Jul 4, 2022

👁️⃤ ⚠️🚴‍♂️🛒👑 ~ (For guds skyld red Mææætte ud af Skærsilden) 'Sandheden vil sætte os fri': Jeg er ingen Tank Murdock, Ole Dammegard look-alike eller latterlig konspirationsteoretiker. Min ældste ven og Frømand sagde til mig; Tro ikke på KBH 'Akutberedskabet' (SOTW) ~ | Blogger: [👉Dagen Efter Dagen Derpå som Thomas Helmig ville ha' sunget det da et formodet "masse-skyderi" ødelagde humøret for Københavnere og Touren kl. 17.36 i Fields. Anholdelse 17:48. Fields åbner ikke før den 11. Juli 2022👈].... Hvorfor tar vi den én gang til for prins Knud?... UPDATE: Øhhh. Hvem taler den "formodede gerningsmand" med i sidste sekund, inden han bliver anholdt??. Som også min holistiske ND nævnte senere på dagen da KBH-politi meldte ud, 30 mennesker, skulle være blevet ramt; 'jeg har absolut ingen følelser med i alt det mht. at så mange uskyldige skulle have været skudt.' Og SoTW sidder med samme konklusion. Det her, lugter så fælt af et FF-op... Vi har en fransk-ejer som står bag ved Fields som taber penge. Vi har Fransk politi med våben skal eskortere Tour-feltet. Slette-Mette's værste krise. Harry Styles og Tour de France - alle "øjne" rettet mod Danmark. Mandag har alle glemt der er noget som hedder Lilliput Lego land Danmark. Kunne ikke foregå i Aalborg Storcenter, 10. Bruuns Galleri, Aarhus eller Rosengårdcentret i Odense. Skulle være på Djævleøen og Københavnstrup. Ligesom USA's masseskyderier, Angrebet i Stockholm 2017, Massakren på Utøya, eller angrebet med bue og pil i Norge... Jeg er Nordsjællænder. Jeg er tidligere militær politi-soldat og også patriot - som nogle, derude. Jeg tror ikke altid på hvad den danske presse og flow-tv siger. Jeg har overlevet Konge-Corona-Agendaen, ligesom "nogle" danskere. Jeg er ikke anti-vaxxer, men beskytter min krop, sjæl og legeme... Mødte min ældste ven, ved et tilfælde, tror det var i 2017 på en cafe under lidt underlige omstændigheder. Han er høj rangende officer som Frømand og Jæger. Samme årgang som Konge-Pingo-Frede og har øvet med ham. Vi sad i 3 timer og snakkede om Københavns specielle 'Akutberedskabet' som bliver aktiveret under krisesituationer. Også om hans hemmelige missioner i Mali og andre steder. Lad os kalde ham "Knud" sagde til mig, at han var "bange". Hans forsatte, en Oberst i de danske special styrker, havde givet "Knud" kommandoen og over "Riget" og hele KBH Katastrofeberedskab. Som han sagde til mig, enten holder-jeg-kaje ellers bliver jeg whistleblower og kaster min soldaterkarriere overbord for jeg kender nu alle Danske hemmeligheder og det er plumråddent, korrupt og rædselsvækkende. Da han fandt ud af jeg var influencer, blogger og kendte til "sagerne", har han ikke turde, at kontakte mig igen. Sand historie. Tror desværre ikke han valgte udgangen. Han har altid været syg militaristisk, men højtuddannet og rar, som dagen er lang. Har nævnt den mange gang på bloggen... NOTE: Ja, jeg har været gået i seng efter midnat og oppe kl. 5. til morgen. Så har set og hørt meget på verdensalt.dk... |


Another Day, Another False Flag Shooting?


[👉Lone wolf attack. Copycat-crimes. Manhunt. Manslaughter. Wild-hunter on Youtube. 33rd degree. ”I don’t care”. ”Quetiapin”. Eyewitness = ”not real”. CERN. Independence Day👈] ... 


Rikke Hemmingsen - TV 2 - TV2 Nyhederne fortæller os kl. 6.45 4.7.2022, at dansk politi har udført en lignede "terror-øvelse" ved Fields og derfor kunne de også anholde gerningsmanden 13 minutter efter. Politiet kender desuden i forvejen gerningsmanden - Kendt i psykiatrien! En øvelse - hold da kæft...


Er det ægte eller statsterror? Det er en frygtelig og tragisk hændelse, og jeg sender min dybeste medfølelse ud til de tusinder af mennesker der blev berørt af den tragiske hændelse ~ SoTW


Franske betjente indtager København. Storcenter–gigant bløder: Ejerne af Field's franske Klépierre og Bruuns Galleri har milliardunderskud


Som i USA under skoleskyderier, er der oprettet krisepsykologer, I Amagerhallen Kastrup og Tårnby, er der etableret et såkaldt pårørendecenter. 


Desuden taler eksperter og politi nu om, at kigge ind i folk og våbenbesiddelser,  voldsepisoder og mere politi i gaderne. Præcist som med Demokraterne i USA.


Undre mig sgu. En etnisk mand afslappet med et gevær over skulderen kendt af psykiatrien? Vi ser ingen ansigter eller hører om navne på ofrene. Ingen blod i Fields og i gaderne (med al respekt). INTET. Kun, at PET leder efter afskudte patronhylstre eller projektiler fra våbene... Og så hører vi om en Mahdi Al-Wazni der filmede gerningsmanden. - Han talte direkte til mig og sagde, at det ikke var ægte, mens jeg filmede ham. Meeeget vigtigt "lille detajle"...


I rest my case som man siger... 


PS: "Quetiapin", der blandt andet sælges under varemærket Seroquel, er en atypisk antipsykotisk medicin, der bruges til behandling af skizofreni, bipolar lidelse og svær depressiv lidelse...
Multiple People Shot at Mall in Copenhagen, Denmark, 'Several' Killed (breitbart.com)

[MEGATRÅD] Skudepisode i Fields : Denmark (reddit.com)Politi: Tre dræbte ved skyderi i Field's - TV 2»Jeg tænker at jeg er ved at dø. Jeg tænker ikke over, om det mon er terror eller banderelateret – jeg tænker kun på mit liv« - politiken.dk

Politiet undersøger Youtube-videoer i sag om Field's-skyderi (jyllands-posten.dk) 

No comments:

Post a Comment