Aug 27, 2019

✨ ~ Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK | .. Kirchheiner igen, Google censurerer sundhed, 5G latest, Frankrig vil ikke betale for homøopati .. | Blogger: [🛑"Stop udrulning af 5G – brev til teleordførerne"📶] ... FIK MAY DAY svar på tiltale???. Et brev direkte stillet til politiske interesseorganisationer og embedsværket i centraladministrationen, en henvendelse til folketingets teleordførere fra “5g taskforce”, men kom der feedback fra StatAdelen og hvorfor har May Day ikke, snakket om det? Måske gik jeg glip af svaret, men hamrende vigtigt, er det... PS: Vi kan alle sammen leve med, at Mads Palsvig fra JFK21 har i et nyhedsbrev fra partiet omtalt May Day meget negativt omkring, at Palsvig er vred over, at May Day ikke vil opfordre sine medlemmer til at afgive vælgererklæringer til partiet og har givet udtryk for, at May Days bestyrelse skal omstyrtes, og vedtægterne ændres blah blah blah... Men svaret fra teleordførerne mangler vi?...|


Så tager vi hul på sidste halvdel af 2019 efter en dejlig sommer. Et scoop er denne gang en ny, gammel bog af Kirchheiner, der er dukket op af gemmerne. Her fortæller han om at få en god alderdom med de rigtige næringsstoffer. Og så vælter det ind med nyheder og kampagner om 5G fra hele verden, som vi bare linker til og håber, I kan forstå uden oversættelse. Se bl.a. video med bier, der falder døde om af 5G stråling. Og til jer der har fået det installeret på jeres vej: Fortæl gerne, om I mærker nogen forandring efter instrallation. Og lige et råd i den anledning: Undgå at købe 5G-telefoner, og overvej, om du fortsat vil være kunde hos TDC, der er største investor i 5G-udrulning.


Stop udrulning af 5G – brev til teleordførerne

Sygdom/sundhed
Ny bog af Kirchheiner
MayDay
Fra gemmerne dukkede en "ny" bog op, Alternativ alderdom – Godt nyt til gamle! af Kirchheiner. Har de gamle brug for medicin? Nej, de er underernærede, siger Kirchheiner, og kommer med en masse gode råd om rigtig næring. Vi bringer den som føljeton, og hvis du hænger på, ender du med at have hele bogen ganske gratis.
En artikel om netop samme emne kom i sidste uge, og den handler lige nøjagtigt også om ældre menneskers underernæring. Den kan du læse her
Alternativ behandling har eksisteret i årtusinder!
Kommentar Berlingske
Rie Brandenborg formand, Danmarks Komplementære Behandlere (DAKOBE) retter en skarp kritik mod Formanden for Lægeforeningen, som vil af med alternativ behandling.
Tænk – sundhedsmyndigheder kan tage fejl!
Artikel Politiken
Ja, hvem skulle nu have troet det? De plejer ellers at være så skråsikre på, hvad vi må spise og ikke spise og løfter pegefingre i tide og utide, men nu viser et nyt studie, at sukkersygepatienter skal spise noget helt andet, end fire årtiers kostråd har tilsagt. De kan altså tage fejl!
Slip stress
Video
Naturen, mindfulness, fysisk aktivitet – gode råd i denne korte video mod stress. Tilføj evt. en omgang B-vitaminer!
Fransk sygekasse smækker kassen i
Artikel May Day
Det franske sundhedsvæsen har besluttet at smække kassen i for homøopatiske lægemidler, som franskmænd ellers har kunnet få betalt over sygekassen. Appeller og henvendelser fra læger og befolkning er bare blevet ignoreret. Lad os håbe, folk fortsætter med homøopatien og selv betaler. 
Vaccination
Er vacciner testet og sikre?
Video
Nej. Vacciner anses ikke som medicin og skal dermed ikke gennemgå de samme blindforsøg som konventionelle lægemidler. Videoen gennemgår forskellene og forklarer, hvorfor vacciner kan være usikre. Læs også her om tidligere vaccinesupervisor hos Merck, der ikke vil lade sine børn vaccinere pga. manglende sikkerhed (engelsk).
Miljø/GMO
USA åbner for at tillade GMO i økologi
Artikel okologi.dk
Det amerikanske landbrugsministerium er åbent for at starte en debat om at tillade genmodificering i den økologiske produktion. For få måneder siden antændte Det Etiske Råd en debat om genmodificerede fødevarer i Danmark, og nu kører debatten i USA, hvor den her går på at tillade genmodificering i den økologiske produktion, som ellers altid har bandlyst metoden. Man kan underskrive en appel mod GMO i økologi.

Solceller er sagen
Nyhed okologi.dk
Solceller på under én pct. af klodens landbrugsareal kan dække verdens elforbrug
Det koster ikke nødvendigvis på udbytterne, til gengæld kan hele vores elforbrug dækkes af solenergi. 

