Jan 27, 2021

🚪🤪🔫 ~ (Corona Kvickly Grocery store doorknob humor) Undgår du håndtag på din indkøbstur? Nu kan du bruge underarmen (B.T. + TV2 Lorry) ~ | Blogger: [🤜Moment af Galskab: Nej nej nej, hvor er det bare for SINDSSYGT!🤛] ... SoTW så det samme ske, under en færgesejlads mellem landsdelene, da en kvinde skulle gå ned af den stejle trappe til vogndækket og var ved at falde, for ikke at holde på gelænderet, med sine "bare" hænder....Vi alle ved, at Mette og Co. ikke åbner helt "op" igen 7. februar 2021 - måske efter sommerferien, hvis vi er heldige og folk er kommet tilbage fra Dubai og andre lande, så der er styr på de "utilfredse" borgere og især, alle "influencerne"... Alle ved, at Mette F. ikke kan TÆNKE selv, og har udskiftet ALLE, med socialakrobater og partisoldater, i embedsværket, nu ansætter hun ENDNU én rådgiver – til 1.367.417 kroner i årsløn - mens andre Kommunale topfolk fyrer den af, og skatteydere, skal betale (journalista.dk)... Alle ved, at den danske Presse, med ca. 1,200 nyhedsjournalister, ikke er vores godhjertede samaritaner og på borgerens side... Ej heller, er den Danske Stat med Bill Gates og Monsanto / Bayer kemi-koncernen, der har et partnerskab, siden 2013, og Novo Nordisk, der nu sidder i regeringens øverste lovgivende Coronaudvalg og Forskere fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Mærsk Tårnet og andre private aktører... Alle ved, at jubelidioten, Virusprofessor Allan Randrup Thomsen (og andre af hans kollegaere) - Gud hvor kan jeg ikke fordrage den mandsperson - tjener kassen fru madsen, på at ævle mundlort, så det passer ind i Statens nedlukning og andet, med al respekt... Alle ved, at det er ikke tilfældigt, at den tidligere topchef for Novo Nordisk Lars Rebien Sørensen har besluttet sig for at gå ind i Løkkes netværk... Alle ved, at Minkavlerne er sikret en indtægt, som det vil tage op mod 50 år at tjene for en gennemsnitlig dansker og blevet gældsfri millionærer (et hold kæft-bolsje til Mink-Kartellet? Så Mette-mus ikke kommer for en rigsret? Venstres krav? Krav fra Landbrugslobbyen?)... Kan DU tænke selv?... Tænk - The GREAT RESET WEF/DK-aftalen... |



MINUT FOR MINUT
11.45

Dagligvarebutik laver håndtag til underarmen for at mindske smitte

Kvickly i Sundby på Amager har valgt at tage et ekstra selvstændigt skridt for at mindske risikoen for coronasmitte blandt kunderne.

Konkret er der udformet ekstra store håndtag, som kan manøvreres med underarmen, skriver TV2 Lorry.

Dermed er der færre, der rør ved håndtagene med hænderne, hvorfor coronavirussen ikke spredes derigennem, lyder forklaringen for tiltaget.

No comments:

Post a Comment