Mar 30, 2020

👑 ~ (COVita) Hollywood Mette Moder, Margrethe II og Dronningen af dansk journalistik, Kirsten Birgit. De 2 første er Tricksters og den sidste, Gudinden som Arketype ~ | Blogger: [👉(S) går markant frem grundet, Mette Moder. Italiens største dagblad fremhæver Mette Frederiksen som verdens bedste over New Zealands Elizabeth Arden og New York Andrew Cuomo. Dronning Margrethe har ALDRIG været mere populær end nu👈] ... {Vi kan alle blive ramt af coronavirus, lyder et opråb fra overlæge Lars Østergaard Aarhus Universitetshospital og samtlige læger i Danmark, ønsker 'pludseligt' alle danskere til at ringe om alle andre sygdomme, for ikke at blive glemt og tjene på Konge-Coronaen} ... HOLD K**T hvor er det fedt at være Dronning, ikke sandt... Især falske overlæger, medieludere (B.T., E.B. millioner af Konge-Kroner clickbait-univers) samt Fromme Moder Corinna / Corona Mette Moder har det sindssygt godt... Var en tur i Lidl og et par halvfulde polske arbejdere masede sig frem foran mig i køen, fordi de overså (tror de er ligeglade) skiltningen om at 'holde afstand'. Én dame som der pakkede sine varer i poser, begyndte på et højlydt brokkeri og skælde og smælde de stakkels polakker ud, fordi de kom for tæt på hende og klagede, til kassedamen, som sagde INTET. Jeg talte med den unge kvinde bag kasseapparatet om, hvorfor hun så trist og vemodigt ud og hvorfor der var så få 'kunder' i butikken og SÅ KOM fingeren op i vejret og hun snakkede og snakkede om butiksdøden, om Pest og Kolera, død og ødelæggelse, og at der var mange som ikke overholdt noget som helst og hvordan vi ALLE skulle lytte til vores elskede Statsminister Moder... Det samme oplevede mine forældre i "Menu", forleden dag... Og HER, ligger problemet... Moder Mette og vor Dronning, Margrethe er ikke Gudinder som Arketype, men det er de BLEVET ophævet til, fordi, vi er så dovne, naive og godtroende i én tid, som er den værste siden 2. Verdenskrig (får vi at vide)... COVID-19 er blevet til en underbevidstheds-frygtbaseret-nedbrydnings-folkesygdom - de fleste mennesker gør dog ikke Deres forarbejde og undersøger ordentligt, hvad og hvem de er oppe imod... 🤔(noget jeg har fra egne observationer, B. Fulford, holistiske læge og en dansk kilde som har det fra det danske embedsværk)... Var hele "øvelsen" COVID-19 aftalt på forhånd under "EVENT 21" eller tidligere og samtlige europæiske ledere, blev bedt om, at lade den 2-strenget virus slippe løs uden for Italiens grænser af "Black Nobility" et højere hierarki (magtelite?)... Fuldstændigt sindsyg tanke, jeg ved det... LAD OS BRYDE DET NED, som Jan Elhøj & Simon Jul fra Bæltestedet, plejede at sige... Kritisk journalistik er en mangelvare i Danmark... 👉[LÆS VIDERE]... |





     
  • COVID-19 er en "designer"-virus
    • Hvorfor er det lige, at 80% er MÆND som bliver inficeret og 20% KVINDER? Lidt anderledes fra Italien og Kina, men denne virus er også en 2-strenget MUTERET virus.
    • Virussen rammer 5 gange flere asiatiske MÆND, hvilken betyder, at alle de TAL som du får fra Din regering(er) er FORKERTE... 
    • DØDELIGHEDEN fra SAMTLIGE lande er 0,003-4% og ikke 1-4% (David Wilcock)  
    • Hvorfor tror du, den blev sluppet løs under VINTERTID! Fordi, den spreder sig som sindssyg, men under varme himmelstrøg, kan den ikke overleve, Måske lidt længere, grundet den er en muteret designer-virus!??... 
    • VIDST DU DET? Ved infektion med en influenza lignende virus, skades slimhinderne i luftvejene, og virus spredes med blodet til andre dele af kroppen. MEN, vi har noget som hedder Thymus (brisselen): Et organ, lokaliseret øverst i brystkassen. Thymus kirtelen sørger for du danner modstandsdygtighed eller "forsvaret" til at bekæmpe virussen.. Immunforsvaret skal først og fremmest beskytte os mod smittekim (dvs. mikroorganismer i form af parasitter, svampe, bakterier, mycoplasma og virus), der kommer udefra og kan medføre infektioner... DERFOR, kan du IKKE via en VACCINE som injiceres via blodet, skabe det "forsvar" som gør dig modstandsdygtigt... (samtidig med vacciner indeholder vira, kviksølv, aluminium og andre giftstoffer)
    • James Gilliland snakker om Borax / Boron i vand og puff Virus væk... (Noget som er totalt blacklistet i DK, Verdensalt har dog noget fra min naturlæge) 
    • Check den danske YouTuber "wilderDK" - Coronavirus COVID 19 -Tallets betydning, tiltag og så en snak om et global system. m.m.
    • Der er ikke sundhedsfaglig dokumentation for nødvendigheden af at begrænse forsamlingsfrihed i ny hastelov.... Alligevel bliver den hastebehandlet... 
  • COVID-19 blev fremstillet på et forseglet militær biologisk laboratorium, hvor man laver Biologiske og kemiske våben. Der er mange forskellige versioner på hvordan den blev sluppet løs, om det var i Canada, USA eller det var på Kinas første biosikkerhedsniveau 4 (BSL – 4) laboratorium.. Men, MANGE siger nu, bl.a. David Wilcock, (ca 30 minutter inde), at det var Harvard University Professor og to kinesiske statsborgere, Dr. Charles Lieber og hans assistenter, Yanqing Ye & "Zaosong Zheng", der smuglede det ind i Wuhan, Kina, lige før karantænen startede og helvede brød løs i laksegade... (check officiel links ovenfor).. De er allerede eller ved at blive arresteret af Trump administrationen m.fl.
  • Bill Gates er manden med leen... ALTING er aftalt under "øvelsen, som hed "Event 201".
  • Det er sjovt ikke, at Rigshospitalet har fjernet coronavideo om en opfordring til sundhedspersonale om at komme på arbejde trods hoste er fjernet... HVORNÅR står sygeplejersker og sygepersonale frem i lyset og fortæller SANDHEDEN om hvad djævelen der foregår???



No comments:

Post a Comment