Små alsidige marker bedre for biodiversiteten
Forskning okologi.dk.
Et nyt studie viser, at mindre marker med forskellige afgrøder kan være lige så gode for biodiversiteten som eksempelvis levende hegn og blomsterstriber.
FN's klimamål med en 5G vinkel
Artikel fyens.dk
Det skortede ikke på budskaber fra de forskellige telte til lørdagens temadag om verdensmål 13 i Morud. Fokus var på Natur og Grøn omlægning, og i et af teltene var budskabet, at udrulningen af 5G netværk skal bremses. Ellers vil det have fatale konsekvenser for bierne og i sidste ende os selv.
Skærme/elektrosmog
Bier falder døde om af 5G-stråling
Video Youtube
Se denne uhyggelige video, der viser, at bierne ligger døde i mængder på fortovet mellem 5G-senderne. Fotografen kan nærmest høre, at de falder til jorden.
5G droner over Hawaii
Video/artikel 
Kæmpedroner på størrelse med en fodboldbane sendes i efteråret op i stratosfæren for at sende giftig 5G-stråling ned på jorden, i vandet, ind i vores hjem og krop. Det lyder som et science fiction-mareridt. Læs mere her (engelsk)
Videoer siden sidst
Youtube
Der produceres hele tiden nye videoer rundt om i verden om trusler og konsekvenser fra 5G. Vi har valgt nogle til jer:
Professor Olle Johansson speaks with Paul Seils of STOP 5G Global
Se den her (engelsk)
Flere læger advarer nu mod 5G ​​​​​​​
Se den her (engelsk)
Olga Shean: "Hvis vi fortsætter med at støtte skadelige industrier, hvorfor i alverden skulle de så stoppe med at levere de produkter eller tjenester, vi betaler dem for"?
Se den her (med dansk oversættelse)

Mobilbranchens råd til journalisterne om 5G: Undgå omtale og tilbagevis bekymringerne!
Artikel Flydal
I en stor artikel i ComputerWeekly om udrulningen af 5G af gravejournalist-gruppen Investigate Europe gennemgås hastværket og mangelen på forskning. Men især er det interessant, at journalister og branchen sammen skal bekæmpe advarslene, som kommer fra uafhængige fagfolk og fra dem, som «bilder sig ind», at de bliver syge. Einar Flydal refererer den engelske artikel på norsk.
EHS kan faktisk måles
Forsknig MayDay
Et nyt lovende studie påviser, at EHS (elektro-hypersensitivitet) kan spores i hjernen. Desuden ses sammenfald med hovedtraume og udsættelse for skimmelsvampe.
Er øget EMF sammen med andre miljøgifte årsag til neurologiske lidelser?
Forsknig Science Direct (engelsk)
Nyt (engelsk) studie sætter spot på den dramatiske stigning i neurologiske lidelser og dødsfald og undersøger samspillet mellem miljøgifte og øget EMF-baggrundsstråling.
Flere franske domstole dømmer mod smart meters
Nyheder Stop smartmetersMJ (engelsk)
Retten hørte 121 klager over et fransk smart meter Linky. De 121 blev afvist, men de sidste 13 blev accepteret, fordi retten medgav, at der kunne være en sammenhæng mellem dårligt helbred og Linky. En klage handlede om et syvårigt barn, der led af kronisk træthed og søvnløshed, hvilket ifølge lægen kunne forbindes med Linky. Retten beordrede nedtagning af de 13 smart metre og at husholdningerne fik tilført elektricitet uden smart meter. I februar i år har en anden ret bestemt, at en landsby kunne nægte at få dem sat op, og i en anden by fik borgerne ret til ikke at få deres oplysninger registreret af Linky.

Overvågning/registrering
Google censurerer omtale af naturmidler
Artikel May Day
Vi er faldet over denne artikel hos ANH om online-censur af naturlige sundhedsoplysninger: "Bringer Big Tech os  nærmere Orwells fiktion fra 1984?"
Prøv selv at google et sundhedsmiddel og se, hvor lidt der fremkommer – måske nogle salgssteder, men så at sige ingen info.
Eksperter advarede mod masteoplysninger
Artikel Information
Den seneste skandale omkring teleoplysninger, som ikke kan bruges i retten, er faktisk en gammel nyhed. Eksperter fortalte allerede i 2015, at masteoplysninger ikke er pålidelige og ikke kan bruges som bevismateriale.
Google og Apple nedskriver samtaler
Artikel Politiken
»Hej Siri« og »Hej Google«. Sådan lyder det typisk, når du indleder en samtale med den digitale assistent på din telefon eller på din smarthøjtaler på køkkenbordet. Men hvad færre ved er, at samtaler og anden lyd, hvor assistenten er aktiveret, kan blive optaget og skrevet ud af et menneske i den anden ende – "for at forbedre tjenesten", forstås. Se her, hvordan det foregår.
Transhumanisme – den nyeste trend?
Podcast Radio24syv
Transhumanister mener, de er fremtiden – halvt menneske og halvt maskine. Ja, endda med en uploaded digital bevidsthed, der vil leve for evigt. Tankegangen bag hærger tech-verdenen. Fra programmet Aflyttet på Radio 24syv fra 4/8/2019
Er forskning hellig?
Artikel Version2
Persondatalovgivningen forhindrer forskere, der arbejder med persondata, i at udvikle teknologier, der kan redde menneskeliv. Måske må de rykke ud af EU, fx til Tyrkiet, for at lave deres forskning. Piv, piv. Men hvor langt skal vi gå med at aflevere data i den hellige forsknings navn? De finder jo hele tiden nye områder, hvor de "må have vores data, ellers koster det menneskeliv!" Vi som borgere må sætte grænsen, for forskerne gør det ikke – de mener, vi skal ofre os for "almenvellet" – eller er det deres karriere? Kommentar under artiklen: "Så ryk dog ud af landet - hvis jeg skal vælge mellem jer og min ret til privatliv, så vinder retten til privatliv. Folk, der ikke kan respektere det, kan jeg godt undvære, for de betragter sig selv om overmennesker, og os andre som deres data-malke-forsøgskøer. Tænk, at I fremhæver lande som Tyrkiet som forskningsforebilleder - det siger vist alt."
Ny forskning
Underskrift-indsamlinger
Events

Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment