Dec 18, 2021

🍬🚨⚖️ ~ (Mæætte og Co. anmeldt til politiet for hadforbrydelse, diskrimination og brud på EU’s resolution 236) BLANDEDE BOLSJER (newspeek.info) ~ | Blogger: Denne hjemmeside er at for politisk superkonservativt fremmedhadsk for min smag, men de kommer med nogle gode oversættelser til dansk og gode ideer omkring hele Coronakrisen (agendaen). Det var også dem, som kom med en række artikler fra en Advokat, der har anmeldt Helle Thornings organisation til politiet, mener, at den tidligere statsminister bruger indsamlede midler til særlig grov type af menneskesmugling... Og nej, jeg på SoTW støtter ingen politiske partier, politikere i dette land, heller ikke Mads Palsvig eller Per Braendgaard. Brugt 20 år på at fordybe mig, med alt, ligefra de mørkeste farver af vores udenomjordiske væseners indflydelse, oldnordiske aner, bankdynastier, regerende illuminati firmurerordener, til lyseste åndsvidenskaben, esoterisk spiritualitet, interreligiøsitet og fokus på aktuelle aktiviteter og spirituel vækst i verden... Hvis man ønsker, at bevæge sig fra A-Z, kræver det en enorm indsats og mod og en god karma (at handle), at stå alene og tør stole på det, vores skytsengle guider os mod. At, snakke med ens celler, balancere ens aurafelt og aktivering af pinealkirtlen - vejen til spirituel opstigning. Bare for at tage nogle eksempler. Det sværeste er og bliver opgøret med "Egoet og forsvarsmekanismerne", og transmuttere og transformering af ens karma, handling & konsekvens og udtræk af vores 1000 af tidligere liv; fra forbier, traumaer, choktilstande og sorgfølelser, så man snart står som jeg, det skrællet løg, nøgen, uden frygt. Om et bare dage, skal jeg til min 50 års erfaren holistisk naurlæge, og så må vi se, hvad jeg gemmer på, af uforløste emner og hvad mit højere selv, giver mig råd om, og universet, ønsker, at fortælle mig omkring. Og jeg kommer igen ind på om, Mink-Medico-Metto og DDFO-Daisy, stadigvæk er i live (født drengebørn) og hvilken fremtid Kongehuset og Folketinget har, samt masser af andre ting, hvis jeg må, få lov (du skal ikke skælde mig ud, tag en alvorsnak med Tarot By Janine om Kongehuset)... |

Kilde>>

 Af Lone Nørgaard.  

Vi har samlet en ny pose blandede bolsjer. Som vi altid skriver: Læs, lyt og døm selv!  

***  

Mediesystemet i Danmark er korrupt: Sådan arbejder Ritzau

https://perbraendgaard.dk/2021/12/13/mediesystemet-i-danmark-er-korrupt-saadan-arbejder-ritzau/

***

Fra Jerm Warfare:  

Jerm

At some point the penny must drop.

Surely.

It’s been two years of sustained propaganda.

Belgian professor of psychology, Mattias Desmet, believes that the penny drops for around 30% of all people.

Which is somewhat depressing.

It’s the human condition and has always been like that, he says. Most people prefer submitting to authority and will blindly believe what they’re told because, quite simply, it’s the path of least resistance.

*** 

DET VAR INGER STØJBERG, DER BLEV DØMT, MEN TABEREN VAR PARTIET VENSTRE

http://aamund.dk/?p=561

*** 

Corona: Mette Frederiksen, hele regeringen og Brostrøm er anmeldt til politiet for hadforbrydelse, diskrimination og brud på EU’s resolution 2361

https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/11/30/corona-mette-frederiksen-hele-regeringen-og-brostrom-er-anmeldt-til-politiet-for-hadforbrydelse-diskrimination-og-brud-pa-eus-resolution-2361/

*** 


Three Young Belgium cyclists from Kempen, Belguim all get heart problems following the Pfizer Vaccination, with two admitted to intensive care. The three young cyclists are part of the same team.

Yarno Van Herck (15), suffered from stabbing in his chest during a race in Vorselaar which turned out to be Myocarditis (inflammation of the heart muscle).

Joppe Erpels (17), ended up in intensive care with his heart problem.

Xander Verhagen (17), became unwell during training.

https://nomoresilence.world/pfizer-biontech/three-young-belgium-cyclists-pfizer-severe-adverse-reactions/

man 20:16

*** 

Tilsendt med den indledende tekst af en følger: 

Kyle’s vaccine complication

Ærgerligt at man først og fremmest ikke kan tale om forebyggelse eller de sikre løsninger inkl. Ivermectin

Her en professionel rask sund mountainbiker, der efter bare første skud kunne mærke, at det var en forkert beslutning, karrieren nok ødelagt.

Hør hans historie, og hvad han gør for at få det bedre 
https://youtu.be/H7inaTiDKaU 

4t

*** 

New Lancet Study: It Is Grossly Negligent To Ignore The Vaccinated Population As A Source of Transmission

https://dailyexpose.uk/2021/12/01/new-lancet-study-it-is-grossly-negligent-to-ignore-the-vaccinated-population-as-a-source-of-transmission/

***  

Just a harmless test swab?” Werner Bergholz | COMMENTARY #28 SPECIAL

https://www.youtube.com/watch?v=I3Zep72tubY 

***  

What I’ve learned rescuing my daughter from her transgender fantasy

https://www.wnd.com/2021/12/learned-rescuing-daughter-transgender-fantasy/

*** 

Få covidbeviset under huden – går att få som ett chip

https://tv.aftonbladet.se/video/334510/faa-covidbeviset-under-huden-gaar-att-faa-som-ett-chip 

*** 

Be vigilant: The next phase of the plandemic is digital “vaccine” passports and World War III 

https://www.naturalnews.com/2021-12-14-next-phase-plandemic-digital-vaccine-passports-world-war.html 

*** 

Gode råd og faktuelle oplysninger i vaccinedebatten

Af Klaus Ewald. 

Eksperimentelle mRNA-vacciner, dvs. genetisk, kunstigt fremstillede vacciner, er umulige at sammenligne med noget andet medicinsk præparat. Spike-proteiner i det menneskelige legeme kender man ikke langtidsvirkningerne af. Har du undersøgt og hørt om det før?

Worst case scenario er, at hele den del af menneskeheden, der er vaccineret, får et forringet immunsystem med fatale konsekvenser. Indikationerne er der allerede. Alene det forhold, at 2 ud af 3 indlagte er fuld vaccineret og 3 ud af 4 som er smittet tilsvarende er fuld vaccineret, indikerer, at immunsystemet bliver negativt påvirket af vacciner. Var du klar over det?

Antallet af døde af bivirkninger af vaccinerne er næsten dobbelt så højt som coronarelaterede dødsfald. Ifølge officielle tal fra Statens Serum Institut, 2700 mod 4.500. Sidste tal bygger på en optælling af døde 30 dage efter hhv. 1. og 2. stik. Tallene er renset for andre dødsårsager end netop vaccinationsbivirkning.

(…) 

***

Barcelona’s Sergio Agüero to announce retirement with heart condition

 https://amp.theguardian.com/football/2021/dec/13/barcelona-sergio-aguero-to-announce-retirement-with-heart-condition

*** 

No comments:

Post a Comment