Oct 28, 2021

đŸ„łđŸ‘”đŸ˜‚ ~ ('Slette-Mette-Martin-Mogens': konteksten er taget ud af et mink-erhverv der er blevet slĂ„et ihjel uden lovhjemmel og som vi andre skal til at betale for. ~ Kisser') Ep. 15.1: Bye bye Bering (Cilius // Bruun) ~ | Blogger: [👉Der er flere i Kirsten Birgits omgangskreds, der tror, at hun stiller op til kommunalvalget for Socialdemokraternetiet pĂ„ Frederiksberg. Det kan Kirsten ikke have siddende pĂ„ sig, sĂ„ hun vil gerne have lavet nogle reklamer, der slĂ„r fast, at hun *ikke* stiller op! Men altsĂ„, *hvis* hun nu gjorde, sĂ„ ville hun starte ud med fem mĂŠrkesager. Kirsten Birgit ringer til Ditte Okman og sĂ„ er Erik Bering dĂžd👈] ... Desuden har Rasmus Bruun vĂŠret sammen med en "ung kvinde", som viste sig at vĂŠre en 13-Ă„rig pĂ„ Jamaica, men har slettet alle sms'erne. Husk pĂ„, det hele er taget ud af en "kontekst" og Rasmus, var pĂ„ dette tidspunkt, fĂžlelsesmĂŠssigt ustabil... |


 

Hvis du har hĂžrt de sidste nye episoder af Den Korte Podcast, sĂ„ vil du vide, at der sker ting med Kirsten Birgits Politiske Bivuak. 

I dag bliver den officielle pressemeddelelse udsendt og som modtager af dette nyhedsbrev, sÄ fÄr du selvfÞlgelig mulighed for at lÊse den fÞr alle andre.

PRESSEMEDDELELSE

Den tidligere seniorkorrespondent ved Den Korte Radioavis pĂ„ Radio24syv Kirsten Birgit SchiĂžtz Kretz HĂžrsholm stiller IKKE op til kommunalvalg 2021 - men hvis hun gjorde, sĂ„ ville hun gĂ„ til valg pĂ„:

  • At kultur IKKE er noget, der foregĂ„r i en hal - med mindre det er en kunsthal.
  • At vi skal have FLERE lejeboligere. Alle skal have rĂ„d til at bo til leje.
  • At alle skal have rĂ„d til at tumble - atomkraft, JA TAK!
  • At vi fĂ„r MERE fornuftig byplanlĂŠgning. Flere skĂžnne, grĂžnne Ă„ndehuller.
  • At vi skal have en million flere parkeringspladser i KĂžbenhavn, Aarhus, Odense og Aalborg - UNDER jorden.

GÞr som titusinder af andre danskere ogsÄ kommer til at gÞre:

Lad os samle os om mig, Kirsten Birgit SchiĂžtz Kretz HĂžrsholm, og om mine holdninger og politiske visioner.

 

Tilmeld dig Kirsten Birgits politiske bivuaks venteliste pĂ„ www.denpolitiskebivuak.dk, sĂ„ er du fĂžrst med sidste nyt om en ny og bedre danmarksorden.

 

Det hele er politisk!

 

Mail: hejmeddig@denpolitiskebivuak.dk

Telefonnummer (guldnummer): +45 60 [number of the beast] 993.

No comments:

Post a Comment