Jan 27, 2021

💲🎖️🛦 ~ (SoTW fik ret! Købet af F-35 kampflyet var aftalt på forhånd af USA!) Tekniske problemer plager fortsat amerikansk F-35-flåde (OLFI) ~ | Blogger: [👉NOBODY KNOWS DANISH TERMA A/S OR CARE ABOUT WAR PROFITEERING👈] ... {Det som mange ikke ved er, at Danmark, en krigsførende nation, men også en rumnation og er det land i verden, der har flest tråde ind i Pentagon, efterretningsvæsenet, og mest udstyr med ombord på flest rummissioner og 'tvungen' politisk aftale om F-35, som er verdens mest avancerede, dyreste og VÆRDILØSE kampfly ~ SoTW} ... Som tidligere ansat og aftjent værnepligt under Militærpolitiet (MP K9) i flyvevåbnet Værløse, uddannet i Karup, beskyttelse af forsvarets generalstab og NATO's Vedbæk bunkeren, skal jeg jo have en mening om F-35-flåden... Har allerede sendt en masse artikler ud, med, egne kommentar (som altid)... Hvad jeg mener om F-35 programmet, kan sammenlignes med filmen, 'Sgt. Bilko' - der af tvang, er nødt til at via en demonstration, grundet basens svigtende hovertank, at iscenesætte en "Mission Impossible" opvisning foran en firestjerners general og adskillige dignitarier... 📑"Kirsten Birgit ringer til Claus Hjort, men telefonen stilles videre til USA. Er han hos Terma i Crystal City?"📑 - 'Den Korte Radioavis' var DEM, som fik mig op i det røde felt, back in the days og derefter undersøgte jeg sagen om F-35 købet i 2016!... 🙊DET MANGE IKKE VED ER; at Claus Iceman Vader (Hjort Frederiksen), var en slags betalt (PR) officer af Terma A/S: DR's afgående bestyrelsesformand, Michael Christiansen, som har "pisket" hen for at sælge sin ejerandel i public affairs-bureauet Lead Agency i København til direktøren Søren Kaster, fhv. radio- & tv-vært og mange, mange andre er dybt, dybt involveret i Terma-skandalen, som har tråde til Terma's kontor i Crystal City og er nabo til Pentagon, det amerikanske forsvarsministerium. Foruden McKinsey, Niras, Struensee og Co, Deloitte og RAND Europe samt Center, regional- og turismeforskning, der har været involveret i evalueringsarbejdet til F-35 kampflyet og masse andre tophemmelige militær projekter... |

 

Kilde>>

****************************

 


https://www.dr.dk/nyheder/indland/kilder-nsa-snagede-i-det-danske-milliardindkoeb-af-kampfly

NSA’s formodede spionage skete ifølge DR Nyheders oplysninger på et afgørende tidspunkt i Danmarks militære milliardindkøb, hvor politikerne på Christiansborg skulle beslutte, hvilken type kampfly der skulle erstatte den aldrende flåde af F-16-kampfly.

Danmarks kampflyindkøb er ifølge Jens Ringsmose fra Syddansk Universitet blot en dråbe i vandet sammenlignet med de gigantiske ordrer, som en lang række andre lande indgår på kampflyområdet.

- Men alligevel har det nok været vigtigt for amerikanerne at sælge til os, fordi man har en kæde af lande, man gerne vil sælge til, og man skal helst sikre sig, at den kæde ikke bliver brudt. Så man skal helst undgå, at en lille, tæt allieret som Danmark for eksempel kunne finde på at vælge Eurofighter eller Saab eller noget andet, siger han.

DR Nyheder har bedt om interview med forsvarsminister Trine Bramsen (S), Terma, tidligere FE-chef Thomas Ahrenkiel, den hjemsendte indhentningschef fra FE, konstitueret FE-chef Svend Larsen og NSA.

Ingen af dem ønsker at stille op til interview om sagen.


No comments:

Post a Comment