Oct 28, 2021

🥳👵😂 ~ ('Slette-Mette-Martin-Mogens': konteksten er taget ud af et mink-erhverv der er blevet slået ihjel uden lovhjemmel og som vi andre skal til at betale for. ~ Kisser') Ep. 15.1: Bye bye Bering (Cilius // Bruun) ~ | Blogger: [👉Der er flere i Kirsten Birgits omgangskreds, der tror, at hun stiller op til kommunalvalget for Socialdemokraternetiet på Frederiksberg. Det kan Kirsten ikke have siddende på sig, så hun vil gerne have lavet nogle reklamer, der slår fast, at hun *ikke* stiller op! Men altså, *hvis* hun nu gjorde, så ville hun starte ud med fem mærkesager. Kirsten Birgit ringer til Ditte Okman og så er Erik Bering død👈] ... Desuden har Rasmus Bruun været sammen med en "ung kvinde", som viste sig at være en 13-årig på Jamaica, men har slettet alle sms'erne. Husk på, det hele er taget ud af en "kontekst" og Rasmus, var på dette tidspunkt, følelsesmæssigt ustabil... |


 

Hvis du har hørt de sidste nye episoder af Den Korte Podcast, så vil du vide, at der sker ting med Kirsten Birgits Politiske Bivuak. 

I dag bliver den officielle pressemeddelelse udsendt og som modtager af dette nyhedsbrev, så får du selvfølgelig mulighed for at læse den før alle andre.

PRESSEMEDDELELSE

Den tidligere seniorkorrespondent ved Den Korte Radioavis på Radio24syv Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm stiller IKKE op til kommunalvalg 2021 - men hvis hun gjorde, så ville hun gå til valg på:

  • At kultur IKKE er noget, der foregår i en hal - med mindre det er en kunsthal.
  • At vi skal have FLERE lejeboligere. Alle skal have råd til at bo til leje.
  • At alle skal have råd til at tumble - atomkraft, JA TAK!
  • At vi får MERE fornuftig byplanlægning. Flere skønne, grønne åndehuller.
  • At vi skal have en million flere parkeringspladser i København, Aarhus, Odense og Aalborg - UNDER jorden.

Gør som titusinder af andre danskere også kommer til at gøre:

Lad os samle os om mig, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og om mine holdninger og politiske visioner.

 

Tilmeld dig Kirsten Birgits politiske bivuaks venteliste på www.denpolitiskebivuak.dk, så er du først med sidste nyt om en ny og bedre danmarksorden.

 

Det hele er politisk!

 

Mail: hejmeddig@denpolitiskebivuak.dk

Telefonnummer (guldnummer): +45 60 [number of the beast] 993.

No comments:

Post a Comment