ved og ved)

Hvordan lyder din indre sjæls stemme eller din intuition?... |


Holistic ND Louis spørger mig, mit højere selv (H-S) via Kinesiologi:

🙋 SPM: Er denne Fields-sag ren og skær humbug for den danske regerings side ❓ JA! 

-    Er der nogen som helst døde, i denne proces? NEJ! 

-    Hvem står bag Skyderi i Fields Storcenter 

-    Politiets Efterretningstjeneste (PET) NEJ! 

-    Forsvarets Efterretningstjeneste (FE)  NEJ! 

-    Har det været noget at gøre med, at Fields, som er på franske hænder, skulle gøres mere interessant grundet manglende omsætning JA! 

 (Steen & Strøm ejes af den hollandske pensionsfond APG (43,9 pct.) og den franske shoppingcenter-koncern Klépierre 56,1 pct.Ejer af Field's har tilbagegang i Danmark — EjendomsWatch

-    Dvs. hvem er det, som har lavet dette "nummer "

-    Har det været udenlandske efterretningsfolk udefra som er købt og betalt, for at lave dette stunt  JA! 

-    Er det Franske efterretningstjenester  NEJ! 

-    Er det evt. Mossad (Ha-Mosad le-Modi'in u-le-Tafkidim Meyuhadim) efterretningstjenester, som er indblandet i det her ❓ JA!  

    (Louis siger med det samme - det er jøderne - og ved godt hvad han mener Zionisterne og ikke de ægte jøder)

-    Dvs. er denne sag om Skyderi i Fields Storcenter, rent og skær fup og svindel  JA!  

-    Er det simpelthen et skrækscenario, for at gøre folk bange. og motivet mere overvågning m.m. JA!  

-    Er det nogen som er døde af en 23-årig bandit  NEJ! 

-    Er denne 23-årig mand tiltalt for tre drab og 11 drabsforsøg i Field's-skyderi, en                     sindsforvirret mand  NEJ! 

-    Er han en professionel på et job  JA!  

(Louis og undertegnede bryder ud i samtalen og siger begge - det vidste vi godt. Louis næver, at det, vi ikke må må få at vide, hvem, som er døde. Det, vi ikke må få at vide, hvem som er gerningsmanden. Hvis det var ægte, var alt blevet oplyst. Det er det samme som i Frankrig og de terror episoder, som sket der og snakken fortsætter...)

SLUT!

No comments:

Post a Comment