Mar 9, 2020

⚔️ ~ Chefer i forsvaret sendt i hjemmekarantæne ~ | Blogger. [🎖️Tsk-Tsk! Hvor er det bare brandærgerlig, altså! Så kan de ihvertfald ikke lave ulykker og falske krige i den tid og Kong Frederik, kan ej heller, under mystiske omstændigheder, underrettes via hemmelige møder under sektlignende tilstande. Måske burde det også omfatte Forsvarets Ejendomstyrelse, PET og FE?🤴] ... GUD BEVARE FORSVARET OG KONGERIGET DANNEVANG... |

Chefen for Hæren, generalmajor Michael Anker Lollesgaard er sendt i hjemmekarantæne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Kilde (newsbreak)

Begge har været til møde med en kollega, der siden viste sig at være syg.


To chefer i Forsvaret er sendt i karantæne, efter at de fredag deltog i et NATO-møde med Italiens hærchef, der er testet positivt for coronavirus covid-19. Det oplyser Forsvarskommandoen i en pressemeddelelse.

Der er tale om chef for Hæren, general Michael Anker Lollesgaard, samt en chef i Forsvarskommandoens kommunikationsafdeling. De blev sendt i karantæne søndag aften.

De to var fredag forbi USA’s europæiske militærhovedkvarter i Wiesbaden i Tyskland, hvor de, sammen med kolleger fra en lang række NATO-lande, var til møde.Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, der har vurderet, at de to ansatte skal gå i hjemmekarantæne.

Ingen af de to udviser symptomer på sygdommen, og de har det efter omstændighederne godt, oplyser Forsvarskommandoen.

Antallet af smittetilfælde med coronavirus i Danmark er i øvrigt oppe på 59 personer, oplyser Styrelsen for Patientsikkerhed ifølge TV2.

No comments:

Post a Comment