Aug 30, 2019

🔮 ~ Danske Bank politianmeldt for Flexinvest Fri-sag (ritzau) ~ | Blogger: ["Forsvarsadvokat om sigtede Danske Bank-chefer: "Ikke fugls fĂžde pĂ„ den sag" ~ advokatwatch.dk] .. Det er usikkert, om sagen mod en rĂŠkke tidligere Danske Bank-chefer overhovedet kan fĂžres i Danmark, lyder det fra en juraprofessor... |



Finanstilsynet politianmelder Danske Bank for sagen om investeringsproduktet Flexinvest Fri. Det oplyser tilsynet pÄ sin hjemmeside.

Udover politianmeldelsen fÄr Danske Bank fem pÄbud fra Finanstilsynet - herunder, at banken skal gennemgÄ alle aftaler med kunder, der har kÞbt Flexinvest Fri for at sikre, at aftalerne lever op til kundernes formÄl.

Danske Bank hĂŠvede i juli 2017 gebyrer for bankens kunder af investeringsstrategierne Flexinvest Fri.

PÄ det tidspunkt var banken detaljeret advaret om, at det ville betyde, at titusindvis af kunder mÄtte forvente at fÄ et negativt afkast. AltsÄ ende med at betale flere penge, end de tjente pÄ deres investering.

Som bank skal man varetage kundens interesse. Og derfor har Finanstilsynet slÄet ned pÄ bankens gebyrstigninger, da de ikke var i kundens - men i bankens interesse.

/ritzau/

No comments:

Post a Comment