Apr 15, 2020

5️⃣📶🚸 ~ Vi er nogen fra JFK21, som er gået igang med at måle strålingen på landets skoler ~ | Blogger: Har ikke lov at smide dette korte video-opslag på verdensalt, fordi den er delt i en lukket gruppe, men ikke hemmelig... Kan dog høre på videoen, det godt kan være Peter, som verdensalt kender udemærket, i andre sammenhænge... Som også én klog mand skriver er 0,9-1,5 v/m åbenbart ret beskedent, de står også langt fra, men tro mig når jeg siger, at det er noget som påvirker børnene, selvom det godt kan være 4G+ eller 4G++.. Desuden testes 5G-teknologien også på Roskilde Festivalen og vi ved, at lignende er set på Dyrehavsbakken og Helsingør, er testbyen over alle... Check ud den skjult/kamufleret mobilmast placeret MIDT inde i en skolebygning, hvor børnehavebørn mistrives.. |

https://bakkegaard.skoleporten.dk/sp

Støt Læger uden Sponsor og  Lene Bang:


1.279 - Ramløse Skole: Bevis på hvem politikere beskytter (læs: tjener)!


Ramløse Skole i Gribskov kommune: Bevis på hvem politikere beskytter... kamuflerede mobilmast placeret MIDT inde i en skolebygning, hvor børn, voksne bliver påvirket og syge, daværende borgmester Claus Lange fra Venstre ville fjerne masten, koste hvad det ville.  Lars Løkke blev også råbt op i 2003, men gjorde intet, 13 år efter står den der stadigvæk. (Se Video længere nede på siden)

Published on Jan 12, 2016
Se "En fælles FJENDE - kun ved at stå sammen kan den besejres! (nov. 2010): https://www.youtube.com/watch?v=2G5RU...

Se "Sandhedens time" (2005) hvor Ramløse Skole indgår: http://www.Sandhedenstime.dk
Lyt til fhv. lektor Sianette Kwee: http://www.MitFrederiksberg.dk

Se interview fra Familiekanalen fra november 2015:
Kort version (20. min.): http://familiekanalen.tv/?portfolio=m...


******************************************

Blogger: Jeg er den lykkelige ejer af en EMF/EMS (elektromagnetisk strålings-aflæser) (Meter For Electromagnetic Radiation Detector) Billigste udgave, koster 100 kr. på nettet. (Lav frekvens: 50Hz-400 KHz, høj frekvens: 30 MHz-2000MHz)

En hurtig måling i mit hjem: 
  • Bærbar giver et udslag på 1030 Mhz (WiFi aktiveret i BIOS)
  • IPhone - ingen udslag - enten godt afskærmet eller elendig måler (Bluetooth, 4GMobildata, WiFi slået til)
  • Trådløs Headset - 850Mhz
  • WiFi Router - 1030Mhz
  • Varmeanlæggets styrebox - 250Khz
  • El styret røgalarm - 350Khz
  • Trådløs alarm - 850Mhz
  • Spillekonsol - 150-450Mhz
PS: Selvom min enhed ikke slå ud på min Iphone så har Mobiltelefoner ekstra høj EMF busts. Holder du en mobiltelefon til øret hele tiden, så kan du risikere at få cancer. Husk lige på, det er lav-frekvens "digitale pulserende signal", 10-250Hz, som trænger igennem vægge, lofter, gulve samt mennesker som er ekstremt farligt for os. For ikke at tale om "mikrobølgestråling" (Høj frekvens (HF) - 3MHz - 30MHz). 

Kan man gøre noget? Ja, slå strømmen fra hver evig eneste gang du ikke benytter din elektronik i dit hjem.Visse kombinationer med sten, kobber, krystaller, pulver kan aflede EMF/EMS. Eller hvis du var på Krop, Sind, Ånd messen 2016 så check waveprotection.dk

No comments:

Post a Comment