Dec 21, 2021

🕬📰🎄 ~ ('Retssager på vej, alliancer af eksperter protesterer, svindel med vaccineforsøgene godtgjort af BMJ') Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK December 2021 ~ | Blogger: Ligeså snart vi er ude af lyset, så famler vi i mørke - det er ensomt... 2021(2020) var året jeg på SoTW mistede 3 venner, og det er ganske hårdt i min aldersgruppe. "Oplyste" venner, hænger ikke på træerne. Open Mind Konferencer, Peter Johansen, som kom sammen med Lili, jeg kender på May Day, Gitte Toya og Amerikanske Patrice, alle spirituel-kendisser, ære være deres minde!. 4 andre jyske bekendtskaber, som hjernevaskede mit sind, forsøgt overtaget ind i love-grooming kult. Men den gik ikke. Der står ikke idiot på mit åbne ansigt. Har været så heldig at fået én ny kammerat, og vi deler flittigt ud af viden, der hjælper os gennem denne suppe-steg-is-dræne-sumpen-situation. Det er naturligvis min egen "skyld"; skulle ha' blevet på Djævleøen og arbejdsmarked, fortælle usandheder om at alt er bare, hunky-dory, beholdt min kone og papdatter, Rosa, som ikke må se mig, længere. Også irriterende, for min x-kone blive taget i, at udøve psykisk og fysisk, vold mod sin datter. Har allerede mistet kontakten til min biodatter, Isabella, fordi jeg er den, som jeg er. Fordi, vi er jo fejlfrie perfektionister, som ikke tåler kritik eller vil selvindsigt, med overdådig overforbrug af penge, sex og materialisme, som ikke ønsker sandhed. Skulle slet ikke have vidst eller blot forglemme alt om spiritualisme, influencer lederrolle, bloggeruniverset og at gøre noget for andre, medmennesker. Alene disse 2 år har skabt ekstrem hårde levevilkår, for alle, ikke kun os, opvågne ikke-vaccinerede individer. Og der er ingen, som har nogen ide om, hvad 2022 bringer, andet end, det kan (næsten) ikke blive værre, nu. Når man allerede er faldet ned i et sort hul, er der kun én vej, og det er opad stigen mod friheden. Men den kommer jo ikke af sig selv, tanker om menneskers uovervindelige kræfter og livsmod skal omvende os i sandhed. Derfor, skal vi også være flere og flere, som kæmper mod "systemet" og "overmagten", indtil også Deres mørke, overvindes af det guddommelige lys, og det har intet med religion, politikerlede eller spille offerkortet, at gøre. Det handler om, hvor du og jeg skal styrke sin iboende spiritualitet, intuition og hjertes visdom og dele vores uendelige kærlighed, over på andre, som ønsker at modtage den... |

 


Kære May Day-venner!

Først og fremmest skal der lyde et stort TAK for i år. Tak fordi I støtter os, og tak for jeres opmuntrende mails.

Med jeres kontingent støtter I vores aktiviteter, som dette år mest er blevet til online-arbejde med vores forskellige mærkesager. Vi er i år nået et godt stykke med Stop 5G-borgerforslag i EU. Vores anmodning blev accepteret af EU-Kommissionen i august, og den 1. marts begynder vi så selve underskriftindsamlingen. Så skal vi ud på gader og stræder og ikke mindst på medier og promovere. Vi skal bruge masser af kampagnemateriale, og vi er godt i gang med at få lavet designs til dem sammen med andre organisationer i Danmark og i udlandet. Vi har desuden i år sendt en del henvendelser til politikerne om coronarestriktioner, og i januar skrev vi høringssvar til den seneste epidemilov. Der er lige kommet en evaluering af den fra regeringen, og den er vi ved at gnave os igennem, så vi evt. kan kommentere den.

I dette julebrev får I mest positive budskaber. Har vi ikke brug for lidt fred nu fra dårlige nyheder og evindelige indskrænkende tiltag mod vores frihed? Nyd julefreden, nyd naturen, og hvis du har brug for at komme af med nogle aggressioner, så gør ligesom kineserne: Gå en tur, og spyt, alt hvad du kan – det skulle få de onde ånder ud af systemet!

