Jun 13, 2023

👁️⃤𓂀🛒🏴‍☠️ (False-Flag-Fields Fake & Phoney?) For guds skyld, red Militær-Mette ud af Skærsilden. SoTW siger, 'Sandheden vil sætte os fri'. Jeg er ingen Tank Murdock, Ole Dammegard look-alike eller latterlig konspirationsteoretiker. Min ældste ven og aktive Frømand i specialtropperne sagde til mig i 2018; Tro ikke på KBH 'Akutberedskabet'. Jeg tænker hver dag på, hvordan kan så mange af vores autoriteter være bekendt med, og eller udøve og acceptere, 'falske flag'-operationer? Har de fået en kæmpe pose penge for at holde kaje eller har de hyret et special effects-firma der står bag banebrydende CGI teknologi, og som har kriseskuespillere på lønningslisten, der ikke laver andet, end FF-ops, døgnet rundt? Lyt til hvad mit højere selv har sagt om Skyderi i Fields Storcenter. Hvordan lyder din indre sjæls stemme eller din intuition? ~ 13. Juni 2023 ~ |

Gerningsmanden råbte; ud i luften: “Det er ikke ægte, du er ikke ægte, det er en drøm”... | 

 

fields - Google Search
Editor's Note: Min ældste ven og Frømand fra specialstyrkeren sagde engang til mig; Tro ikke på KBH 'Akutberedskabet'. Han er officer i specialstyrkerne for hele gøje-møjet og måske derfor, jeg ikke snakker med ham i dag (tør ikke). Sandy Hook-massakren er den første og største af skoleskyderier af slagsen, hvor, ingen døde - det er der flere, som har bevist, at de små børn , er blevet teenagere og voksne, i dag og stadig, i live! Det er ikke kun min påstand, men du er velkommen, til at råbe og skrige af mig, fra nu af til dommedag! To teenagere og én russisk statsborger er påståede, døde (og døde mennesker, sladre ikke). Den ene arbejde på, Nordisk Film Biografer (så kan man tænke lidt over det). Og helt uden sammenligning, lidt à la, Kim Wall, med forældre der arbejde på Google og en kendt svensk nyhedsavisIngen, har åbenbart, noget navn. Før søndagens masseskyderi i Field's, og på to af billederne spiller den mistænkte selv død med kunstigt blodIhvertfald, er der navneforbud. Ingen blodspor eller geværhylstre. Kun, en masse enlige sko, barnevogne (WTF), mobiltelefoner og kendte effekter og efterladenskaber, som man åbenbart, normalt, smider fra sig (især på FF ops). Samtlige videoer fra overvågningen, plus private YouTube videoer, er censureret og må kun fremstilles, bag lukkede døre i en retssag, som er lukket, for offentligheden. Mystiske politifolk i korte cowboybukser (whaaat). Super-ambulancer havde responstid på to timer ved Fields og så er der de mærkelige evakueringscontainer med bårer, telte og udstyr! Og jeg kunne bare blive ved (og ved og ved)... | 

P.S.: Jeg stiller spørgsmålene og mit H-S svarer mig igen. Det er et nutidsbillede, som tarotkort eller pendulering. Louis er blot en forlænget arm og har INGEN indflydelse eller nogen jinx, engle, dæmoner eller andet forstyrrende. Det er jeg/vi nødt til at tro påHer er ordret i rå format uden nogen former for ændringer via indtaling på telefonen d.d. 26-5-2023: 

Louis spørger mig (mit H-S) og ordret: 

🙋 SPM: Er denne Fields-sag ren og skær humbug for den danske regerings side ❓ JA! 

-    Er der nogen som helst døde, i denne proces? NEJ! 

-    Hvem står bag Skyderi i Fields Storcenter 

-    Politiets Efterretningstjeneste (PET) NEJ! 

-    Forsvarets Efterretningstjeneste (FE)  NEJ! 

-    Har det været noget at gøre med, at Fields, som er på franske hænder, skulle gøres mere interessant grundet manglende omsætning JA! 

 (Steen & Strøm ejes af den hollandske pensionsfond APG (43,9 pct.) og den franske shoppingcenter-koncern Klépierre 56,1 pct.Ejer af Field's har tilbagegang i Danmark — EjendomsWatch

-    Dvs. hvem er det, som har lavet dette "nummer "

-    Har det været udenlandske efterretningsfolk udefra som er købt og betalt, for at lave dette stunt  JA! 

-    Er det Franske efterretningstjenester  NEJ! 

-    Er det evt. Mossad (Ha-Mosad le-Modi'in u-le-Tafkidim Meyuhadim) efterretningstjenester, som er indblandet i det her ❓ JA!  

    (Louis siger med det samme - det er jøderne - og ved godt hvad han mener Zionisterne og ikke de ægte jøder)

-    Dvs. er denne sag om Skyderi i Fields Storcenter, rent og skær fup og svindel  JA!  

-    Er det simpelthen et skrækscenario, for at gøre folk bange. og motivet mere overvågning m.m. JA!  

-    Er det nogen som er døde af en 23-årig bandit  NEJ! 

-    Er denne 23-årig mand tiltalt for tre drab og 11 drabsforsøg i Field's-skyderi, en                     sindsforvirret mand  NEJ! 

-    Er han en professionel på et job  JA!  

(Louis og undertegnede bryder ud i samtalen og siger begge - det vidste vi godt. Louis næver, at det, vi ikke må må få at vide, hvem, som er døde. Det, vi ikke må få at vide, hvem som er gerningsmanden. Hvis det var ægte, var alt blevet oplyst. Det er det samme som i Frankrig og de terror episoder, som sket der og snakken fortsætter...)

SLUT!

No comments:

Post a Comment