Jan 26, 2022

🤑⚕️🥺👉👈 ~ (Tak! 120.409.254 Kr. i 2021 til Langbortistand, Medicinal-lobbyisterne, Corona-Corp. samt Kapitalbagmændene) DANMARKS INDSAMLING 2022: HJÆLP CORONAKRISENS BØRN (SoTW) ~ | Blogger: CORONAKRISEN ER SLUT, kan vi alle sammen få det ind i vores lille knold? Nu, skal man finde det næstbedste cash-cow for, det medicinsk-industrielt kompleks... Så skal vi til det igen (igen) og jeg er nødt til at slå fast; den slags hjernevaskelse, eller en slags stort Stockholm-syndrom, hvor gidslerne identificerer sig med gidseltagerne, oplever vi hver evig eneste gang, når "indsamlingsshows" drøner hen over skærmen, på DDR, TV2 FNYS NEWS. Her sidder Danskerne, lystig med mobiltelefonens MobilePay parat og bliver underholdt med ”flankeret af topunderholdning og kendte danskere”, tv-værter (børnetv), radiostjerner (teenager-radio), politikere samt filmstjerner (Hollywood, som er gennemsyret af en magtfuld ring af pædofile)... Jeg har nævnt det utallige gange før, det er en svær pille at sluge, men indsamlingsshows går hovedsageligt til regninger, lønninger, arrangørerne bag showet, teleudbyderne, administration, krigsherrer af diktatorer og andre som skummer fløden, som multinationale selskaber... Danske virksomheder smider heller ikke penge efter projektet uden at få noget tilbage via gratis reklameplads, alt velgørenhed giver skattefradrag. Det medicinske industrielle kompleks får også store summer via Kræftens Bekæmpelse. Det er helt klart den største malkemaskine i historien, for vores 'establishment', som styrer verden. Det er en fornemmelse, jeg ikke sidder alene med... Fik et flashback til min ynglings film "Fletch Lives" hvor Farnsworth Ministries church snyder menigheden, bliver stopfodret med informationer omkring folks synder og helbreder derefter. Hvorfor smider vi penge efter 'shows' som 'føder' medicinalindustriens (farmaceutiske industri's håndslangere ligesom Kræftens Bekæmpelse) forskning via lægemidler, som igen levere os kræftmedicin som er det rene gift for vores kroppe?... |

Indsamlinger til udviklingslandene og de fattige børn i den tredje verden "Afrika, Asien, Syrien" - TV-shows og internationale donarkonferencer, hvor i alverden er tv-indsamling til fordel for flygtninge, hjemløse, ensomme, Coronaramte vaccinerede danske børn, fattige eller udsatte familier i Danmark m.fl.?... 

 
PS: Tag bare et land som Afrika, hvor de fleste danskere aldrig har sat sin fod. Vi aner i princippet ikke en fløjtende fis om udviklingslandene, end det vi bliver stopfordret med af selv samme nyhedskanaler, som også driver diverse indsamlingsshows. Tænk lige over det! Måske er vi bare en lille smule for blåøjet og naive og blevet forledt til at tro, at vores medlidenhed og godhed kan hjælpe Afrika, fordi kontinentet mangler kapacitet til at hjælpe sig selv. Men realiteten er en anden. For selvom rigtig mange mennesker i Afrika er fattige, er kontinentet et af de rigeste i verden, når det kommer til naturressourcer. Tal fra et nyligt studie foretaget af 12 britiske og afrikanske udviklingsorganisationer viser, at imens Afrika hvert år modtager i omegnen af 198 milliarder kroner i udviklingsbistand, overføres der mere end seks gange så meget, eller hvad der svarer til 1.200 milliarder kroner, fra de afrikanske lande til multinationale selskaber og lande i den rige del af verden. Disse penge forsvinder ud af Afrika primært som konsekvens af en blanding af vestlige virksomheders skatteunddragelse og ulovlige udplyndring af naturressourcer, multinationale selskabers profitjagt og udgifter forbundet med klimaforandringer forårsaget af den rige del af verden... | 

*******************************************************Udgivet første gang den 20. Februar 2016 af Verdensalt

Indsamlinger til udviklingslandene og de fattige børn i den tredje verden "Afrika, Asien, Syrien" - TV-shows og internationale donarkonferencer - hvor er tv-indsamling til fordel for hjemløse, ensomme og udsatte familier i Danmark?

Som altid smider jeg nogen boldte op i luften. Giver bud på min og andres alternative forestillinger hvordan verden ville fremstå i lyset af konspirationsteorier eller sandheder, fremhæver egen opfattelse af det parallelle univers som vi lever i –eller rettere hvad jeg kalder vildledelse og manipulation. Tekst og sprog er i store træk mine egen, referencer til artikler afspejler ikke nødvendigvis min egen holdning, men er vinkler som kan nuancere emnet fra eksperter, andre links er fra oplyste individer eller organisationer fra nettets mangfoldige univers. 
   