Og så var der den om medarbejderen, der meldte sig syg med influenza. ”Aj,” sagde chefen, ”det var sandelig ikke så godt. Hvad er dine symptomer?” ” Ingen.”

Dejlig jul og sundt nytår til jer alle!

 


Sygdom/sundhed
 
Sverige har lavere dødstal end over 50 lande med strenge tiltag
En hel verden fordømte Sverige og Anders Tegnell. – Vil ende i katastrofe, lød det. Men dødstal viser, at Sverige kommer bedre ud end lande, som gennemførte langvarig nedlukning og andre indgribende tiltag. (norsk)
Kun få børn får senfølger af coronavirus
Stor dansk undersøgelse slår fast: Børn, der har været smittet med coronavirus, oplever sjældent senfølger som træthed, nedsat lugte- samt smagssans og muskelømhed.
Det er hver enkelts ret at sige ja eller nej til en medicinsk behandling! 
Citat af vores ven i EU-Parlamentet, Christian Terhes, der giver Von der Leyen tørt på om tvangsvacciner. Her fra hans seneste pressekonference den 13. december 2021
Coronapas overtræder rettigheder
På denne pressekonference, som fandt sted den 24. november 2021 i Europa-Parlamentet i Strasbourg, fortæller Christian Terhes, hvorfor det grønne certifikat (coronapas) krænker folks grundlæggende rettigheder samt andre relaterede emner. Et litauisk medlem fra de Grønne, som har undersøgt forskellige officielle EU-statistikker, er bekymret for, at statistikkerne er blevet forfalsket. 


Covid-erklæring fra nordiske eksperter
"Vi – som sundhedsprofessionelle, advokater og akademikere – er nu dybt bekymrede over den nuværende mangel på beviser for, at regeringer kan fortsætte med at føre politikker, hvor sunde borgere – og i stigende grad vores børn – bliver underkastet fysisk isolation, karantæne og masketvang baseret på mangelfulde testregimer, der er implementeret i skoler, arbejdspladser, hospitaler og grænser." Læs hele erklæringen.
Facebooks "faktatjekker" er helt upålidelig
Det estimerede forskermagasin British Medical Journal afslører problemer med dataintegriteten i Pfizers covid-vaccineforsøg, hvilket de offentliggør i en rapport den 2. november. Men på en eller anden måde bliver det umuligt at få udbredt kendskab til rapporten. Ved nærmere undersøgelser viser det sig, at Facebooks faktatjekker har blokeret den lødige rapport. Det har affødt et åbent brev til Mark Zuckerberg.
 
