Jun 29, 2023

👁️⃤𓂀😉👌 (I disse dage skilles fårene fra bukkene og hvem som styrer snorene, der styrer dukkerne) Hvordan 2+2 giver 5, Far til 4 giver aldrig op og “kontrolleret opposition”, er en psykologisk kommunikationskrig, en form for propaganda, der typisk bliver udført af efterretningstjenesterne. Men også, trolde og bundnaive badehatte og ballademagere, som støtter frimurerne eller ikke kan holde skæg for sig og snot for sig. Der var en grund til, at jeg blev smidt på porten sammen med 100% af medlemmerne, kort tid efter oprettelsen af JFK21. Lige nu går de amok på Niels, fordi, han tør ydre sig på Fjæsen, på en privat gruppe med 1,4K medlemmer. Sidste det skete, var da min jyske ven, Henrik, kom i unåde med Mason-systemet og det var vejen til uddrivelse eller udstødelse. Smidt ud af Storlogen af frimurerorden efter 11 år, i 6 loger, 3. grader for at blive 'mester', grundet vaccine-hån og andre sandhedssøgende emner. Logens doktriner og regelsæt, med overtrædelse af intern politik for sociale medier m.v. 2021. Familiens firma er udsat for 'silent treatment' af samtlige virksomheder indenfor hans branche, lige siden. Og alle Masons sladre, overvåger og beskytter, hinanden ~ 29. Juni 2023 ~ |

(20+) Illuminati, Deep State, Frimurer symboler og agenda | Facebook
James Cameron has visited Titanic wreckage 33 times. Here’s what he said about the Titan - Deseret News

De 2 modsatrettede og komplementære kræfter: (H)alv løgn - (H)alv sandhed - fiktion og og fakta. (H) menneske, (H) dyr, (H) zombie, (H) trans'gender' - eller noget helt tredje? Yin, yang og plus/minus-balancen. De grå nuancer i et sort/hvidt. Hvor er "Det hele menneske"?? Uden kognitive skader, uden sorg, chok og traumer? Uden indre vrede, skuffelse, afmagt? Der er i harmoni med sig selv og gør, hvad det vil og kan tænke selv? 

"Pas nu på med at generalisere, vær varsom med kritik, vis os din patriotisme og nåde med kult-politikere, ikoner, kendisser, guruer, globalister og eliten, historieskrivningen, som bare meler deres egen kage, manipulere og korrumpere. Stol blot på de officielle autoriteter og nyhedsmedierne, uanset om de omfatter global censur - vær varsom med tabloid pressen, hold igen med at fordømme, bliv i stedet observerende, kærlig og overbærende.. Det virker alt sammen rigtigt og forkert på samme tid!?" ~ SoTW

Free Guy: Det hed sig, at JFK21 (Mads Palsvig styregruppe) man ville af med alle freeloadere. Man skulle være et seriøst parti, der skulle betale til en kaffekasse, lidt ligesom LilleLars og hans politiske netværk, der blev til [M] for Moderaterne. Som fluer klistret til fluepapir eller Kirsten Birgit, ville ha' sagt det: - LLR kan man ikke få en skovl under. 

Man kunne ikke længere stoppe spørgsmål, vreden og chit-chat, vendt mod Palsvig-formanden og hvad han stod eller ikke stod, for. Man ville neutralisere snakken om søde små ufo-venner, konspirationer og frimureriet. Var ikke selv en del af inderkredsen og er som altid, meget passiv (medlem), der suger alting til mig, analysere og bearbejder. 

Under et af de mange foredrag m/ Niels Harrit, lic.scient., pens. lektor, KU, sad der nogle meget frustrerede hardcore JFK21'er, som ikke anede, sine levende råd. Partiet kaldte sig selv for "Danskernes parti" - JFK21 - JordenFrihedKundskab, og alle andre end deres medlemmer, led af kognitiv dissonans eller stockholmsyndromet. Blev man kaldt konspirationsteoretikere, anbefalede Palsvig, et modangreb: I skal kalde dem kollaboratører. 

De havde ellers en meget stærk tyrkertro på de fik medindflydelse på - den konstituering, der er nede. Tilgivelse og forståelse for, at danskernes verdensbillede krakelerede, verden kontrollerede af djævletilbedere; ’Hillary Clinton er pædofil og Dan Jørgensen er sadomasochist’, sagde han til os. 

Troede han og hans følgerne virkelig på, med sådanne bemærkninger, man kunne komme hele vejen ind i Frimureriets Folketing, og hele befolkningen, stod bag ved med grydelåg, potter og pander, udenfor Christiansborg? Tror du på, at demonstrationer virker? Gudfaderbevares - med halve løgne og halve sandheder, med retorik-kneb og manipulationer, forsøgte partiet at tale frygten i folk og hidkalde den indre svinehund, til live. 

Men lad dem om det, alle har sin egen virkelighed, selvforståelse og den spirituelle vej, handler om at åbne vores hjerter og komme i kontakt med vores guddommelige kerne af ren bevidsthed, ikke personforfølgelse eller hadsammensværgelser. 

Har desværre også mistet troen på Frihedslisten og deres 'Orange 33 revolution' samt Frihedsbevægelsens Fællesråd, med israelske jøde-zionister og medløbere, i bestyrelsen og kendisser som står på demoer og truer med bål og brand, som er lige så skøre, som Baconlisten, Dukkepartiet og Moderne Mandschauvinister ... | 

(20+) Facebook

No comments:

Post a Comment