Apr 15, 2020

🤥🙅‍♀️🚴‍♂️~ Tidligere Riis-direktør: 'Jeg havde ingen frihed - ikke engang et kreditkort' ~ | Blogger: [👉I et storhyldende Danmark, fejrer vi alle Wozniacki's udtræden, over cykelhelten Fusker-Bjarne Riis, som vi bare skal lære at kende, siger han👈] ... Kan du huske den korruptramte Oleg Tinkov og Bjarne Riis alias kaldet "The Eagle" fra Herning i ordkrig over den måde, Tinkoff-holdet blev kørt på og hans doping?.. Måske skulle man spørge sig selv om, hvor meget vidste Hr. Fiis om Mr. Tinkovs svig og hans anliggender?... Min far cykler indendørs med den nu gamle Jørgen Emil Hansen, verdensmester i landevejscykling. Verdensalt har vundet en konkurrence efter en svømning med ham under et party-gig. Vi var begge platkatfulde, men sjovt, var det! Under min egen bachelorfest konkurrerede jeg i Triathlon med Peter Sandvang, verdensmester Ironman 2001, (tabte😉)... Har da også deltaget på 24 timers mountainbike-løb Nordic 24, der årligt køres i Rude Skov og deltaget i halvmaraton københavn, årlige DHL stafet og roet på The River Thames i London i en 8 mandsbåd... Min far, hører ting, om svindel med forsikringsselskaber-fiduseri i dansk professionel cykling - jeg må ikke tale om det - bare rygter, men vi havde i familien bekendtskaber, hvor en dansk bosiddende amerikansk tidl. sportsdirektør i Team Saxo Bank, a la Christa Skeldes, har fortalt vanvittige historier omkring Bjarne Riis, og jeg har IKKE længere fidus, til den mand, som i overhoved...PS: Det skal lige siges, har bare været heldig at falde 'ind' i det rette miljø, men er på ingen måde en proff. Trialet, eller noget andet, er alt for doven, tung og stor, for det... |


Kilde (BT.dk)

Christa Skeldes jobtitel var 'administrerende direktør', men hun erkender, at det var mere af navn end af gavn.

»Jeg havde ingen frihed. Jeg havde ikke engang et kreditkort. Så man kan sige administrerende direktør for hvad? Alle de her beslutningerne blev taget henover hovedet på mig,« siger hun.

Til Feltet.dk fortæller hun nu om sin korte periode som direktør hos Bjarne Riis' cykelprojekt Virtu Cycling,

I februar 2017 blev Christa Skelde i første omgang ansat som mentalcoach for både herre- og kvindeholdene Team Veloconcept Women og Team Veloconcept, hvorefter hun i april blev administrerende direktør for begge.

No comments:

Post a Comment