Vaccination
 
Derfor tyder alt nu på, at vaccinetvang er udelukket i Danmark
I en verdensdel, hvor tvangen griber om sig, tyder meget således på, at Danmark går frivillighedens vej. I hvert fald for nu, skriver chefredaktør Claes Theilgaard i denne analyse.
Vaccinebatches med forskellige antal bivirkninger
Systematiske forskelle i antal bivirkninger mellem Covid-19 vaccinebatches på op til 5021 gange. Dansk statistiker og økonom finder foruroligende data omkring de forskellige antal bivirkninger og sender her et åbent brev til myndighederne.
Indrømmet: mRNA-”vaccinen” er celle- og genterapi
Medicinalfirmaet Bayers præsident Oelrich fortæller på et nyligt World Health Summit, at de nye mRNA COVID-"vacciner" faktisk er celle- og genterapi: ”Vi tager virkelig et ordentligt spring fremad [for at drive innovation] med vores virksomhed, altså Bayer, inden for celle- og genterapier ... og i sidste ende er mRNA-vaccinerne et eksempel på celle- og genterapi. Jeg plejer altid at sige: Hvis vi for to år siden havde spurgt offentligheden, om de ville være villige til at tage en gen- eller celleterapi og injicere den i deres krop, ville vi sandsynligvis have fået 95 % afslag", sagde Oelrich. Se det her 97 min. inde i videoen. (engelsk)
Tale i EU-Parlamentet mod vaccinetvang
Stærkt svar af MEP Rob Roos til Von der Leyen efter hendes opfordring til vaccinetvang i EU-landene. Han kræver desuden udlevering af kontrakten mellem vaccineproducenterne og EU-Kommissionen. Hvis du vil sende ham en opmuntrende hilsen eller tak, kan du gøre det her.
Endnu et stærkt indlæg i EU-Parlamentet
"Jeg vil ikke reduceres til et forsøgskanin ved at blive vaccineret med et eksperimentelt lægemiddel, og jeg vil helt sikkert ikke blive vaccineret, fordi min regering beder mig om det og til gengæld lover, at jeg vil få frihed. Ingen giver mig min frihed, for jeg er et frit menneske." MEP Christine Andersons episke tale mod vaccinationskrav. (engelsk)
Canadisk institut udgiver rapport om Pfizer-vaccinen: More Harm than Good
Canadian Covid Care Alliance med over 500 eksperter udsender en kritisk rapport, hvori de gennemgår Pfizers vaccine og deres forsøg, og påpeger alvorlige fejl i hele processen. (engelsk)
Belgisk domstol siger nej til vaccinepas
En belgisk domstol har erklæret en COVID-vaccinepasordning for ulovlig og truet med at give en region, der indførte den, en bøde. Læs mere her (engelsk)
International sammenslutning af læger og vaccineeksperter kræver gennemsigtighed
Fire dage efter at Pfizer-vaccinen blev godkendt til aldersgruppen 16+, indsendte de en Freedom of Information Act-anmodning til FDA for at få alle data i Pfizers COVID-19-vaccinefil om biologiske produkter. De har nu sagsøgt FDA for ikke at udlevere dataene. (engelsk)
Tjener Von der Leyen på evt. vaccinekrav?
Den 1. december gik formanden for Europa-Kommissionen Ursula von der Leyen offentligt ud og erklærede, at hun mener, at covidvaccination bør blive obligatorisk. I en tale i Europa-Parlamentet hævdede hun, at situationen kunne blive så alvorlig, at folk ville blive tvunget til at tage den fælles indsprøjtning. Hendes mand er imidlertid leder af et amerikansk medicinalfirma. Heiko von der Leyen er medlem af bestyrelsen for Orgenesis, der har specialiseret sig i gen- og celleterapi, hvilket er yderst relevant i forbindelse med vaccination. Virksomheden har bl.a. specifikt rettet sig mod SARS og Covid-19. (svensk)
 
Miljø/GMO
 
Monsanto erkender sig skyldig i 30 miljøforbrydelser
"Monsanto er en serieforbryder i forhold til de føderale miljølove", sagde statsadvokat Tracy L. Wilkison. "Virksomheden har gentagne gange overtrådt love i forbindelse med stærkt regulerede kemikalier og udsat folk for pesticider, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer." (engelsk)
Polen ønsker hjælp fra Danmark til omlægning til økologi
Mens forbrugerne i mange lande foretrækker varer fra lokale producenter, forholder det sig noget anderledes i Polen, da tidligere svindelsager blandt de polske økologer har sået mistillid til den lokale produktion.
Trine Bramsen: Ufoer kan være farlige
Det danske forsvar har ikke observeret ufoer (se dog link under artiklen). I hvert fald indenfor de seneste ti år. Alligevel kan ufoer teoretisk set udgøre en sikkerhedsrisiko. Det mener forsvarsminister Trine Bramsen.
 
