May 13, 2021

🌞👥🚢 ~ (SolkystKongen & Søforklaringen: Splitte mine bramsejl) Historisk beslutning i dansk kriminalhistorie: Mordbranden på 'Scandinavian Star' skal undersøges igen (SoTW Arkiv) ~ | Blogger: [👤Efter SoTW egen efterforskning og million dollar spørgsmålet: HVEM er forsikringsmægler Preben Rueda Martin aKa Preben Pedersen, der hjælp bla. Linse Kessler og hundredvis af andre danskere, med papirarbejdet fra sin virksomhed i Spanien. Et nyt mistankegrundlag med forsikringssvindel som motiv. Den Lyserøde Elefant i rummet, som INGEN, snakker om, mere! Er DFDS og Stena Line involveret og en masse andre?🐘] ... (Pointers fra dansk presse gennem tiden)... ⛵Skibets tredje brand, bruddet på hydraulikrøret, skyldes bevidst SABOTAGE... ⛵Norsk Politi har et KÆMPE forklaringsproblem. Var de under pres fra Nordiske politikere og skibsejere?... ⛵Norsk politi saboterede egen teknisk efterforskning iflg. Søfartsstyrelsens forhenværende skibsinspektør Flemming Thue Jensen... ⛵Politiets pågreb en lastbilchauffør og gjorde ham til syndebuk.... ⛵"Salgsdokumentet dateret d. 23. januar 1990 var udelukkende ment som et pressionsdokument for, at opnå den højeste tænkelige forsikringskasko på skibet" (Mike Axdal se vedlagt dok)... ⛵Sidst da politiet droppede Scandinavian Star-sagen sagde pårørende til dødsofre; SKAMMELIGT... 🤫(SoTW) Man skal passe på, hvad man siger, siden der findes, én million-milliard, Linseroyalister. Men Linsepigen flygtede til Costa del Sol-kysten og senere opgav drømmen, hvor typisk skandinavere, englændere, og et sandt paradis for pensionister er opstået, der ligger side-om-side under palmesuset, væk fra EU's lange arm og ned til skattegevinsten. 1 time i fugleflugt væk fra Gibraltar, hvor endnu flere, skattesvindlere bor... OG HER BOR ALTSÅ: danske forsikringsmægler Preben Rueda Martin, der hjælper Linse Kessler og hundredvis af andre danskere, med papirarbejdet i sin virksomhed i Spanien. Ned til SolkystKongen, der 'måske' IKKE, er så fin i kanten, som han udgiver sig for. Han har i en årrække assisteret andre entreprenante danskere i Spanien, drevet egen virksomhed i Danmark, og så formidlede han forsikringen af Scandinavian Star, der på tragisk vis gik i brand 7. april 1990 i Nordsøen, skriver EB.dk (1990 - u/ mæglerselskabet Amagerbro Assurance v/ Preben Pedersen)... PS: Krav om kommisionsundersøgelse. Scandinavian Star / Mike Axdal imod den danske stat er fantastisk læsning... |


Historisk beslutning i dansk kriminalhistorie: Mordbranden på 'Scandinavian Star' skal undersøges igen ~ (politiken)

Alle partier i Folketinget er enige om, at den uopklarede mordbrand på færgen ’Scandinavian Star’ i 1990 nu skal undersøges til bunds – og også afklare, om der kunne være tale om forsikringssvindel.

***************************************************

(uddrag fra tidligere udsagn gennem  årene) "Nu afviser man på ny at gøre en indsats, samtidig med at vi som forurettede i en historisk stor mordbrandsag er blevet nægtet adgang til bistandsadvokater, som ellers kunne have bidraget med kvalificerede juridiske indspark i sagen. Det er tragisk at opleve sådan noget i et retssamfund. Forsikringsmægleren, der i maj 2018 var den centrale skikkelse i anmeldelserne for mordbranden på Scandinavian Star, er ikke blevet afhørt - og bliver det heller ikke. Politiet afviser anmeldelserne. Myndighederne bør skamme sig." ~ Mike Axdal, overlevende fra branden på Scandinavian Star (bla. fyens.dk)


"Et omfattende dokumentationsmateriale og lydoptagelser af belastende vidneudsagn, som de pårørende til ofrene for branden sendte til Københavns Politi sammen med konkrete anmeldelser af en række personer for planlægning, udførelse og medvirken til mordbrand, var efter politiets opfattelse ikke stærkt nok til at indlede en efterforskning." ~ Det bekræfter advokaturchef i Københavns Politi Dorit Borggaard over for avisen Danmark


"Preben Rueda Martin fortæller, at han kendte Scandinavian Stars ejer, Henrik Johansen, gennem sit arbejde som forsikringsmægler, og at han forsikrede færger for Johansen før Scandinavia Star. Desuden havde Preben Rueda Martin gode forbindelser til forsikringsselskaberne Fjerde Sø og Skuld, der stod for forsikringerne af Scandinavian Star."
~ (skriver EB.dk) .."



Øverst - Preben Rueda Martin. N.venstre - Scandinavian Star. N.højre -
Søfartsstyrelsens forhenværende skibsinspektør Flemming Thue Jensen.

"Salgsdokumentet blev brugt overfor mulige kaskoforsikringsselskaber med en oplysning, kunne i være interesseret i at tegne forsikring på Scandinavian Star, vi sælger eller vi køber skibet for prisen USD 21,7 millioner under forudsætning af, at vi kan få skibet kaskodækket i deres selskab. Dvs. det har således været mæglerselskabet Amagerbro Assurance v/ Preben Pedersen, i dag kendt som Preben Rueda Martin bosiddende på solkysten i Spanien, opgave at finde kontakter som kunne skabe kaskodækningen" ~ Mike Axdal (se dokkument) 


Krav Om Kommisionsundersøge... by tim

No comments:

Post a Comment