Jul 6, 2022

👑🛐🤦‍♂️ ~ (Grib Kongehusets popularitetsbølgen) Ecco-farvel, HSK-exit og Prins Christian's krokodilletårer ved Fields. Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal? (SoTW) ~ | Blogger: SoTW har ikke altid været republikaner og antiroyalist - men har for længst set gennem røgsløret og forstår simpelthen ikke, hvorfor, man ønsker, at være en undersåt... Ølbong-Teflon-Mette og vi er ved, at kaste op. R har allerede erkendt, at de ikke "rigtigt" ville vælte regeringen - kun lidt på overfladen og Ekstra Bladets Brian Weichardt - sagde; hvorfor går du ikke bare af, Mette?. De Radikale vedtog på landsmødet i 2017, at kongehuset burde afskaffes. Det krævede dog en ændring af grundloven, oplyste DR.dk... Bevar Kongehuset derimod - hold nu op - der er ikke et øje eller trusse tørt!. Vi bukker og nejer, vi klapper spontant, vi lovpriser, vi elsker bare at se på "glansbilledet" af rigdom, glæde, smukheden i det hele; i pomp og pragt over loven, penge som græs og venner, som hjælper. Noget, vi aldrig selv, kan opnå. Er kongehuset korrupt? - Spurgte Information.dk engang. Som det er i dag, er Danmark nemlig ikke et reelt demokrati. Vi er i stedet et land, hvor man har ladet et parlamentarisk demokrati udfolde sig indenfor rammerne af et monarki. Vi er et konstitutionelt monarki, hvor demokratiet altid er underordnet monarkiet og opererer på dettes nåde. Det er heri, problemet ligger. Vi lever ikke op til principper, vi prædiker. Når, alle kongelige er hævet over loven og ikke kan retsforfølges, er Danmark reelt set ikke en retsstat. Når, landet er styret af udenlandske doktriner. Magt, penge og rigdomme begæres og tyvstjæles, fra skatte-folket. Frimurerlogens hemmelige ritualer giver prestige og booster selvværdet og pudser ego-glorien... |

øhhh.. Hva' fanden sker der nu? Politi-aktionsstyrke slår til 4 steder i Løvel-området - Midtjylland. Mistanke om fugleinfluenza...


Vi står sammen i denne svære tid... Udvidet 24/7 akuttelefon for psykisk syge?... 


Det gjorde vi også under regeringens Corona-"skræmmekampagne" (coronapanik, angst samt vis samfundssind) de sidste 2 år, må have forankret sig dybt ind i de unge menneskers SINDELAG..


Herlufsholm, helbred, hemmeligheder og hytteskandale. Der er nok pinligheder, mediestorme og ravager, at tage fat på, H.K.H Kronprinsen...


Copyright © verdensalt.dk - A 'wishful' moment for Denmark!?

 

Blogger: Det ikke er troværdigt, at pille ved glansbilledet omkring kongefamilien. Kongehuset er den sidste bataljon af folkekære, elskelige og troværdige ildsjæle som udbreder danske interesser rundt om i verden. 

Kongehuset ønsker dog ikke at være ulydige overfor folket. Formelt er kongehuset hævet over loven, og myndigheden til at drage for eksempel kronprins Frederik til ansvar ligger hos dronning Margrethe, men reelt overvåges kongefamilien af en kritisk offentlighed og rådgives af centraladministrationen. Konstruktionen forudsætter, at kongehuset følger den rådgivning.

Når jeg udgiver blog indlæg omkring Kongehuset, ønsker jeg ikke, at vække utilsigtet følelser op i folk omkring illoyalitet og upatriotiske sammensværgelser, formidler bare en realitet, set ud fra mange års interesse i tabloidpressens dokumentation(BT, information m.fl.) og de få som 'tør' kritisk journalistik.

Er helt klar over, der er mange som opfatter vores konstitutionelt monarki som en hellig institution og statshoveder som urørlige og trofaste mod vores nation. Dog, kan vi konstatere, 'magteliten' har særdeles gode forbindelser igennem Kongehuset og Kongehuset har særdeles gode forbindelser til politik og som tilnærmelsesvis truer hele den selviscenesættelse af magtvælden.

Fordi der findes så meget hemmelighedskræmmeri og beskyttelse-doktrin over Kongehuset, er det svært ikke, at konspirerer. Jo mere jeg graver i mudderet, jo mere skidt kommer der frem, vil vove den påstand, snavset sidder godt fast under neglene, uden de bliver rene igen.

Uanset hvor flasken peger hen, en ubestridelig kendsgerning, ud af de 300 navne, dukker Dronning Margrethe II op på listen samt Anders Fogh Rasmussen. 'The Committee of 300' - The Olympians - modelleret efter den Britiske East India Company Council of 300, grundlagt af den britiske aristokrati i 1727. Dronning Elizabeth II er øverste leder af denne magtfulde gruppe og de anses for at være ansvarlige for falske narkotika krige i USA. Gruppen styrer verden via en tre-bystats-imperium(London, Vatikanet, og District of Columbia), hvor byerne ikke betaler skat og adlyder kun deres egne love. 

"Tro den, som søger sandheden; tvivl på den, som finder den"...

No comments:

Post a Comment