Skærme/elektrosmog
 
At vokse op på en sund måde i en verden af digitale medier
Hvad forældre og undervisere bør vide: Digitale medier påvirker hjernens udvikling. Informativ video om, hvordan vi kan beskytte de unges hjerne. (engelsk)
 

Overvågning/rettigheder
 
Kend dine rettigheder!
Ved en frihedsmarch i London den 30. oktober fortalte advokat Anna De Buisseret detaljeret om omfanget af de forbrydelser mod menneskeheden, der er blevet begået, og som er ved at blive undersøgt af flere hold advokater fra hele verden, og mange retssager er begyndt at finde sted. Hun taler om rettigheder ifølge de forskellige konventioner og Nürnberg-kodekset samt om ”Notice of Liability”, der er et papir, der forklarer, at indehaveren er ansvarlig for sine handlinger og ikke kan gemme sig bag: ”jeg fulgte bare ordrer”. Disse papirer bliver uddelt til politikere og andre ansvarlige. (engelsk)
Seneste om Füllmichs Nürnberg 2,0
Dr. Füllmich afslørede for nylig på et møde i Polen meget af det, som hans Corona-undersøgelsesudvalg har fundet, og han gjorde det samtidig klart, at retssystemet ejes og kontrolleres af globalisterne, og at retfærdighed ikke vil kunne findes i vore dages domstole, uanset om det er i Tyskland, USA eller noget andet land. Men alligevel vil retssagen snart blive startet!
Britisk team indgiver en klage til Den Internationale Straffedomstol
Et hold fra Storbritannien har indgivet en klage til anklageren ved Den Internationale Straffedomstol (ICC) den 6. december 2021 på vegne af befolkningen. De påstår, at britiske regeringsembedsmænd og internationale verdensledere har begået forbrydelser i form af forskellige overtrædelser af Nürnbergkoden, forbrydelser mod menneskeheden, krigsforbrydelser og aggressionsforbrydelser mod det britiske folk. Sagsøgerne har anført, at de uden held har forsøgt at rejse deres sag gennem det lokale engelske politi og det engelske retssystem. Det er netop derfor, at man har henvendt sig direkte til ICC, for hvis en stat er uvillig eller ude af stand til at gennemføre enten en efterforskning eller retsforfølgning, kan ICC retsforfølge. (engelsk) 
Ny rapport om masseovervågning
Fin og informativ rapport ved navn Biometric and Behavioural Mass Surveillance in EU Member States kommer med følgende anbefaling til EU-lovgiverne: EU bør forbyde anvendelse af både vilkårlige og "målrettede" teknologier til fjernbiometrisk og adfærdsbaseret identifikation (RBI) i det offentlige rum (realtids-RBI) såvel som efterfølgende identifikation (eller retsmedicinsk RBI). Vores analyse viser, at begge former for praksis, selv når de anvendes til "målrettet overvågning", er ensbetydende med masseovervågning.” Læs rapporten her og se også, hvor ansigtsgenkendelse benyttes i de forskellige EU-lande. (engelsk)
Indien går forrest med at sikre rettigheder
Flere domme i Indien går imod delstaternes vaccinekrav, som dermed ikke ikke gennemføres. Vaccinekrav og masker er imod grundlæggende rettigheder, siger Højesteret og Indiens regering. Også problemer for Bill Gates i Indien, hvor man ikke vil tillade immunitet for vaccineproducenter: ”Det er et stort tilbageslag for ”giftfilantrop” og vaccinemafiaens hovedperson Bill Gates og hans partner Adar Poonawalla og andre medanklagede, som er blevet retsforfulgt for massemord ved hjælp af vacciner. De er også anklaget for at have snydt den brede offentlighed med falske fortællinger og konspirationsteorier.” Læs her de forskellige domme. Oversæt evt. med deepl.com
Füllmich på besøg i Polen
Her taler han til et undersøgelsesudvalg fra det det polske parlament. Hvorfor Polen? På grund af den historiske baggrund med Nürnberg-processerne efter 2. Verdenskrig, hvor naziledere blev stillet til regnskab for forbrydelser mod menneskeheden. Polsk (oversat) indledning varer ca. 11 min., hvorefter Füllmich er på. (engelsk)
 

"Hvordan man kontrollerer masserne? Det er nemt nok, man skaber bare en frygt, reel eller indbildt, det er lige meget. Når tilstrækkelig mange er blevet bange nok, vil de vende sig imod dem, der ikke er det, og udskamme dem som ’usolidariske’. På den måde lader man befolkningen kontrollere hinanden på statens vegne."
Citat Herman Göring.
 

No comments:

Post a Comment