Der var masser af tunge raslebøsser i taskerne, når godhjertet mennesker stiller op gang på gang hver søndag, som indsamlerne ved Kræftens Bekæmpelse eller når massen af hjælpeorganisationer råber om hjælp. Økonomien - er det mest stillede spørgsmål hos Røde kors som påstolere, at for hver 100 kr. der doneres, går 30 kr. til katastrofer og nødhjælp. Jeg kan ikke modargumenter, lyder rigtigt nok!? Om hvorvidt Røde Kors a/s - Privatiseret humanisme, som staten vil have den - eller andre hjælpeorganisationer har inddraget muligheden for korruption, snyd og bedrag inden hjælpen faktisk når ud til de nødstedte, er en anden snak. Her har vi jo udfordringen, ikke sandt? Lad os lige stoppe op et øjeblik og resonere over essensen i et problem: Kan vi uden tvivl, blive overbevist om, at uanset hvor mange penge vi smider efter landsindsamlinger, private nødhjælpsorganisationer eller humanitære formål i udlandet, vide, at det gør en forskel? Svaret er nej. Men, når vi ser billeder, fortællinger samt nyheder fra hotspots om sult og underernæring blandt børn i de tredje lande, sker der en kemisk reaktion hos os mennesker. Først og fremmest en skyldfølelse, vi gør ikke nok for omverden. Forarget over det overhoved kan finde sted, i vores trygge andedam af overdådig, vestlig rigdom - så handler vi. Vi så det mht. danskere der rejste til Lesbos for at hjælpe flygtninge.
Hr. og Fru Jensen kan slet ikke begribe de aftaler og hemmelighedskræmmeri hele denne branche er styret under. Alle kan huske showet og shitstormen omkring Melodi grand prix i 2014 der kostede 334 millioner kroner og efter massivt pres, udleverede DR hemmelige kontrakter.

Men hvem har indkodet det selvevaluerende destrueringsprogram i vores hjerner? Hvordan kan vi redde andre, når vi ikke engang kan redde os selv uden afhængigheden af det danske sociale sikkerhedsnet? Start med at hjælpe vores hjemløse, ensomme og udsatte familier, asylcentre og flygtninge i Danmark! 

Vi kunne starte med mediebranchen og de som tjener på disse underholdningsshows. Det viser sig nu at en It-fejl hos TDC opkrævede en million for meget i sms-donationer der fik ud over 3.301 kunder, som i sidste weekend donerede til indsamlingsshowet via sms. MEGA Pindeligt! 

Uden tøven, poster vi penge via ind via SMS og internettet hjemmefra via Indsamlingsshows som er omgivet af god energi. Vores elskede statsminister, den lille  svindler Løkke, sidder og tager imod kald fra borgere og virksomhederne får masser af reklameplads via reklamestriben på skærmen. Kendisser og TV-værter med tåre i øjnene, moser os igennem et tæt pakket program, som primært består af underholdningsindslag og intimiderende indslag for, at få flest mulig penge indkasseret. Efter showet går vi alle i seng og føler, vi har gjort en forskel. Der er dog ingen som ANER hvor pengene ender henne... 

Det er ingen hemmelighed, flere Shitstorm har ramt TV 2 og DR'I er snart værre end de IS-banditter' var en af kommentarne, tilbage i september 2015. Danmarks Indsamlingen (Når mor kalder) i 2014 blev der samlet 87 millioner ind, men 15,5 af disse gik til at dække indsamlingens udgifter. Det fremgår dog ikke af den pressemeddelelse, som DR sendte ud efter showet. Bertel Haarder om indsamlingsshowHolder øje med DR. 

Fik et flashback til min ynglings film "Fletch Lives" hvor Farnsworth Ministries church snyder  menigheden, bliver stopfodret med informationer omkring folks synder og helbreder derefter. Hvorfor smider vi penge efter 'shows' som 'føder' medicinalindustriens (farmaceutiske industri's håndslangere ligesom Kræftens Bekæmpelse) forskning via lægemidler, som igen levere os kræftmedicin som er det rene gift for vores kroppe?Red Barnet fik en ny CEO, tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt i den verdensomspændende NGO. Årsløn på $39.931 USD / DKK 2.301.638, det et mere end 100 pct lønforhøjelse fra hendes tid som statsminister. Hvordan fik hun lavet den studehandel? Version2 anbefaler direkte Boykott Red Barnets indsamling tilbage i 2012RedBarnet har en smuk "formålsparagraf"der lyder nogenlunde sådan "Vores mandat og værdigrundlag er FN’s børnekonvention, som skal sikre, at alle børn har rettigheder på lige fod med voksne." - smukt og ingen kan være uenige. Jeg er ikke uenig i at børn skal have rettigheder, og vores egne børn i huset har det efter min mening godt. Børn i resten af verden har det mindre godt, og RedBarnet mener det godt. Desværre er RedBarnet 100% inkompetente når det kommer til bekæmpelse af børneporno på internet.

 Richard Ragnvald raser mod indsamlingshow: Brækker mig over at høre om flygtninge...I et indlæg på Facebook kritiserer Richard Ragnvald DR og TV2 for ikke at gøre nok for at samle ind til hjemløse. Kritikken kommer efter det store indsamlingsshow, der fredag blev vist på DR1 i forbindelse med Danmarksindsamlingen. I alt blev der indsamlet 97.870.606 kroner, som går til fattige børn i den tredje verden. Men de skulle hellere være gået til danske hjemløse, mener sangeren. 180grader

MEDIA LIES: JOURNALIST RETURNS FROM SYRIA, EXPOSING WHAT SHE SAW, INCLUDING CORRUPT HUMANITARIAN GROUPSCLICK LINK TO VIEW ARTICLE - 19FEB RT.com : MSF admits withholding Syria hospital coordinates from Damascus & Moscow.CLICK LINK TO VIEW BLOGPAGE  - 11FEB InGaza.Wordpress.com : Eva Bartlett appearing on the Ritchie Allen Show : The Media Is Lying To You.
CLICK LINK TO VIEW BLOGSITE - Homepage for Eva Bartlett: SyriaSolidarityMovement.org.
CLICK LINK TO VIEW BLOGPAGE  - “Human Rights” front groups warring in Syria.
CLICK LINK TO VIEW BLOGSITE  - Homepage for Eva Bartlett: InGaza Wordpress Blog.
CLICK LINK TO VIEW BLOGPAGE  - “Human Rights” front groups warring in Syria.

Problem

No comments:

Post a Comment